Veď nech nechodia. Nech príde iba opozícia a rozpráva svoje. TV má stále svoj dosah, inak by stanice nechceli usmerňovať. Oni na to prídu a časom sa tam budú chcieť vrátiť.
Ano bude. Za mna asi tak, ze mali rovno pouzit tu druhu verziu a vybavene. Ale reklamu si urobili a bol okolo nich rozruch ako som uz spominal. Aj zla reklama je reklama.
lukjur ani mediálni odborníci koalície neprišli, (pravdupovediac si tam neviem nikoho zodpovedného predstaviť, napr taký Michelko by vyčnieval...)
myslím, že z nikoho z opozície nepozvali, celkom úmyselne, debata má byť odborná a nepoliticka, sú tam ľudia generálny riaditel EBU, gen riaditelka litovskej tv, niekto z ČT (riaditeľ spravodajstva a publicistiky), riaditeľ rtvs, Peter Kerekes pedagóg VŠMU producent dokumentarista, a ešte 1-2 dalsi
Za peniaze sa rozum tiez neda kupit. Po priklad netreba ist daleko. Staci, ked robis "projekty" pre vyvolenych. Zacalo to stretnutiami s mafianmi v kasine a dnes sa s nimi moze stretavat rovno na urade vlady. rytmus-po-vlne-kritiky-sokuje-vstupim-do-politiky
Krása preveliká, keby nebol spomenutý NÁZOR, ani by to nebolo kompletné Ako človek čo sleduje politické dianie doma aj vo svete už pomerne dlho musím teraz verejne uznať, že ak som taký vstup Ciccioliny do politiky bral ako ťažký úlet a ťažko prekonateľné dno, strašne som podcenil situáciu. Vzhľadom k úrovni kádrov cítiacich sa na správu vecí verejných v dnešnej dobe je skôr nutné nechať si dvierka otvorené, lebo podľa všetkého len Mariánska priekopa je limit (a ani v tom si nie som istý) ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
práve beží, z Min (ne)kultúry len poslali písomne, že nepridu a nenechajú si diktovať,kto kedy s kým atď
Určite bude niekde spomenuté, aj v iných mediach
PS,edit: pardon ak tu bolo spomenuté, posledné 2-3 strany nestíham
Osobne si myslím, že sa na tie bilboardy bude dolepovať nejaký text.
https://www.youtube.com/live/Vif-A0OJo_s?si=LZXxk1B4dMj_EiJ0
Tiež ďakujem mojej prezidentke,za ktorú som sa nikdy nehanbil. Keď si predstavím, že po nej nastúpi do paláca ľudský odpad, tak mi je do plaču...
myslím, že z nikoho z opozície nepozvali, celkom úmyselne, debata má byť odborná a nepoliticka, sú tam ľudia generálny riaditel EBU, gen riaditelka litovskej tv, niekto z ČT (riaditeľ spravodajstva a publicistiky), riaditeľ rtvs, Peter Kerekes pedagóg VŠMU producent dokumentarista, a ešte 1-2 dalsi
https://www.facebook.com/mzv.sk/posts/pfbid0moSpnBRqwoqqm4wdvkjcvEc3WZ7zNXqs7exK7GDFPSKwDXwPzbxZmLLdhmbd29gQl
Nádhera komentáre. Hajzli, sk potraviny drahé, palivo tiež. Ale treba dotovať za štátne nejaký komunistický raj... Čo blboš dlaha nepošle zo svojho?
<-> sprostá
rytmus-po-vlne-kritiky-sokuje-vstupim-do-politiky