Lokalizácia
Formulár sa odosiela
"...the brand will focus "on core strengths, and refining our strategy to position GT for long-term growth" and that GT will sell through its existing inventory."
https://www.bikeradar.com/features/opinion/gt-bicycles-redundancies
Zobraziť komentár 18.12.2024 - 20:14:04
00
...ked "focus na core strength a strategiu" znamena odpredanie skladovych zasob a zastavenie cinnosti :D to je taky korporatny bulsit pre potencialnych zaujemcov o odkupenie znacky
Zobraziť komentár 18.12.2024 - 20:49:34
07
Selle Italia zachraňuje Vittoria cycling shoes.
https://www.pianetamountainbike.it/tecnica/41570-news-da-aziende/71708-selle-italia-acquisisce-vittoria-cycling-shoes
Zobraziť komentár 18.12.2024 - 20:56:02
00
Rocky Mountain dalsi na rade.. fascinuje ma ako si niektore firmy pocas covidu naozaj mysleli ze ten zvyseny dopyt je novy normal a trh je nekonecny

https://www.pinkbike.com/news/rocky-mountain-files-to-restructure-in-attempt-to-avoid-bankruptcy.html
Zobraziť komentár 20.12.2024 - 07:33:28
02
Myslím, že si to nemysleli. Akurát neodhadli kedy sa dopyt nasýti a taktiež ďalšie okolnosti ohľadom rozvoľnenia reštrikcií (zvýšený záujem o cestovanie) a taktiež nikto nepredpokladal energetickú krízu v EU a vojenskú agresiu ruSSka voči Ukrajine.
Je to trochu zložitejšie, pretože výroba bicyklov nie je cyklus na pár týždňov. Nové modely (hlavne elektro) sa vyvíjajú niekoľko rokov. Dodacie termíny počas C19 boli aj 2 roky. Zadanú objednávku už väčšinou zrušiť nešlo. V mnohých prípadoch boli objednávky vopred zaplatené alebo aspoň uhradené zálohy vo výškach 30% a viac.
Zobraziť komentár 20.12.2024 - 07:43:18
00
Vyzerá to ako úplne bežné prepálenie trhu a spľasnutie bubliny. V tomto prípade vzhľadom na čas výroby je to trocha posunuté v čase. Niečo ako u nás Dedoles, len tam to prišlo hneď po skončení pandémie. Na druhej strane je to určite aj neodhadnutý záujem o druh bicyklov. Väčšina ľudí potrebuje/chce bicykel za 500€ na dochádzanie do práce alebo výlet po hrádzi. Zameranie na šmakocinky takú firmu postupne zabije. Znova podobné napr. elektromobilom alebo rôznym povinným asistentom v spaľovákoch, ktoré ceny výrazne predražujú. A v neposlednom rade sú to určite rôzne poistky (finančné poistky, presun výroby späť do Európy, sociálne systémy a pod.) voči zlyhaniam výroby na východe alebo dopravy.
Zobraziť komentár 20.12.2024 - 09:04:03
06
No a sme pri skutočnom probléme. V súčasnosti je tých exkluzívnych bicyklov mega veľa a denne pribúdajú rôzne novinky. Ceny astronomické. Potom príde Specialized a zrazu ide exkluzívny kúsok kúpiť za pár eur. Následne nový model každý rok až dva. Ešte ten bike ani poriadne nemá človek zajazdený už ho predajca láme na nový - extra jazdivý model. Rozumnejší predajca mu ponúkne aspoň spätný výkup. Po roku je cena na pôvodne 6-10 tisíc eurovom bicykli ozaj len symbolická. Toto moc zákazníkov nebaví.
Zobraziť komentár 20.12.2024 - 09:48:49
04
A to je tiež riadne prepálené, lebo nemyslím, že na hobby jazdenie a aj hobby pretekanie treba každý rok nový model. Resp, pre akú veľkú skupinu zákazníkov je toto prístupné. V každom odvetví sa nájdu nadšenci, ktorý idú po novinkách hneď ako výjdu von, ale myslím, si že väčšina z nás úplne v pohode prežije na 4+ roky starom bajku. Možno s nejakým tuningom pár komponentov, čo už však je celkom odlišný trh.
Zobraziť komentár 20.12.2024 - 09:57:48
00
treba vymysliet novy rozmer kolies :D
Zobraziť komentár 20.12.2024 - 09:59:55
02
podla mna asi dalšia vec bude prevodovka, zatial na elektrobicykloch. Tam budeš musiet kupit nový ram:) Inak ak najazdiš menej ako 1000km na elektrobicykli ročne stačí si ho požičiavať. Bude to lacnejšie, odpadá skladovanie bicykla a preprava. To keď zistia, tí čo im na tom cely rok padá prach v garáži:)
Zobraziť komentár 20.12.2024 - 10:09:38
00
Viskozne straty v oleji a mechanické v prevodoch ... Ale však motor sa s tým vysporiada. 😱 Pre biošov nič moc.
Zobraziť komentár 20.12.2024 - 10:17:07
00
To sú všetko už také veci čo už sú k dispozícii..rôzne prevodovky, hnacie remene a podobné veci. Všetko je to super, že to je na trhu, ale určite teraz nejdem po tom chmatnúť, že dajte to sem, lebo bez toho neviem jazdiť. Možno si to niekedy kúpim, ale nikam ma to neposunie už. Rovnako ako som z bicykla vyhodil elektronické radenie a nepotrebujem ho, samozrejme môžem ho mať, ale netreba mi to a navyše keď si človek robí bike na hmotnosť, tak mechanické sady vychádzajú lepšie. Dokonca som OK aj s 11 speed sadami na určitých typoch bicyklov, ktoré jazdím. A súhlasím aj s tým, že 1-2 ročný cyklus je úplna zbytočnosť pre bežného hobby jazdca. Jeduje ma tam akurát to, že potom neskôr je vlastne 4-5 ročný bicykel už nepredajný - lepšie je ho darovať niekomu. Ale tá strata hodnoty naozaj zamrzí.
Zobraziť komentár 20.12.2024 - 10:44:57
07
ja mam 5 ročný bicykel a skušal som aj novšie ale jednoducho nemám ten pocit kupit nový. Pre mna sú oveľa viacej zážitky na bicykli a dobre vedieť techniku. Máš super nový bicykel ale nemáš zažitky , fyzičku a techniku tak ti to je nanič resp tak na pochválenie sa. Čiže základ je jazdiť a potom kupovať:) Kúpiť je tá najjednoduchšia vec ale nájsť čas na bicykel a zlepšovanie sa je už problém:) A to je jeden z dôvodom tiež prečo je bicyklový priemysel je v problémoch ,nemáš čo lepšie ponúknut aby to bola výrazná zmena. Geometria , el radenie, brzdy, kolesa odpruženie sa už robia len kozmetické zmeny, kde prínos ledva pociťujú špičkový jazdci ,smrteľník to nemá ako všimnúť.. Aj v segmente elektrobicyklov tie dnešne 800-900wh baterky 90% kupujúcich nevybije, motory tiche a lahšie . Naviac každý fanúšik bicyklovania už má minimálne dva bicykle doma:)
Zobraziť komentár 20.12.2024 - 11:07:26
05
S vývojom bicyklov to je tak, že za posledných 5 rokov prešli dosť výraznými zmenami k výrazne lepšiemu. Realita, ale vyzerá na prvý pohľad ináč....U nás v okolí je jedna ikonická trať. V r2019 som sa ju učil jazdiť na HTčku so 120mm vidlou. Naučil som sa a prešiel som v podstate vždy s odretými ušami....teraz mám najnovšie taký polozjazďák na 170/170 a niektoré úseky si pekne nosím pešo....niečo sa vo mne zlomilo a je zle.....potom človek ale skúma detaily a zistí, že ono to nie je vlastne úplne bicyklom, ale keďže nie sme v bikeparku, ale v prírode, tak trať sa výrazne zhoršila....kedysi tam bol jeden prepad, kde trebalo len ľahko prepružiť a bol človek dole...teraz je tam pomaly 60cm diera a za ňou ďalšie skalné zuby plus mrte lístia, kde už treba jazdiť ináč.....Takže to čo sa kedysi dalo na XC dnes už by nešlo bez OTB....na 170/170 a modernej geometrii to pôjde - dotrénujem
Zobraziť komentár 20.12.2024 - 11:20:06
00
Toto tu už bolo? Čítam prvý krát týchto nábojoch a riešení pedal kikcback.

https://www.bikeandride.cz/2024/12/ethirteen-sidekick-aktivnejsi-odpruzeni-bez-tahani-za-pedaly/
Zobraziť komentár 20.12.2024 - 11:29:31
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Komponenty)
keyboard_arrow_up