Díky.
Škoda, mapy.cz sa mi s tými fialovými trasami na cykloturistiku zdajú asi najprehľadnejšie, aké poznám a som na ne zvyknutý z mobilu (či už na Slovensku alebo v Európe).
Takže si ten Explore ešte stále nekúpim
Jo, tak to mám teraz a funguje to dobre... len teda som si myslel, že už sa to nejako vyvinulo ďalej
Mimochodom, voľakedy mal Garmin GPS prijímač s OS Android, ale zrejme už v tom smere nepokračuje.
Ludia poradte prosim novemu vlastnikovi Garminu. Vsimol som si ze mi nezaznamenava trasu ked tlacim do kopca bike, ale da len rovnu ciaru od miesta kde som prestal pedalovat a potom tam kde som zasa zacal, plus tuto dlzku nezaratava do celkovych kilometrov. Treba to niekde nastavit? Dakujem
Ktore zariadenie? To vypada ako slaby signal na satelity, skus zmenit z gps na gnss, popripade nastavit co najmensiu frekvenciu čekovania satelitu.. bude to zrat viac baterku ale mohlo by to pomoct.
je to 1040, nastavene ma gnss vzdy, signal je vzdy, vsimol som si to ze to robi len ked tlacim bike a idem peso. Speed sensor mam nahodeny ale pozeram ze sa mi nechce automaticky pripojit, vyskusam. Dakujem
Nastavit auto pauzu pre kazdy profil...standardne je tusim 5km/h...treba nastavit na V POKOJI
NASTAVENIA...PROFILY...CESTA/MTB...AUTOMATICKE FUNKCIE...AUTOPAUZA
Chlapi ....otázka prosím..
Na cestný bajk GARMIN, ktorý má dobrú výdrž batérie, nema displej veľký ako telka a cenovo rozumný+ ku tomu snímače...
Ďakujem za radu
530/540 (bez dotyku) alebo 830/840 ak chces dotyk. Podla budgetu a preferencii ci chces alebo nechces dotyk (je dobry na prezeranie map inak sa da zit bez neho skvelo, sam mam 530 model).
A ano, AXS sparujes krasne, akurat som sa s tym cez vikend hral, som o to poriadne nevedel. Potom si vies zobrazit informacie o preradovani, bud datove pole na nejaku tvoju obrazovku, alebo celu jednu obrazovku len s tymito informaciami ti to pri parovani ponukne.
Chlapi ....otázka prosím..
Na cestný bajk GARMIN, ktorý má dobrú výdrž batérie, nema displej veľký ako telka a cenovo rozumný+ ku tomu snímače...
Ďakujem za radu
Nejaký špeciálny dôvod prečo si sa upol iba na Garmin? Či iba preto lebo Garmin? Výrobcov podobných zariadení je podstatne viac ak si nevedel.
A vidím že nemáš žiadne špeciálne požiadavky okrem výdrže baterky.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Škoda, mapy.cz sa mi s tými fialovými trasami na cykloturistiku zdajú asi najprehľadnejšie, aké poznám a som na ne zvyknutý z mobilu (či už na Slovensku alebo v Európe).
Takže si ten Explore ešte stále nekúpim
Mimochodom, voľakedy mal Garmin GPS prijímač s OS Android, ale zrejme už v tom smere nepokračuje.
NASTAVENIA...PROFILY...CESTA/MTB...AUTOMATICKE FUNKCIE...AUTOPAUZA
Ďakujem za radu
https://www.sram.com/en/sram/road/campaigns/pairing-your-bike-computer-with-SRAM-etap-axs-components
A ano, AXS sparujes krasne, akurat som sa s tym cez vikend hral, som o to poriadne nevedel. Potom si vies zobrazit informacie o preradovani, bud datove pole na nejaku tvoju obrazovku, alebo celu jednu obrazovku len s tymito informaciami ti to pri parovani ponukne.
Ďakujem...moc
Ďakujem za radu
Nejaký špeciálny dôvod prečo si sa upol iba na Garmin? Či iba preto lebo Garmin? Výrobcov podobných zariadení je podstatne viac ak si nevedel.
A vidím že nemáš žiadne špeciálne požiadavky okrem výdrže baterky.
Som mal 820 a potom 1000 preto sa pýtam tých skúsených na iný model
..
Pretoze sme na fore a mozem sa spytat?
Ci tvoje OT je hodnotnejsie?
Jozef1982 ako myslis, ale su aj lepsie pristroje v tejto cene, ale ak si upnuty na meno, tak vela stastia pri kupe.