Aký je zhruba môj plán a zámer:
- vytlačiť 100 ks tmavomodrých tričiek so starým designom (čiže nie čierne, tmavomodré, aspoň nejaká zmena
- vytlačiť 100 ks modrých tričiek s úplne novým designom
V prílohe nájdete starý a nejaké nové návrhy. Chcem počuť všetky vaše pripomienky a podnety!
Na zadnej strane budú opäť logá, buď rovnaké, alebo aj iné, možno budú iné na modrých a iné na čiernych tričkách (to sa dorieši operatívne)
Je podľa vás starý návrh dobrý, alebo treba zmeniť tých bikerov? (koncepcia sa meniť nebude, ale možno obrázky bikerov). Čo myslíte?
PS: Za nové návrhy ďakujem chalaniskovi s nickom "ovalmt"
posledný komentár: 19. 12. 2008 o 17:30
Damske tricko nie je
edit1:
kua som si nevedel vybrat ze aku farbu ta som dal ciernu
taka moznost nie je, lebo by sa ta vysivka prekryvala s potlacou. Ale ak to tak chces, napis to do poznamky pri objednavke, nemal by to byt velky problem.
mali by sa robit aj biele aj cierne verzie potlaci. Biele sa budu robit 100%, cierne sa budu robit, ak bude dostatocny zaujem (i.e. aspon 20 ks). Keby nebol dostatocny zaujem na ciernu potlac, budete kontaktovani, ci chcete zmenit farbu tricka / nevadi vam biela potlac / chcete zrusit objednavku. Neviem presne cisla, ale mam sukromny pocit, ze by malo byt dost objednavok aj na cierne potlace...
pre blede tricka je implicitna cierna potlac
trvalo mi to 5 sekúnd
To ste vsetci slepi? ved prve co udrie do oci ked otvorim www.mtbiker.sk je clanok "Tričká MTBiker.sk - predobjednávky" . tam mate aj dizajny aj link na shop kde sa daju objednat
asi mam zly den tak som trochu ostry tak ma ospravedlnte