niekto niečo nedomyslel ....
uvidime
https://www.tydenikhrot.cz/clanek/rozvodna-sit-je-pripravena-ani-milion-elektroaut-ji-nestrhne
posledný komentár: 20. 10. 2025 o 16:43
posledný komentár: 11. 2. 2020 o 7:23
posledný komentár: 20. 10. 2025 o 16:43
posledný komentár: 11. 2. 2020 o 7:23
Darovanému koňovi...
Pokojne posuniem dalej-ak nájdem, ak som už neposunul
https://www.postoj.sk/154899/eu-sa-pri-plneni-ciela-zakazu-spalovacich-motorov-uz-bez-ciny-nezaobide
Resp. doplnim aj druhu myslienku, Tesla znamenala popularitu na financnych trhoch, nasledkom coho sa dostal aj do povedomia vlady a nasledne bol schopny inkasovat peniazky na vesmirne lety pre SpaceX.
No pointa mojej dilemy ostava, nie je elektromobilita primarne o zbere dat? Napr pre AI. Nie len pre Teslu ale aj pre cinske automobilky? Nie je to skor prostriedok ako ciel?
"ovladanie auta hlasom" = nahravanie a analyza kazdeho prdu v aute centralne zbierana... what could possibly go wrong?
Resp. doplnim aj druhu myslienku, Tesla znamenala popularitu na financnych trhoch, nasledkom coho sa dostal aj do povedomia vlady a nasledne bol schopny inkasovat peniazky na vesmirne lety pre SpaceX.
No pointa mojej dilemy ostava, nie je elektromobilita primarne o zbere dat? Napr pre AI. Nie len pre Teslu ale aj pre cinske automobilky? Nie je to skor prostriedok ako ciel?
no jak to povedat - vravim, moc do detailu to ja neviem, ale tiez mi to jeho "prinesenie tesly svetu" v svetle toho ze sa prezentuje ako jej autor, moc nepridava - nie, nemam rad muska ako takeho, aj ked mu iste nebudem odopierat ze to koniec koncov bol on kto manazersky priniesol teslu a teda e-auta urychlil iste aspon o niekolko rokov, aj space-x.
To so zberom dat urcite dava zmysel - koniec koncov, cele jeho kupenie twittra a angazovanie v ai tomu aj napoveda.
A je imo smutne ze ludia celkovo takymto veciam moc neprikladaju dolezitost, vsetko si davame do cloudu "zadarmo", a podobne. Kolega mi napr vravel ze belgicko uz rozmysla ako riesit potencialnu bezpecnostnu hrozbu cinskych solarnych invertorov. A podobnych prikladov bude mnozstvo.
Dnes sa predávajú data zo všetkých aplikácí, ktoré v mobiloch používame. Sme skrátka tovar a Tesla to určite s dátami klientov robí tiež.
Mimochodom, pokial viem, Tesla robi peniaze nie na autách, ale na predaji emisných povoleniek. Ale nevyznam sa v tom, iba som počúval podcast o tom.
data su zlato dnesnej doby. Vase/moje data su zbierane uplne vsade. Aj tu, na mtbikeri. Urcite nie tak komplexne a sofistikovane ako Tesla, Huawei a pod. Najvacsi vseobecne rozsireny "kecal" je asi smartfon. Je to nas osobny sluha, ktoreho mame vzdy pri sebe a mame v nom kopec udajov. Kazda aplikacia chce pristup k mikrofonu, kamere, ulozisku, kontaktom, spravam aj ked to z prinicpu jej fungovania nie je potrebne. Proste len potrebuje "cucat" informacie, ktore sa potom predavaju dalej. Preco by to auta nerobili? Typicke trasy, dlzka jazd, rychlost, kde sa auto zstavilo pri akom obchode, kde tankovalo/nabijalo, za kolko, cestovatelske zvyky, co sa vyhladavalo na displeji, to je len par zakladnych veci, ktore auta urcite zbieraju. Toto zbiera vlastne uz aj smartfon, lebo ho mame aj tak vzdy pri sebe. Ked si date dokopy vsetky veci, ktore o vas zbieraju udaje, tak vlastne o vas vedia vsetko. Ked sa robilo scitanie obyvatelstva, tak sa mnohi pohorsovali, co vsetko treba vyplnat vo formulari. Mna skor desilo, co vsetko uz vyplnat netreba
Su aj ludia, co odmietaju auto registrovat do online sluzieb (over the air updaty, otvaranie a lokalizacia na dialku a pod)
Zbieranie dát
Su aj ludia, co odmietaju auto registrovat do online sluzieb (over the air updaty, otvaranie a lokalizacia na dialku a pod)
USA asi ani nevyrába telefóny, či? Alebo ak sa berie aj Motorola a iPhone ako americký tak potom ok.
Ovela vacsie riziko pre bezpecnost spolocnosti je unik dat do autokratickych/dikratorskych rezimov ako su Rusko a Cina, ktore nedodrziavaju ludske prava a su viac ci menej nepriatelsky nastavene voci demokratickemu svetu (kedze demokracia predstavuje ohrozenie ich systemu).
V pripade Ciny plati, ze v kazda vacsia firma ma svoje napojenie na armadu alebo vladu a nou dosadenych ludi, nieco ako boli politruci.