Kategórie
Bike-techUkradnuté bicykle # cestná cyklistika # skúsenosti # poradenstvo # rady # diskusia
posledný komentár: 19. 4. 2016 o 11:24
-12% Giant Propel Advanced Pro 1 bicykel, phoenix fire/helios orange
4 999 €
-12%
MOC 5 699 €
Novinka -8% BMC Teammachine SLR 01 ONE bicykel, carbon/neon red
11 999 €
-8%
MOC 12 999 €
Novinka Giant TCR Advanced Pro 0 Di2 bicykel, ocean twilight/glare chrome
6 299 €
MOC 6 599 €
-13% Giant Propel Advanced 1 28 bicykel, orion nebula, testovací
4 199 €
-13%
MOC 4 799 €
Výpredaj -20% Cannondale Synapse Carbon 2 RL bicykel, beetle green
3 499 €
-20%
MOC 5 199 €
Novinka -18% Raymon Kirana Ultra bicykel, carmine red stealth
3 299 €
-18%
MOC 4 499 €
A ked je strazcom fena? Lebo teda aspon v ludskom svete ten efekt cudzej haravej feny funguje na feny presne opacne podla mojich skusenosti
Riziko je funkciou pravdepodobnosti a nasledku. Nasledok je ukradnuty bicykel a je to v tomto pripade konstanta. Pravdepodobnost, s akou bude ukradnuty sa da minimalizovat zabezpecenim, prioritne mechanickym zamkom. A ano, rozbrusovacka ich prekona vsetky. Ale nie, zlodeji ju bezne nenosia. That's all.
Mat doveru v pz je zbytocne. V tomto je ich efektivita slaba. Ono ani len poriadne statistiky o modusoch operandi nevedu, ani len interne, otras. Je to ostatne kazdeho osobna vec, ja som zastanca spoliehania sa na seba a maximalneho zabezpecenia si svojho majetku a preto to tu dookola verklikujem. Iny vobec nezamyka, lebo ved bajk nespusta z oci. Ok.
toto by si mal prehodnotit - tato znacka je znama velkym poctom zranitelnosti a vacsina ich zamkov sa da otvorit bez akychkolvek skusenosti rovnako rychlo ako s klucom a aj ked sa na to uz roky upozornuje, tak s tym nic nerobia.
dokonca sa z toho uz robia aj vtipky, ze kluc, ktory dokaze otvorit mnoho zamkov sa vola master key a zamok, ktory sa da otvorit aj bez kluca sa vola master lock
https://www.facebook.com/made4bike/posts/pfbid02geTywEN5uKXuGgYWSzxhKVnohp7JgvwMRR3rY3wckQzNGfLJ4uJxogywJgBMzSRl
https://www.facebook.com/made4bike/posts/pfbid02geTywEN5uKXuGgYWSzxhKVnohp7JgvwMRR3rY3wckQzNGfLJ4uJxogywJgBMzSRl
Neviem, co je vacsia tragedia. To, ze zmizli celkom raritne a drahe bicykle alebo to, ze majitelia (asi) kaslali na zabezpecenie?
Podla zverejneneho videa z ulice majitelia nemali vo vnutri ziadne kamery, tipujem, ze ani ziaden alarm, sak naco, ked to maju zamknute a doteraz im nikdy nic nezmizlo.
Snáď páchateľa nájdu(aj bajky) a do budúcna sa aj ponaučia majitelia predajne.
Preco potom na FB zverejnili "foto" zlodeja z kamery na ulici, kde vidiet len prechadzajucu postavicku niekde 20m od kamery.
Z predajne by mali urcite kvalitnejsie zabery.
Bud im to nenahravalo, alebo to mali len fejky nejake.
Vzdy je tu jednoducho moznost toho, ze zlodeji znicili alebo ukradli zaznamove zariadenie - ak nemali nieco sofistikovanejsie (online).
Ak mali nejake zaznamy, tak pravdepodobne ich museli odovzdat policii + vlastne som si ani nie isty, ci je vobec legalne zaznamy zverejnit...
Ak mali nejake zaznamy, tak pravdepodobne ich museli odovzdat policii + vlastne som si ani nie isty, ci je vobec legalne zaznamy zverejnit...
Teoreticky taky zaznan zverejnit nemozes, ale zverejnili zaznam z ulice, cize asi s tym mentalny problem nemaju.
Policajtom sa neodovzdava original, ale vzdy sa im robi kopia.
Skor to vidim na krivdu - povedal by som, ze v zbernych dvoroch v BA najde aj ovela lepsie .. ved toto je tazka historia, ani len tam nema predne brzdy