Ja by som povedal, ze terajsi vladni politici maju na svedomi viac ako dvoch nevinnych. Minimalne styroch - Jan Kuciak, Martina Kusnirova, Matus Horvath, Juraj Vankulic. O tych dalsich X co zmizli a nikdy sa nenasli ani nevieme, ale aj o takom nejakom som cital clanok, len uz si nepamätam meno.
A co mame oslavovat? Ze si skoncil v nemocnici? Nerob zo seba zbytocne obet, nikto tu netuzi po tom, aby obycajni ludia koncili v nemocnici. Ale ak si tam skoncil preto, ze Ti prislo nevolno kvoli atentatu na Tvoj ideovy vzor, tak potom nieco nie je v poriadku.
Toto false-flag nebude. Fico by do seba vystrelit nenechal a uz urcite nie teraz po volbach, ked ma vsetko, co potreboval. Ak by aj chceli nieco taketo urobit, tak pouziju niekoho bezvyznammeho.
Myslim, ze nas cakaju velmi narocne tyzdne a mesiace, bez ohladu ako to dopadne. Smer ale hlavne SNS su tam, kde su, najma vdaka neustalemu utoceniu na oponentov a teraz to zacnu robit este vo vacsom a tento utok im bude sluzit ako zamienka/potvrdenka viac-menej na vsetko. Taraba, Blaha, Huliak, Danko plus netreba zabudat na mentalne elity momentalne v ustrani - chlapcov od Uhrika a Kotlebu.
Atentat na kohokolvek je ale kazdopadne daleko za ciarou.
Prijde mi to ako z holywoodu, najprv trubia do sveta ze bude nejaky snem v handlovej a potom toto.
Este aj utocnik ma nieco s "duhou", no proste nahoda asi.
Matovic pocas kovidu riadne vytocil daleko viac ludi, a ziadna strelba nebola.
Skor by som tipoval ze matovic bude obetou atentatu, ako hocikto iny. https://twitter.com/visegrad24/status/1790762361290145904
Zachranari vzdy tak pomaly chodia a hned zakryvaju, ked pacient ma krizovy stav?
A ochranka hned nereaguje, caka kym utocnik vystriela cely zasobnik, alebo co ?
Na videu viacere vystrely sa odrazaju od asfaltu.
Zda sa vam to normalne ? Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
ochranka cele zle, teda v porovnani s akcnym filmom
vsetci riesili strelca, k ficiakovi sa niekto zohol az velmi dlho po strelbe. navyse strelec na zemi a pan si kope do zabran. lahke je vsak hodnotit od pocitaca. nestava sa im to kazdy den a trenovat mozes kolko chces.
k sireniu nenavisti jeden koment - koalicia uz ma plne huby polarizovania a sirenia nenavisti zlymi mediami a opoziciou. prosim, viete mi poslat par odkazov kde to robili? uz rok sledujem len sirenie nenavisti a polarizovanie zo strany sucasnej opozicie. alebo beru kritiku za svoju neschopnost a poukazovanie na svoje chyby ako sirenie nenavisti? viem ze v state kde vyhral pan ktory tyzden pred druhym kolom viacmenej iba opakoval jedno klamstvo (neposlem vojakov na UA) nemozem cakat nejaku reflexiu ale predsa....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Palo Rýpal ?
https://www.startitup.sk/exkluzivne-palo-rypal-je-nezvestny-uz-15-rokov-pred-zmiznutim-pisal-o-katarine-hrozanyovej/
https://www1.pluska.sk/krimi/nezvestny-novinar-palo-rypal-viem-preco-zomrel-sokuje-jeho-kamarat
https://plus7dni.pluska.sk/domov/novinar-palo-rypal-je-nezvestny-15-rokov-odkaz-jeho-sestry-mrazi
Myslim, ze nas cakaju velmi narocne tyzdne a mesiace, bez ohladu ako to dopadne. Smer ale hlavne SNS su tam, kde su, najma vdaka neustalemu utoceniu na oponentov a teraz to zacnu robit este vo vacsom a tento utok im bude sluzit ako zamienka/potvrdenka viac-menej na vsetko. Taraba, Blaha, Huliak, Danko plus netreba zabudat na mentalne elity momentalne v ustrani - chlapcov od Uhrika a Kotlebu.
Atentat na kohokolvek je ale kazdopadne daleko za ciarou.
Pravdepodobne ide o "vyrez" a nie cely zaber, to by vysvetlovalo rozlisenie aj pomerne vysoku stabilitu na tu vzdialenost...
Prijde mi to ako z holywoodu, najprv trubia do sveta ze bude nejaky snem v handlovej a potom toto.
Este aj utocnik ma nieco s "duhou", no proste nahoda asi.
Matovic pocas kovidu riadne vytocil daleko viac ludi, a ziadna strelba nebola.
Skor by som tipoval ze matovic bude obetou atentatu, ako hocikto iny.
https://twitter.com/visegrad24/status/1790762361290145904
Zachranari vzdy tak pomaly chodia a hned zakryvaju, ked pacient ma krizovy stav?
A ochranka hned nereaguje, caka kym utocnik vystriela cely zasobnik, alebo co ?
Na videu viacere vystrely sa odrazaju od asfaltu.
Zda sa vam to normalne ?
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Palo bol kamarat a tiez z Rajca ako ja. Dobry chalan to bol a aj dobry novinar a zda sa ze az moc dobry.
vsetci riesili strelca, k ficiakovi sa niekto zohol az velmi dlho po strelbe. navyse strelec na zemi a pan si kope do zabran. lahke je vsak hodnotit od pocitaca. nestava sa im to kazdy den a trenovat mozes kolko chces.
k sireniu nenavisti jeden koment - koalicia uz ma plne huby polarizovania a sirenia nenavisti zlymi mediami a opoziciou. prosim, viete mi poslat par odkazov kde to robili? uz rok sledujem len sirenie nenavisti a polarizovanie zo strany sucasnej opozicie. alebo beru kritiku za svoju neschopnost a poukazovanie na svoje chyby ako sirenie nenavisti? viem ze v state kde vyhral pan ktory tyzden pred druhym kolom viacmenej iba opakoval jedno klamstvo (neposlem vojakov na UA) nemozem cakat nejaku reflexiu ale predsa....