Kategórie
Bike-techTi, co kazia meno normalnym cyklistom # cestná cyklistika # komunita # cyklodoprava # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # jazda v teréne
https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=2208060219281939&id=1025467950874511
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
posledný komentár: 21. 3. 2014 o 15:44
Novinka -12% Superior XR 6.5 GF bicykel, matte black stealth
1 749 €
-12%
MOC 2 099 €
-16% BMC Teammachine SLR THREE bicykel, sparkling blue/brushed alloy
4 699 €
-16%
MOC 5 599 €
-35% Bianchi Infinito CV Disc Rival eTap AXS bicykel, sivá, veľ. 57
3 899 €
-35%
MOC 5 999 €
-12% Giant Propel Advanced Pro 1 bicykel, phoenix fire/helios orange
4 999 €
-12%
MOC 5 699 €
-28% Sharvan City 3 speed 18 skladací bicykel, multicam/strieborná
999 €
-28%
MOC 1 609 €
-33% Sharvan City 3 speed 18 skladací bicykel, čierna/strieborná
999 €
-33%
MOC 1 489 €
-38% Sharvan City 3 speed 18 skladací bicykel, carbon/strieborná
999 €
-38%
MOC 1 609 €
-31% Sharvan City 3 speed 18 skladací bicykel, biela/čierna, poškriabaný
949 €
-31%
MOC 1 379 €
Keď tu už žonglujeme tými zákonmi, tak len zopakujem, že (ak by sme aj akceptovali platnosť tých značiek, tak) sú na petržalskej strane umiestnené tak zle, že nie je žiadna strana určené pre cyklistov alebo chodcov. Tie značky sú pri úpätí rampy, ktorá o pár desiatok metrov končí, takže ak platia, tak platí len pre tú danú rampu. Potom sa obe trasy spájajú a tam potom - ak si dobre pamätám - nie je nijako určené, ktorou stranou má kto ísť.
nehovoriac o tom ze solidna cast tych top casov je pocas L'Etape.
/offtopic
Ešte sa dá pracovať na celkovom segmente "Biely kriz -> vojenska nemocnica" 😈
“Povedal, že on sa bojí brzdiť na takých kameňoch, že aby nespadol,”
Išiel som na aute, bike na nosiči.
Za mnou akurát nešli dlhšie autá, tak som ho dobehol a opýtal sa, či červená preňho neplatí...vraj sa mám starať o seba. Okej, tak vravím, že robíš nám všetkým ostatným hanbu, keď sa takto na ceste správaš. Vraj neurobil nič nebezpečné a či sa ja nehanbím, že si veziem bike na aute a nech idem do prdele ? tak som to nechal tak, reku to nemá zmysel ?
Hore po ceste si to štrádoval biker. Najlepšie že pri neďaleko zastávky pri Auparku stali zelení a nič len tak tam stáli zo založenými rukami
Koncom mája zase na Starom moste medzi zastávkou farského a sad na cykloceste stál a otáčal sa nejaký wannabe cykloklub dorastu, stáli tam ako somarikovia
Ich vedúceho(odhadom) som poslal do pi a mladých, aby sa upratali nabok a šli sa vykecavat inde.
Možno s pridavkom vône konvalinka
Jooj, skoda ze ja nikdy nikoho takeho nestretnem.
Tu máš napríklad človeka, čo udiera do áut a potom sa čuduje, že niekomu rupnú nervy. Poznám aj cyklistov, čo sú extrémne háklivý na to, keď sa niekto dotkne ich miláčika a tiež vedia riadne vyletieť. Nie je to len jednostranná záležitosť.