Pise ti, ze mal dva pristroje Garmin. O com to tu tocis, ze ide len podla mena. Preco dehonestujes jeho volbu? Snad je jasne, ze s nimi mal dobre skusenosti a tak ide do dalsieho.
Sme snad v Garmin teme. Bolo by asi divne, keby tu chcel poradit Hammerhead, ci?
Alexej1220 ja ti môžem povedať - mal som HAC 4, na svoju dobu výborný prístroj, samozrejme vtedy ešte bez navigácie. Vydržal správne pracovať 6 rokov, potom začali vypadávať niektoré moduly. Nasledoval Polar CS 620. Tak isto bez navigácie. Vydržal niečo cez 3 roky a začali vypadávať niektoré moduly. Následne som kúpil Garmin Edge 805 - pracoval bezchybne 11 rokov. Po 8 rokoch som musel vymieňať batériu a poslednú zimu zase začali vypadávať niektoré moduly, začal blbnúť aj display (menil farby, občas sa zasekol, aj keď pri načítaní dát v PC všetky údaje boli).
Čo myslíš, aký prístroj som si kúpil tento rok na jar? Jeden problém som už zistil - je nerozoberateľný, takže batériu nebudem môcť vymeniť svojpomocne.
Aha - ak si myslíš, že som si kúpil Garmina (Edge 830), tak sa nemýliš.
ja sa na priklad velmi tesim na igs800 , cakam na viac recenzii a prve updates ... konecne niekto kto zmensil tie prekliate okraje ! Sorry garmin ale tie okraje a velkost displeju k velkosti zariadenia je ubohe a 10 rokov zastarale ! mal som Garmin 800 , 1000 , 1030 , 1030+ , aktualne edge explore 2 ale toto je vec co mi naozaj velmi vadi https://igpsport.com.au/products/igs800-cycling-computer
To naháňanie čo najtenšieho zariadenia s najmenšími okrajmi a ideálne so sklenenou zadnou stenou je snom predajcov... Cyklopočítač musí byť v prvom rade praktický, funkčný, spoľahlivý a presný... to ako vyzerá je menej podstatné.
A k tým čínskym - možno hw bude ok ale ako je na tom sw??? Ku Garminu máme Garmin Connect - možno niekomu nevyhovuje ale napriek tomu je to ekosystém ktorý len tak nemá konkurenciu.
No lenze stale gro uzivatelov pouziva na zakladne zobrazovanie udajov , navigaciu a odosielanie do stravy .....
Možné to je - štatistiky o tom nemám - na druhú stranu Garmin tie štatistiky má a nevyzerá to, že na Connect zanevreli - práve naopak. V moje bubline aj keď väčšina Stravu má ale ak ju používa tak skôr ako športový fejsbuk.
Je to na výbere každého používateľa ale pre mňa osobne Connect oveľa viac zaváži ako úzke okraje.
ja tu pisem o zariadeni a tu pisete o connecte 🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️ haloooo
Citaj s porozumenim ... lacoge ti pise, ze on je ochotny strpiet siroke okraje garmin zariadenia pretoze mu garmin udaje zo zariadenia spracovava v connecte a connect je pre neho dolezitejsi ako krajsi vzhlad zariadenia
vlastoch , toto je uplne normalne … samozrejme velka skupina uzivatelov asi blizsie sleduje cisla a planuje treningy v connecte a preto im “staci” garmin aj za cenu ze vyzera uz 10 rokov skoro rovnako 🤷🏻♂️ Ale hejtit tu ine zariadenia len z dovodu ze nejaka skupina pouziva connect je tak trochu ubohe … no zial aj taka skupina uzivatelov tu je .
Myslimze aj ty to berieš trochu jednostranne. Vyjadrenie bolo v zmysle 'dolezitejsi je ekosystém garminu, ConnectIQ ako HW, fyzické zariadenie použité na zber dát a zobrazenie počas vyjazdu' a teda to nebolo o hejtovani iných zariadení.
A doplním,že som bývalý používateľ Polaru, ktorý ukončil podporu na svoje starsie zariadenia.
Takisto chápem ľudí, čo použí(va)jú ako cyklopocitac telefón.
prekvapili ma 2 veci:
1) tá vysoká cena,az po upozornení od juju_pepe
2) majú tento model https://igpsport.com.au/products/igs630-cycling-computer
označený ako flagship (I keď existuje novší, drahší) a zároveň nan je Sale...
Na rýchly pohľad jediná zaujímavosť je tá výdrž, no otázka je, čo sa skrýva za 'up to XY hours'
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Sme snad v Garmin teme. Bolo by asi divne, keby tu chcel poradit Hammerhead, ci?
Čo myslíš, aký prístroj som si kúpil tento rok na jar? Jeden problém som už zistil - je nerozoberateľný, takže batériu nebudem môcť vymeniť svojpomocne.
Aha - ak si myslíš, že som si kúpil Garmina (Edge 830), tak sa nemýliš.
Pohode môže poradiť iný navigač prečítame si jeho názor na garmine téme
https://igpsport.com.au/products/igs800-cycling-computer
A k tým čínskym - možno hw bude ok ale ako je na tom sw??? Ku Garminu máme Garmin Connect - možno niekomu nevyhovuje ale napriek tomu je to ekosystém ktorý len tak nemá konkurenciu.
Možné to je - štatistiky o tom nemám - na druhú stranu Garmin tie štatistiky má a nevyzerá to, že na Connect zanevreli - práve naopak. V moje bubline aj keď väčšina Stravu má ale ak ju používa tak skôr ako športový fejsbuk.
Je to na výbere každého používateľa ale pre mňa osobne Connect oveľa viac zaváži ako úzke okraje.
Jendoznacne, tiez rozhodne viac sledujem veci na Connecte ako Strave.
len nam tu vysvetli co ma s tym spolocne ta navigacia a zobrazovanie udajov
Citaj s porozumenim ... lacoge ti pise, ze on je ochotny strpiet siroke okraje garmin zariadenia pretoze mu garmin udaje zo zariadenia spracovava v connecte a connect je pre neho dolezitejsi ako krajsi vzhlad zariadenia
edit: mam a pouzivam igps zariadenie, ale dalsie uz nechcem
A doplním,že som bývalý používateľ Polaru, ktorý ukončil podporu na svoje starsie zariadenia.
Takisto chápem ľudí, čo použí(va)jú ako cyklopocitac telefón.
Edit: reakcia na isheep
prekvapili ma 2 veci:
1) tá vysoká cena,az po upozornení od juju_pepe
2) majú tento model https://igpsport.com.au/products/igs630-cycling-computer
označený ako flagship (I keď existuje novší, drahší) a zároveň nan je Sale...
Na rýchly pohľad jediná zaujímavosť je tá výdrž, no otázka je, čo sa skrýva za 'up to XY hours'