Neviem kde sa opýtať - Zaujímalo by ma či si niekto prerábal auto na spanie v zadu + bicykel na solo výjazdy. Ak viete tu o niekom čo tu postol nejakú prerábku, tak ma tam nasmerujte. Diki
Neviem kde sa opýtať - Zaujímalo by ma či si niekto prerábal auto na spanie v zadu + bicykel na solo výjazdy. Ak viete tu o niekom čo tu postol nejakú prerábku, tak ma tam nasmerujte. Diki
dnes mi chatgpt prezradil dnesny vysledok Tour.
"Dnešnú 4. etapu Tour de France 2024, ktorá vedie z Pinerolo do Valloire, vyhral Jonas Vingegaard z tímu Jumbo-Visma. Táto etapa bola dôležitá najmä pre vrchárov, keďže obsahovala náročné stúpania v Alpách. Vingegaard predviedol silný výkon a získal dôležitý náskok v celkovej klasifikácii "
Ahojte, potreboval by som poradiť čo znamenajú tie písmená pri rebríkoch. Niekde je A inde B , niekde je farebná značka súvislá inde prerušovaná alebo bodkovana. Ďakujem
Dnes idem po lesnej luke, vsetko vlhke a zrazu ovad, dalsi, a dalsi, 10, 50, 100. Regulerne ma napadli a zacali stipat. Myslel som, ze ma jbne, kedze tazky teren a nedalo sa ich zbavit. Zosadol som z biku a zacal bojovat – neucinne – potom ma napadlo, ze mam repelent. 10 strekov na seba a okamzite boli prec. Ako mavnutie carovneho prutika.
Toto sa mi nikdy nestalo, vzdy tak max 3 ma nahanali. Teraz uplny roj, aj do ust mi vleteli 2x. Dost brutal – rozmyslal som, ze to natocim, ale nedalo sa.
Viditelne sa nam tu meni klima. Takto vlhko ,ako je teraz, si nepamatam. Domov musim kupit odvlhcovac, lebo mi zacala plesen, co je von vecer nonstop nad 60%, cize dnu to pod to nedostanes bez pomoci. Rano mam aj nad 70%
Tak, ale americkí vedci zistili, že bzukot motora e-biku identifikujú ako predátora, a takého e-cyklistu ďalej neatakujú. Ten má potom dojem, že im utiekol...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Tu je napríklad trocha inšpirácie
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
treba trosku pohladat
https://www.mtbiker.sk/forum/o-hocicom/uprava-auta-na-kempovanie-t40655.html
"Dnešnú 4. etapu Tour de France 2024, ktorá vedie z Pinerolo do Valloire, vyhral Jonas Vingegaard z tímu Jumbo-Visma. Táto etapa bola dôležitá najmä pre vrchárov, keďže obsahovala náročné stúpania v Alpách. Vingegaard predviedol silný výkon a získal dôležitý náskok v celkovej klasifikácii "
No, uvidime...
" Vingegaard predviedol silný výkon a získal dôležitý náskok v celkovej klasifikácii "
Skoro... Ale bol tam jeden, ktorý predviedol ešte silnejší výkon
https://packaged-media.redd.it/th97ryc4c8ad1/pb/m2-res_1920p.mp4?m=DASHPlaylist.mpd&v=1&e=1720018800&s=af52ea316c2e4405e656afa2d8894ed795d43f92#t=0
https://www.rockpoint.cz/clanek/226/hodnoceni-obtiznosti-ferrat/
(nájdeš ju v sekcii - ,,o aplikacii,, )
Toto sa mi nikdy nestalo, vzdy tak max 3 ma nahanali. Teraz uplny roj, aj do ust mi vleteli 2x. Dost brutal – rozmyslal som, ze to natocim, ale nedalo sa.
U ovadov bolo pozorované, že pri prenasledovaní zvieraťa, do ktorého sa môžu zahryznúť, dokážu dosiahnuť rýchlosť až 145 km/h.