Ked uz sme pri tych padoch a RBH, tak za mna velky palec hore pre obidve damy, ktore dokoncili a hlavne pre Loiuse Ferguson. Po tych dvoch jej dvoch padoch by to vecsina chlapov asi zabalila.
moja prvá návšteva kalnice nedopadla podľa predstáv.
začiatok uvoľnené skrutky kolies na aute,ešte že sme včas zastavili. neskôr uvoľnený flip chip ( moja chyba) .
2 pády na úplných ľahkých somarinach. myslel som si ze v bajkparku vyčistim hlavu od problémov, miesto toho som myslel na všetko len nie na jazdu. ku koncu som zdrbal už aj na vleku tak som sadol do auta a počkal na zvyšok partie. nie každý deň je nedeľa...
fixka súhlas, kotva sa mi vysmykla z pod sedlovky, následne mi ešte chvíľu držala stehno a potom sa zosunula ku kolenu a už to slo. ešte trošku som sa nechal ťahať za koleno no ako sa kopec naklonil salto dozadu po sedle... ale celkovo bol od začiatku deň zrelý na lexaurin, resp posledné dni...
V nedelu pad pri 60km rychlosti. Predne koleso nabehlo na strk. Bez prilby neviem ci by som tu bol. Vsetko OK, ale chrbat narazeny tak, ze sa neviem ohnut. Chrbtica OK. Az teraz po 2 dnoch sa zacinam citit ako keby ma presiel tank. Svaly na krku, ramena, rebra zacinaju pobolievat.
Ja mám hroznú paniku z tej kotvy, oveľa lepšie sa mi chodí na Košútke alebo vo Wexli, kde ťa vlek ťahá a nie tlačí.
A čo taký starú Hubáčov, kde sa zahákol dvojhák o riaditka a keď si náhodou počas jazdy spadla (čo sa stávalo lebo pod vlekom boli klzké kamene), tak bike tahalo na koniec vleku. Niekoľkokrát sme videli ako chudáci chalani bežali do kopca za ťahajúcim bikom na kotve.
Ked som chcel,aby bol po mne, nemyslel som to doslovne aj v tomto.
V piatok mal o 14 trening na pumptracku, klasika ako kazdy den vstal pred 5 rano a cez obed uz nespal. 10 min pred koncom na 1 vlne skrutil riaditka a uz siek k zemi a laket ostal pod nim. povodne sa zdalo ze to bude len narazene, nakoniec mu museli ruku narovnavat. V utorok pospedny rtg a bud skrutky alebo to uz len dosadruju- hadam vsetko dobre dopadne. Blok ale nema, nevie pochopit jak bude jazdit so sadrou. ( nebude)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
uff, z tejto perspektivy to video nie je dobre na zaludok
klobuk dole, som bol posr.ny uz za monitorom
a to vsetko po dvoch padoch, super baba
začiatok uvoľnené skrutky kolies na aute,ešte že sme včas zastavili. neskôr uvoľnený flip chip ( moja chyba) .
2 pády na úplných ľahkých somarinach. myslel som si ze v bajkparku vyčistim hlavu od problémov, miesto toho som myslel na všetko len nie na jazdu. ku koncu som zdrbal už aj na vleku tak som sadol do auta a počkal na zvyšok partie. nie každý deň je nedeľa...
https://www.instagram.com/reel/C5GrS9zxVdE/
A čo taký starú Hubáčov, kde sa zahákol dvojhák o riaditka a keď si náhodou počas jazdy spadla (čo sa stávalo lebo pod vlekom boli klzké kamene), tak bike tahalo na koniec vleku. Niekoľkokrát sme videli ako chudáci chalani bežali do kopca za ťahajúcim bikom na kotve.
V piatok mal o 14 trening na pumptracku, klasika ako kazdy den vstal pred 5 rano a cez obed uz nespal. 10 min pred koncom na 1 vlne skrutil riaditka a uz siek k zemi a laket ostal pod nim. povodne sa zdalo ze to bude len narazene, nakoniec mu museli ruku narovnavat. V utorok pospedny rtg a bud skrutky alebo to uz len dosadruju- hadam vsetko dobre dopadne. Blok ale nema, nevie pochopit jak bude jazdit so sadrou. ( nebude)