a samozrejme, aj ona je antisemita ze? argumentacia hodna materskej skoly
btw Izraelska pozemna operacia v Libanone rozhodne neprebieha podla planu, maju pomerne velke mnozstvo KIA a WIA, so skoro ziadnym uzemnym ziskom, ocividne vyrazne podcenili protivnika, zaroven ich PVO nie je ocividne taka zazracna, ako sa ich PR masineria snazi prezentovat, ak by niekoho zaujimalo viac:
kludne sem daj aj premiera hornej volty,ostrovov komory,džibuti,stredoafrickej republiky...čakal som kedy sa ozveš,dva dni ti trvalo než dorazili noty plastelínskych mierotvorcov a ich pokračujúcoom boji.ušetri si slzy,po mäsiarovi z chan junisu pride na rad aj jeho švagor,brat a ďalší.
ziadne noty nepotrebujem, propagandu na rozdiel od teba necitam a nepreberam a neviem, preco by som mal slzit za niekym, kto naplanoval teroristicky utok pred rokom, tak ako nebudem slzit, ked sa poberie bibi a ta jeho banda zlocincov
preco by som mal niekam zaliezat? mas aj nieco k teme, alebo nejaku konstruktivnu kritiku k odkazom co som dal? alebo iba klasika ad hominem? dalsi hrdina
Voláme po zbraňovém embargu na Izrael, po sankcích proti extremistickým osadníkům (židovským osadníkům na Západním břehu Jordánu, pozn. red.) i proti naší vládě vyznávající židovskou nadřazenost,“ říká otevřeně.
Na otázku, co říká trvalé podpoře české vlády Izraele na půdě OSN, se rozohní: „To je naprosto šílené. Jestli se česká vláda považuje za přítele Izraele, musí si uvědomit, že izraelská vláda není racionální. Je to vláda, která dělá politiku židovské nadřazenosti a snaží se vládnout od řeky k moři. Musí být zastavena, než bude pozdě.“
Maoz Inon se obává, že pokud nepřestane válka a krveprolévání, může vše skončit ztrátou třeba i milionu lidských životů. „Možná teprve potom Česká republika změní svoji pozici hlasování proti posudku Mezinárodního soudního dvora a proti doporučením Mezinárodního trestního soudu a přestane legitimizovat extremistickou a rasistickou vládu. Je to ostuda, říkám to jako Izraelec třetí generace, moji prarodiče stát zakládali,“ vzkazuje diplomatům do Prahy.
mirec16 ja tomu urcite nerozumiem, netravim svoje dni studovanim blizkovychodneho casopriestoru. tak sa pre istotu opytam - aky je rozdiel medzi tym panom ktoreho si citoval a takym beznym lokalnym chcimirom, ktory hovori ze Ukrajina sa nema branit, alebo ze Madarsko sa nemalo branit v '56 a podobne ?
P.S. lebo ortodoxni radikalni osadnici su len cast obrazku, napriklad...
🍿 BRILANTNÉ: Izrael práve oznámil celému svetu, kde teroristi Hizballáhu skladujú stovky miliónov dolárov v zlate a hotovosti: Podzemný bunker priamo pod nemocnicou Al-Sahel v srdci Bejrútu v Libanone.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://youtu.be/_got5rApjJ4?si=9bM_W2GOy1kOjlG6
a samozrejme, aj ona je antisemita ze? argumentacia hodna materskej skoly
btw Izraelska pozemna operacia v Libanone rozhodne neprebieha podla planu, maju pomerne velke mnozstvo KIA a WIA, so skoro ziadnym uzemnym ziskom, ocividne vyrazne podcenili protivnika, zaroven ich PVO nie je ocividne taka zazracna, ako sa ich PR masineria snazi prezentovat, ak by niekoho zaujimalo viac:
https://xxtomcooperxx.substack.com/p/israelpalestine-and-middle-east-and
https://x.com/jbetlach/status/1848071090364457060
Voláme po zbraňovém embargu na Izrael, po sankcích proti extremistickým osadníkům (židovským osadníkům na Západním břehu Jordánu, pozn. red.) i proti naší vládě vyznávající židovskou nadřazenost,“ říká otevřeně.
Na otázku, co říká trvalé podpoře české vlády Izraele na půdě OSN, se rozohní: „To je naprosto šílené. Jestli se česká vláda považuje za přítele Izraele, musí si uvědomit, že izraelská vláda není racionální. Je to vláda, která dělá politiku židovské nadřazenosti a snaží se vládnout od řeky k moři. Musí být zastavena, než bude pozdě.“
Maoz Inon se obává, že pokud nepřestane válka a krveprolévání, může vše skončit ztrátou třeba i milionu lidských životů. „Možná teprve potom Česká republika změní svoji pozici hlasování proti posudku Mezinárodního soudního dvora a proti doporučením Mezinárodního trestního soudu a přestane legitimizovat extremistickou a rasistickou vládu. Je to ostuda, říkám to jako Izraelec třetí generace, moji prarodiče stát zakládali,“ vzkazuje diplomatům do Prahy.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-maoz-inon-izraelsky-mirovy-aktivista-jemuz-hamas-zabil-rodice-261706
zaujímavá práca vo výbušnom kolektíve.
https://x.com/jbetlach/status/1848431190459453483
P.S. lebo ortodoxni radikalni osadnici su len cast obrazku, napriklad...
https://x.com/igorsushko/status/1848508990432424143
som veeelmi zvedavy, ako zareagujes, ak sa to potvrdi