Čakal som síce, že už v tomto období príde trošku kemra, ale toto čo sa deje je hrôza. Už hlásia aj sneženie. Takto sa človek len tak ľahko na bike nedostane. Už 2 týždne som nebol na biku, lebo zmohla choroba a teraz počasie a vyzerá to na dlhšie. Ja chcem teplo
na Chopku su teraz dla shmu +3°C, take Hurbanovo ma +1.6
dufam ze v mojom okoli to zlezie vsetko dole - po vcerajsom odmaku a mrazivej noci, pribudlo vela ladu. to biele co ostane bude po ochladeni aj tak len biely beton ako minulu zimu, a ten ja velmi nerad.
mohlo by konecne normalne mrznu a sneh (nie biela voda) by mohla padnut na zamrznutu zem.
keby snezi - ale pada tepla biela voda na teplu zem. su z toho sracky ktore budu za a) dlho odtekat, alebo za b) zamrznu na lad a to ma veru nebavi. ale aspon budu studnicky na jar tiect.
Viete o tom, ze slnko nezapada najskor v roku 21.12. ale okolo 10-12.decembra ? Na Luciu sa zapad uz otoci a slnko zapada kazdy den neskor. Par sekund, ale neskor.
Vychod slnka sa ale posuva na neskorsi cas stale, takze najkratsi den plati 21.12.
Pre Bratislavu je zapad dnes 15:57, niekde sa udava 15:58.
Viete o tom, ze slnko nezapada najskor v roku 21.12. ale okolo 10-12.decembra ? Na Luciu sa zapad uz otoci a slnko zapada kazdy den neskor. Par sekund, ale neskor.
Vychod slnka sa ale posuva na neskorsi cas stale, takze najkratsi den plati 21.12.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dufam ze v mojom okoli to zlezie vsetko dole - po vcerajsom odmaku a mrazivej noci, pribudlo vela ladu. to biele co ostane bude po ochladeni aj tak len biely beton ako minulu zimu, a ten ja velmi nerad.
mohlo by konecne normalne mrznu a sneh (nie biela voda) by mohla padnut na zamrznutu zem.
Ticho tam!
nespravne postavena otazka
nie kedy ale kde. kludne nech si snezi aj od oktobra ale v tatrach. v BA je to len na ostaru.
https://calendar.zoznam.sk/sunset-sk.php?city=3060972
https://calendar.zoznam.sk/sunset-sk.php?city=3060972
Ano, ale dni sa stale skracujú