mam tu taku ponuku: nechce sa niekto z blizkeho okolia PD pridat na pohodovy nedelny vyjazd(cca 5 hodin)? cielom by mala byt Magura a zraz bude na brezianskej priehrade okolo 10tej hod.
Ahoj. Poraďte nejaký okruh niečo medzi 50-80 km mimo asfalt z Novák.
Ahoj. Ja mam obľúbený ale z Lehoty p. Vtáčnikom smer Kamenec p. Vtáčnikom, Čerenian Vody, Lubjanka, Horna Ves, Uherce priehrada , Pazit , Chalmova , Nováky. Sém tam musíš ísť asfaltkou, ale 90% je mimo.
Akurát som vtedy išiel domov od rýchlika a už sa zoraďovali v Kraľovanoch na stanici, tak som ich potom počkal v Istebnom a autobus išiel na konci balíka.
Caute, priatelia. Prosim Vas, vedeli by ste mi poradit, ktore kempingy v Bojniciach su funkcne? Nasiel som len ihrisko pod farou. Pri campingu Bojnice je info, ze je zavrety (https://www.ekempy.sk/trenciansky-kraj/prievidza/288-camping-bojnice). Ked nahodou chodievate okolo toho ihriska, byva to plne? Dakujem
Caute, priatelia. Prosim Vas, vedeli by ste mi poradit, ktore kempingy v Bojniciach su funkcne? Nasiel som len ihrisko pod farou. Pri campingu Bojnice je info, ze je zavrety (https://www.ekempy.sk/trenciansky-kraj/prievidza/288-camping-bojnice). Ked nahodou chodievate okolo toho ihriska, byva to plne? Dakujem
Ahojte, neplánuje niekto tento víkend ( 30.11 a 1.12) výjazd v okolí PD má byť relatívne pekne.
Ja som za trasu niečo okolo 30-50km, samozrejme je to vec dohody a žiadne extrémy ako Vtáčnik alebo Magura
Kristina Bikepark Sekaniny existuje roky, chalani ho prevádzkovali občasne cez víkendy. Medzičasom chalanom určite pribudli starosti, rodiny, deti...no vidím, že Tomáš , ktorý to už vtedy spravoval sa tam stále drží a udržuje to v dobrej kondícii. Pamätám si roky 2014, 2015, 2016 sme tam boli aj DH preteky pozrieť. Chalanov som dotiahol aj do Poruby na vlek pozrieť, keď tu bola príležitosť na znovuspojazdnenie...
AdMich Ďakujem za info. Keď som u našich v PD tak zvyčajne jazdievam na Bojnicko-Dubnické traily. Ale som rada, že v okolí sú aj ďalšie možnosti. Vidím to Septembrovú návštevu parku.
Ešte otázka. Mám iba Ibis Ripley čo je pre mňa taký "light trail" bike, pre niekoho XC downcountry. Sú tam aj možnosti nejakých "flow trailov" pre nízko zdvihové bicykle, alebo je pakk zameraný prevažne na Enduro a DH a teda bajky s vyšímy zvihmi?
Lehota žije cyklistikou. Robia detské preteky, časovku na Vrvravu a teda aj DH/EN komunita stále žije. Aj svoj cykloklubu majú: https://cyklistickyklubvtacnik.sk/
Teraz v nedelu som sa tam stavil po dlhsej dobe a tiez som bol prekvapeny ze tam je nejaky zijuci bikepark. Ani ma nenapadlo to ist pozriet a to som parkoval pri vleku. Tak som si dal len moj oblubeny trail jaraba, ale teda je na tom dost biedne.
Teraz v nedelu som sa tam stavil po dlhsej dobe a tiez som bol prekvapeny ze tam je nejaky zijuci bikepark. Ani ma nenapadlo to ist pozriet a to som parkoval pri vleku. Tak som si dal len moj oblubeny trail jaraba, ale teda je na tom dost biedne.
No o Sekaninske traily, teda Jarabú, Partizán a pár ďalších sa starala iná partia, ktorá sa postupom času z rôznych dôvodov rozpadla. a teda nemali už na to čas. Je to škoda, lebo tie traily boli super, ale tak to občas chodí. Mal som ešte šťastie že som tie traily zažil v top kondícii a rád na to spomínam. Bike park Sekaniny má na starosti iná partia ako spomínal AdMich ktorý o tom vie isto viac a aj tých ľudí pozná isto lepšie. Čo sa týka trailov, tak majú to tam parádne, ale teda fakt technické a vidno že chalani sú orientovaní na DH, Bol som si tam tento rok zajazdiť 1. x a aj tá atmosféra tam je super, taká rodinná. Guláš, pivo a hlavne dobrá partia. Kto má rád ťažké technické traily a jazdí enduro, prípadne DH tak si tam isto nájde svoje.
Jeseň pretkala zlatou niťou celý les ?,
vôňa hliny a lístia sa niesla vzduchom ?️.
Blato nás brzdilo, kolesá sa lepili k zemi ?♂️,
no srdce bilo v rytme cesty – napred, tichou túžbou ❤️.
Z Kunešova sme vyšli v rannom opare ?️,
pod nohami sa trblietali kvapky rosy ?.
Cez južné svahy pohoria Žiar ?️,
kde vietor spieva piesne o kameni a čase ⛰️,
otváral sa nám pohľad na Velky Gríč—
skalný kráľ, čo nás vítal z diaľky ?.
Popri Malom Griči sme schádzali do Handlovej ?️,
kde sa cesty lámu a ticho sa mení na ozvenu ?.
Tam sme znovu zdvihli zrak k hrebeňu ?️,
vrátili sa späť, hore — do objatia Žiaru ?,
do ticha ?,do Kunešova ?,
kde začala aj skončila naša púť.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ahoj. Ja mam obľúbený ale z Lehoty p. Vtáčnikom smer Kamenec p. Vtáčnikom, Čerenian Vody, Lubjanka, Horna Ves, Uherce priehrada , Pazit , Chalmova , Nováky. Sém tam musíš ísť asfaltkou, ale 90% je mimo.
Videl som ho na akcii faster than a train.
https://www.youtube.com/watch?v=VnviSfMO2A0
Akurát som vtedy išiel domov od rýchlika a už sa zoraďovali v Kraľovanoch na stanici, tak som ich potom počkal v Istebnom a autobus išiel na konci balíka.
Agama golf Koš,
Pohodicka.. okrem ...brum brum
Ja som za trasu niečo okolo 30-50km, samozrejme je to vec dohody a žiadne extrémy ako Vtáčnik alebo Magura
Jazdíte tam? Aké sú tam traily?
https://myhornanitra.sme.sk/c/23529950/na-lyziach-aj-na-bicykloch-nadsenci-nasli-staremu-schatranemu-vleku-celorocne-vyuzitie.html?fbclid=IwQ0xDSwMHwipleHRuA2FlbQIxMQABHhVVUV24tr9lfV3kV9DQDFCD8sm6ERYVPAV9aYiDKYoCJmGclQBPgXfxn7eE_aem_cr9t-7HC2x4ia-0JDNI0gA
Ešte otázka. Mám iba Ibis Ripley čo je pre mňa taký "light trail" bike, pre niekoho XC downcountry. Sú tam aj možnosti nejakých "flow trailov" pre nízko zdvihové bicykle, alebo je pakk zameraný prevažne na Enduro a DH a teda bajky s vyšímy zvihmi?
No o Sekaninske traily, teda Jarabú, Partizán a pár ďalších sa starala iná partia, ktorá sa postupom času z rôznych dôvodov rozpadla. a teda nemali už na to čas. Je to škoda, lebo tie traily boli super, ale tak to občas chodí. Mal som ešte šťastie že som tie traily zažil v top kondícii a rád na to spomínam. Bike park Sekaniny má na starosti iná partia ako spomínal AdMich ktorý o tom vie isto viac a aj tých ľudí pozná isto lepšie. Čo sa týka trailov, tak majú to tam parádne, ale teda fakt technické a vidno že chalani sú orientovaní na DH, Bol som si tam tento rok zajazdiť 1. x a aj tá atmosféra tam je super, taká rodinná. Guláš, pivo a hlavne dobrá partia. Kto má rád ťažké technické traily a jazdí enduro, prípadne DH tak si tam isto nájde svoje.
vôňa hliny a lístia sa niesla vzduchom ?️.
Blato nás brzdilo, kolesá sa lepili k zemi ?♂️,
no srdce bilo v rytme cesty – napred, tichou túžbou ❤️.
Z Kunešova sme vyšli v rannom opare ?️,
pod nohami sa trblietali kvapky rosy ?.
Cez južné svahy pohoria Žiar ?️,
kde vietor spieva piesne o kameni a čase ⛰️,
otváral sa nám pohľad na Velky Gríč—
skalný kráľ, čo nás vítal z diaľky ?.
Popri Malom Griči sme schádzali do Handlovej ?️,
kde sa cesty lámu a ticho sa mení na ozvenu ?.
Tam sme znovu zdvihli zrak k hrebeňu ?️,
vrátili sa späť, hore — do objatia Žiaru ?,
do ticha ?,do Kunešova ?,
kde začala aj skončila naša púť.
Video animácia trasy
https://maps.suunto.com/move/erikfigura/68fe5b2c12f1784cca53863a
46km⚡ 1400 výškových ⚡7 hodín šliapania
https://donio.sk/flow-trail-v-bojniciach