fat ebike som pri prechode pre chodcov , dorazil . pre škodo radostných , mi zostane kopa náhradných dielov . horčík je krehký .
To je tak ked kupis poddimenzovanu drahu cinsku blbost a potom sa divis ze sa to pri beznom pouzivani rozpadne pod ritou.
Uz len foto capu pri kolese nevzbudzuje doveru, ked si to porovnam voci znackovym bio bicyklom. Najma ked predajca-vyrobca deklaruje ze: "Jazdite po meste, ale aj kdekoľvek v teréne"
Horcik? Snivajte s nami, 30kg lunochod.. https://www.minisegwaye.sk/elektricky-bicykel-bezior-x-plus/
Zlatym klincom je otazka kupujuceho, ci sa da na tom ist bez sliapania.. Toto s cyklistikou nema nic spolocne, treba sa obratit na automoto forum.
Nic proti ebikom, ale asi by trebalo robit psychotesty na tie silnejsie. Ved ludom uplne j*be, ked maju 500-1000W pod ritou. To iste ako niektori nabudeni na autach a motorkach… len tito ebajkeri jazdia po chodnikoch.
No ja som na štvrty den skusil bike a len sa to zhorsilo to som ale nevedel ze je prasknute,v ten den (piatok)som siel na rtg a je prasknute, kazdy den je to asi o 1%lepsie ,je to spodne 10. rebro na bike to asi dlhsie nebude zial
Bike aj hneď a bolesti kľudne 2-3mesiace.
Prvé 2-3tyzdne som vedel zaspať len na jednej strane a s kolenami pri hrudi.
Smiech ok, ale hlboké nádychy otrasné.
Ako teda vidíš je to individuálne. Skoré uzdravenie prajem.
Hlavne nekychaj lebo to bolo ako ked mi niekto vrazil nozik do rebier ?
A to som mal len 3x narazene ale teda na bike az po tyzdni a velmi lahko aby som nemusel prudko dychat. Spat islo paradoxne na tej narazenej strane lepsie.
Pri kychnuti v stoji idem hned do kolien az k zemi😆...spi sa mi dobre bud na chrbte alebo opacnej strane,ono to ani nie je az taka bolest ale taky neprijemny akoby tlak
laro jedna sa o rebro v hrudnom kosi, alebo v oblasti brucha? zlomene som mal rebra asi 4x, no vzdy to bol zazitok. paradoxne najhorsie pri spanku alebo otoceni v posteli. chce to len cas, zial
Po pade mam prasknute rebro, po akej dobe ste dokazali bikovat? Po tyzdni to stale poriadne boli
zlomene tri ks, este tri dni bikeparku s tymto na ibalgine potom do troch tyzdnov som sedel na biku, ale len po rovinke, kompletne to pominulo po dvoch mesiacoch
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
za tie roky , čo forum žije , nie je téma o morálke . tam by si úplne rozkvitol .
To je tak ked kupis poddimenzovanu drahu cinsku blbost a potom sa divis ze sa to pri beznom pouzivani rozpadne pod ritou.
Uz len foto capu pri kolese nevzbudzuje doveru, ked si to porovnam voci znackovym bio bicyklom. Najma ked predajca-vyrobca deklaruje ze: "Jazdite po meste, ale aj kdekoľvek v teréne"
Horcik? Snivajte s nami, 30kg lunochod..
https://www.minisegwaye.sk/elektricky-bicykel-bezior-x-plus/
Zlatym klincom je otazka kupujuceho, ci sa da na tom ist bez sliapania..
nerozumiem , o čom tu píšeš . vidno , že ti chýba zvs . popíš to inak .
Aj detske FS bajky maju pevnejsie capy.
S ostatnym by sme tiez mohli pokracovat, ze to cele ne nekvalitne.
Bajk je vhodny kandidat na top offendera do teme Demolacie. 🤟🚲
Prvé 2-3tyzdne som vedel zaspať len na jednej strane a s kolenami pri hrudi.
Smiech ok, ale hlboké nádychy otrasné.
Ako teda vidíš je to individuálne. Skoré uzdravenie prajem.
A to som mal len 3x narazene ale teda na bike az po tyzdni a velmi lahko aby som nemusel prudko dychat. Spat islo paradoxne na tej narazenej strane lepsie.