zalozim novu temu kedze niektorym sa nevidelo ze spamujem inde , dnes zase hradza nesklamala, culy ruch po celej trase az do cunova... ked odratam tych xy osobnych aut (niekde medzi 5-10) tak este tam bol 2x traktor, 1x bager, 1x nakladiak, 1x zeriav )) dnes sa fakt cinili
Chodím tam do lodenice už 4. Viem o 2 prípadoch za ten čas, ako tam cylista letel a trafil človeka s kajakom. V jednom prípade to bolo 12 ročne dievča, v druhom prípade už dospelý muž. V oboch prípadoch boli poškodené lode za 2000+€, ktoré bolo treba nahradiť.
Rampa s otvorom uzsim ako 650mm a hornou castou vo vyske min 1000mm?
Ja by som nepresiel ani na sirku ani na vysku, musel by som skakat alebo dvihat koleso. A potom by sa tam isto cakalo zakazdym z jednej strany ako sa cakalo ked tam boli podobne rampy alebo teraz ked su tam mlaky.
Kazdopadne je to zmiesany usek pre pesich a cyklistov s mnozstvom vyjazdom do domov, klubov a krciem, tak je na mieste tade neletiet ako ***. Vsak bojujeme za lepsiu povest cyklistov.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Budem za debila zase, ale osobne sa nedivím ak sú ľudia naštvaný a nehovorím teraz o šoféroch áut, ale o ľuďoch v MHD, ktorá kvôli tomu jazdí dlhšie. Podľa sčítačov čo som pozeral, tak napriek extrémne teplej zime tam denne bolo tak 400 prejazdov, v marci to stúplo na 600. To je niečo, čo v rámci dopravenej ***** ***** odvezie tak 4-5 autobusov MHD. Hodinové priemery za január-marec v rannej ***** sú od 11-23 ľudí medzi 7-8 hodinou, čo by ľudia mali chodiť tak nejak do roboty. A to bolo extrémne teplo túto zimu. Hodinové priemery po obede sú 19-45, kde asi väčšina si ide niekam po robote, možno kuriéri atď. Je asi pochopiteľné, že ľudia napríklad ráno v tých 23 autobusoch MHD medzi 7-8 čo tade idú budú nasraný, ak zistia odhadom tam 75 ľudí v autobuse, možno aj viac, čo je 1725 ľudí cestuje dlhšie kvôli 27-45 ľuďom.
Samozrejme očakávam útoky od Jaroh a podobný, že nechápem o čo ide, ale aj ak za pekného počasia ani nie 50 ľudí negatívne ovplyňuje 1700-2000 ľudí, asi je niekde chyba. Ale hej, cestujete MHD.
Včera, cez začínajúcu dopravnú ***** (bol piatok) som 2x prechádzal po Vajanského nábreží. Po pol tretej smerom do Mlynskej doliny, po pol štvrtej naopak, smerom na Šafárikovo námestie.
Pri prvom prejazde som na svetlách pred Šafárikovým námestím prešiel na tretiu zelenú. Nezavinili to cyklisti ani MHD, ale vodiči, ktorí sa potrebovali predbiehať v pravom pruhu (BUS a pre odbočenie doprava) a na poslednú chvíľu sa zaraďovali do ľavého, čím vytvárali krízové situácie a ostatných spomaľovali... Byť žandárom, tak tam stojím a takých na tvrdo posielam doprava do starého mesta, nech sa tam trochu pomotajú. Cez Vajanského sa išlo plynule, cca 30-40 km/hod. (nie 60-70 ako pred rokom) a stál som na svetlách až pred mostom SNP.
O hodinu neskôr som išiel opačným smerom. Prvý raz som stál na svetlách pred mostom SNP, potom plynule +/- 30 km/hod. až po Šafárikovo námestie. Dve autá predo mnou vodič púšťal autobus zo zastávky na Štúrovom námestí, pribrzdil som len motorom podradením...
Ako som pokračoval po Karadžičovej (tam je vyhradený BUS/cyklo pruh na pravej strane cesty), tak po pravej strane ma predbiehali 3 osobné autá - jedno taxi a dve neoznačené. Išli sme plynule tak 40 km/hod., takže ak by išli predpísanou max. 50 km/hod. rýchlosťou, tak by veľa času nezískali. Píšem to pre tých, čo by chceli mať na Vajanského nábreží BUS/cyklopruh neoddelený obrubníkmi. Takto by to vyzeralo aj tam.
Neviem, spocitaj si sám, ale 100-120-140 to nebude.
(Nejazdim tade busom a kvôli dohadovaniu sa s 1 foristom myslimze nebudem stát na zastávke Most SNP a počítať cestujucich;)
V električke to môžem spraviť, keď ňou výnimočne pôjdem. No autor písal o buse, tie sú spomalené)
Vajanského bude zrušená to je už isté.Stačí si pozrieť novelu zákona.
Nie. Zákon totiž nebude platiť retroaktívne.
Navyše aj keby platil retroaktívne (lebo kto vie, ako si ho Ráž, Mažgút a spol. ohnú), tak štátny odborný dozor nad cestnými komunikáciami (o ktorom je tá novela zákona) ani nemá ako napadnúť tie cyklopruhy, pretože podľa cestného zákona "Orgány štátneho odborného dozoru dbajú na zabezpečenie ochrany pozemných komunikácií a dozerajú, či sa dodržiavajú povinnosti a podmienky užívania pozemných komunikácií ustanovené týmto zákonom, predpismi vydanými na jeho vykonanie, ako aj opatrenia cestných správnych orgánov."
Tie cyklopruhy nepredstavujú ohrozenie pozemnej komunikácie a pri ich vybudovaní boli dodržané "povinnosti a podmienky užívania pozemných komunikácií ustanovené týmto zákonom, predpismi vydanými na jeho vykonanie, ako aj opatrenia cestných správnych orgánov." (resp. tá jedna či dve závady boli správnym postupom odstránené).
Viem, akú maximálnu teoretickú kapacitu majú,aj elektricky, išlo mi o reálnu obsadenosť, aj počas ***** - namiesto hľadania a vypisovania si to chod omrknut
Bez ohladu na BUS pruhy, ci su alebo nie, je cela doprava za trest. Napr. Sabinovska, bus do vajnor len prefrcal v druhom pruhu okolo zastavky . . . Na mierku stoji bus, za nim pride dalsi a caka az ten prvy odide, aj ked kopa ludi uz stoji pri dverach a dufa ze stihnu prestupit . . . Zavolate na dispecing, odpoved? mozte sa stazovat . . . A to nevravim o buse z dolnych honov ked sa vam tam nastahuje bezdomovec . . . To si pripadate ako keby zamestanavali hluchonemych vodicov . . .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Rodinky s cyklovozikmi by sa potesili. Nedajboze nejaka sanitka, udrzba tiez.
Nema vyznam, bud sa ludia poucia alebo nie.
Sam ak tadial prechadzam tak neletim, viem ze sa zastavim v bufete, takze spomalujem.
Aky je rozdiel ked naburam bikom do auta a skoda bude kludne vacsia ako 2000 eur ako do niekoho s lodkou koho som tam v zivote nikdy nestretol? 🤷🤦
Ja by som nepresiel ani na sirku ani na vysku, musel by som skakat alebo dvihat koleso. A potom by sa tam isto cakalo zakazdym z jednej strany ako sa cakalo ked tam boli podobne rampy alebo teraz ked su tam mlaky.
Samozrejme očakávam útoky od Jaroh a podobný, že nechápem o čo ide, ale aj ak za pekného počasia ani nie 50 ľudí negatívne ovplyňuje 1700-2000 ľudí, asi je niekde chyba. Ale hej, cestujete MHD.
Pri prvom prejazde som na svetlách pred Šafárikovým námestím prešiel na tretiu zelenú. Nezavinili to cyklisti ani MHD, ale vodiči, ktorí sa potrebovali predbiehať v pravom pruhu (BUS a pre odbočenie doprava) a na poslednú chvíľu sa zaraďovali do ľavého, čím vytvárali krízové situácie a ostatných spomaľovali... Byť žandárom, tak tam stojím a takých na tvrdo posielam doprava do starého mesta, nech sa tam trochu pomotajú. Cez Vajanského sa išlo plynule, cca 30-40 km/hod. (nie 60-70 ako pred rokom) a stál som na svetlách až pred mostom SNP.
O hodinu neskôr som išiel opačným smerom. Prvý raz som stál na svetlách pred mostom SNP, potom plynule +/- 30 km/hod. až po Šafárikovo námestie. Dve autá predo mnou vodič púšťal autobus zo zastávky na Štúrovom námestí, pribrzdil som len motorom podradením...
Ako som pokračoval po Karadžičovej (tam je vyhradený BUS/cyklo pruh na pravej strane cesty), tak po pravej strane ma predbiehali 3 osobné autá - jedno taxi a dve neoznačené. Išli sme plynule tak 40 km/hod., takže ak by išli predpísanou max. 50 km/hod. rýchlosťou, tak by veľa času nezískali. Píšem to pre tých, čo by chceli mať na Vajanského nábreží BUS/cyklopruh neoddelený obrubníkmi. Takto by to vyzeralo aj tam.
"400 prejazdov, v marci to stúplo na 600. To je niečo, čo v rámci dopravenej ***** ***** odvezie tak 4-5 autobusov MHD"
Nebrať za etalon napratanu 39 v nedeľu večer smerom do Mlynskej;)
https://spravy.pravda.sk/regiony/clanok/700238-vacsina-obyvatelov-bratislavy-nesuhlasi-s-budovanim-cyklotras-na-ukor-jazdnych-pruhov/
https://bratislava.standard.sk/573767/nezverejneny-prieskum-magistratu-za-tisice-eur-az-87-percent-bratislavcanov-nechce-cyklotrasy-na-ukor-jazdnych-pruhov
(Nejazdim tade busom a kvôli dohadovaniu sa s 1 foristom myslimze nebudem stát na zastávke Most SNP a počítať cestujucich;)
V električke to môžem spraviť, keď ňou výnimočne pôjdem. No autor písal o buse, tie sú spomalené)
Nie. Zákon totiž nebude platiť retroaktívne.
Navyše aj keby platil retroaktívne (lebo kto vie, ako si ho Ráž, Mažgút a spol. ohnú), tak štátny odborný dozor nad cestnými komunikáciami (o ktorom je tá novela zákona) ani nemá ako napadnúť tie cyklopruhy, pretože podľa cestného zákona "Orgány štátneho odborného dozoru dbajú na zabezpečenie ochrany pozemných komunikácií a dozerajú, či sa dodržiavajú povinnosti a podmienky užívania pozemných komunikácií ustanovené týmto zákonom, predpismi vydanými na jeho vykonanie, ako aj opatrenia cestných správnych orgánov."
Tie cyklopruhy nepredstavujú ohrozenie pozemnej komunikácie a pri ich vybudovaní boli dodržané "povinnosti a podmienky užívania pozemných komunikácií ustanovené týmto zákonom, predpismi vydanými na jeho vykonanie, ako aj opatrenia cestných správnych orgánov." (resp. tá jedna či dve závady boli správnym postupom odstránené).