Vsak o tom to cele je. Zlodej povie ze obloha je cervena, a spravny moderator sa ma opytat ktory odtien..
Kladenie neprijemnych otazok je zakazane. copyrightimg-9gag-fun.9cache.com img-9gag-fun.9cache.com
Referendum je totálne nezmysel. Dnes by voľby vyhral Smer a SNS by v "lepšom" prípade nahradili náckovia, v horšom prípade by túto hrôzovládu doplnili a možno by aj mali ústavnú väčšinu.
Fico prvý krát vládne v zlých časoch a nemôže vyžierať špajzu. Treba ho v tom nechať vymáchať aby ficovoliči pochopili kam Fico Slovensko dostal. Za tri roky sa nebude môcť vyhovárať na Matoviča a Šimečku.
Referendum je totálne nezmysel. Dnes by voľby vyhral Smer a SNS by v "lepšom" prípade nahradili náckovia, v horšom prípade by túto hrôzovládu doplnili a možno by aj mali ústavnú väčšinu.
Fico prvý krát vládne v zlých časoch a nemôže vyžierať špajzu. Treba ho v tom nechať vymáchať aby ficovoliči pochopili kam Fico Slovensko dostal. Za tri roky sa nebude môcť vyhovárať na Matoviča a Šimečku.
Oni vedia, že to referendum nikdy nebude. Je to dobrý spôsob zviditeľňovania sa, preto to robia.
Moderatori na stvr su uz len pritakavaci, ziadne protiotazky, ziadne oponovanie, len ok, ok, ok.
Mňa Gudiak práveže prekvapil a hovoril som si, že chlapče ty rýchlo skončíš. A zdá sa, že aj skončil.
Šuran je ale úplná katastrofa. Huliaka nechal tárať úplné sprostosti, rasistické narážky, urážať Plavákovú a absolútne nereagoval.
V žiadnej televízii a už vôbec nie vo verejnoprávnej nemôže politik šíriť bludy, ako že PS je strana platená a riadená zo zahraničia, ktorá ma za úlohu zničiť Slovensko, môžu za vraždu Kuciaka, alebo že z EU dostávame necelé 3/4 z toho, čo tam posielame. Že my živíme EU.
SRAT našla konečne správneho moderátora.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pod Šimkovičovou je to totálny kolaps https://dennikn.sk/4218717/obnova-hradu-biely-kamen-je-v-ohrozeni-majstrov-murarov-zaplatili-zo-svojho-aby-neodisli/?cst=2f094406515c041742c803f7f78c928fb5bec85bcc28ebcfd8d9aefa35035327
Moderatori na stvr su uz len pritakavaci, ziadne protiotazky, ziadne oponovanie, len ok, ok, ok.
Kladenie neprijemnych otazok je zakazane.
huljak salto
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Pozrel si sa prave do zrkadla?
https://www.aktuality.sk/clanok/dfNf4RI/policajti-urobili-v-bratislavskom-podniku-raziu-primator-hovori-o-praktikach-90rokov/
Oni vedia, že to referendum nikdy nebude. Je to dobrý spôsob zviditeľňovania sa, preto to robia.
Mňa Gudiak práveže prekvapil a hovoril som si, že chlapče ty rýchlo skončíš. A zdá sa, že aj skončil.
Šuran je ale úplná katastrofa. Huliaka nechal tárať úplné sprostosti, rasistické narážky, urážať Plavákovú a absolútne nereagoval.
V žiadnej televízii a už vôbec nie vo verejnoprávnej nemôže politik šíriť bludy, ako že PS je strana platená a riadená zo zahraničia, ktorá ma za úlohu zničiť Slovensko, môžu za vraždu Kuciaka, alebo že z EU dostávame necelé 3/4 z toho, čo tam posielame. Že my živíme EU.
SRAT našla konečne správneho moderátora.
Inak ten bravco, niekedy po odchode z relacie povedal (inymi slovami, parafrazujem): bol som hulvat a aj budem
(teda ze ani mama ani manzelka ho nedokazali zmenit, spravat sa/rozpravat inac ako to robi, po svojom...)
https://x.com/AntiHoaxer_Sk/status/1840486721852506235
Práveže on tú špajzu napriek zlým časom vyžiera, preto potrebuje konsolidovať cez vyžieranie špajze občanov, firiem, bánk...