V STV kludne mozu mat kalendar s inymi sviatkami pre dnesny den. A nalejme si cisteho vina, cyklistika, navyse zenska a XCO zrovna nieje nejak extra sledovany a zaujimavy sport, napr. v porovnani s tenisom… Netreba byt priliz zaujaty
Čakal som tu bikerské súcitenie:) Myslím si že ten volejbal nepozeralo dokopy v Poľsku a Japonsku toľko ľudí čo by si na SK pozreli xco:D ČT-čko dávalo prenos, myslím že rovnako to bolo aj 2020 Tokio.
Na ČT sa MTB prelinalo s tenisom ale ako tenis skoncil, uz islo iba MTB, MTB cisty prenos asi hodinu. Dnes o 14:00 pojdu muzi, podla programu by sa to nemalo prelinat s inym sportom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ct sport
Max
Ak by to bolo naopak, možno by nejaký volejbalista písal na volejbalovom webe to isté, len v opačnom garde
Aj nasi sulini zmenili program...
https://dennikn.sk/4119130/smiali-sa-mu-pre-nadvahu-nahanali-ho-policajti-skejtbordista-tury-bol-kusok-od-medaily/?ref=inc&cst=b646ac12d0b4f5def896ad899445de7e8bd95cc06f0b0e9410452dd5dcf3f825