Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Inac s tym katastrom to bude riadny pruser

https://zive.aktuality.sk/clanok/b5zVECn/co-nove-vieme-o-hacknuti-katastra-7-ciferne-vykupne-chabe-zalohy-dat-hroziaci-chaos/

Stat nema zalohovane data, tato krajina je fakt neuveritelna, riadena absolutne neschopnymi idiotmi.
Zobraziť komentár 08.01.2025 - 20:16:42
06
aky pruser? ved sa predtym prekecli ze chcu obmedzit pristup verejnosti do katastra, mimovladky a novinari sa ozvali, tak kataster bol zrazu zahadne "hacknuty" a prisli o data

tito diletanti rozvracaju stat na kazdej urovni, tato akoze strata dat bola urcite na objednavku smerackej mafie

Naposledy upravil foobar dňa 08.01.2025 - 20:26:41, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 08.01.2025 - 20:24:41
38
"Prosím Vás, neotravujte tu s blbosťami. Pán minister čaká na fotoalbum z F1 z Kataru a stále si nie je istý, či sa mu v tom povetrí neprehodila prehadzovačka na druhú stranu a nebude na fotkách blbo vyzerať. Tie vaše pseudoproblémy a neustále kydania na vládu a sú už trápne a ani bežného človeka nezaujíma, či niekto riadne eviduje jeho vlastníctvo k nejakým bezvýznamným domom, bytom a pozemkoch. Tak už dajte pokoj s tými sorošovskými rečami."
diskusia SME.sk :D
Zobraziť komentár 08.01.2025 - 20:26:27
214
Tam máš fico, karma ťa dobehla, vyžer si to do dna. Pritom sa cítim zle, že som tak škodoradnostný, lebo to má dopad na všetkých nás :(
Hypotéky sa neschvaľujú, nevie sa čerpať úver, čo už je schválený. Obecné úrady, občianske, zmeny trvalých pobytov a trilión ďalších napojených veci. Nechcem vedieť koľko pozemkov záhadne stratí majiteľa, lebo nebude záloha. Celé zle!!!
Zobraziť komentár 08.01.2025 - 20:29:00
01
Kery k,,,t je to teraz s Korčokom v RTVS?
Zobraziť komentár 08.01.2025 - 20:32:05
03
Parodia na stat, hovorim to uz dlho.
Zobraziť komentár 08.01.2025 - 20:51:18
04
ten je jasný uz dlho, nebezpecny omnoho viac ako (napriklad) huliaci tarabovia
Zobraziť komentár 08.01.2025 - 20:55:54
00
arrow_leftpetersa napísal:
Kery k,,,t je to teraz s Korčokom v RTVS?

kto? (tv nevlastním, online nič nejde)
Zobraziť komentár 08.01.2025 - 21:10:45
00
A ak by ste nahodu zabudli, tak minuly rok zvysila tato najsocialnejsia vlada poplatky za zapisy a zmeny na katastri + x dalsich poplatkov vraj aj za skvalitnenie sluzieb statu. Asi zmenili tie poplatky trajektoriu spravnym SMEROM a na pravidelne zalohy nevydalo...humus toto
Zobraziť komentár 08.01.2025 - 21:13:09
014
o tom ze je zastavena cela sukromna sfera co stym suvisi este nikto nedal ani zmienku. smutno mi je z tejto prace. okrem velmi citelneho prepadu ktory suvisi s prepadom stavebnictva a neustaleho zdrazovania, teraz toto. mal som citak ze to tento tyzden nevyriesia. tak a teraz som strasne zvedavy kedy to obnovia a aky bordel v tom bude (akoby uz teraz nebol dost velky)
len tak mimochodom - nefunguje ani skpos - sluzba ktora poskytuje korekcie pre gps - ktore vyuzivaju napr. aj polnohospodari.
no a aby som nezabudol - pred casom sa prestali uplne zapisovat zmeny na listoch vlastnictva v papierovej forme. ani nechcem vediet ako maju tie elektornicke zalohovane.

ked si predstavim kolko milionov utopili v elektronizacii (kataster v obyvacke), kolko nezmyselnych portalov navytvarali a v akej (ne)kvalite, je mi z toho bluvno. bluvno mi je aj z toho, ze takmer nikto tomu nerozumie, neuvedomuje si co su to za udaje, aku maju vaznost. kde kazda mala zmena dokaze sposobit chaos na cele desatrocia
Zobraziť komentár 08.01.2025 - 21:17:35
05
Nechcem vedieť koľko pozemkov záhadne stratí majiteľa, lebo nebude záloha.

mozme si domysliet komu by to naramne vyhovovalo.
taky obycajny ludsky pribeh, nbusr123 :facepalm:

Naposledy upravil peter120 dňa 08.01.2025 - 21:22:55, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 08.01.2025 - 21:18:13
01
arrow_leftromanx napísal:
A ak by ste nahodu zabudli, tak minuly rok zvysila tato najsocialnejsia vlada poplatky za zapisy a zmeny na katastri + x dalsich poplatkov vraj aj za skvalitnenie sluzieb statu. Asi zmenili tie poplatky trajektoriu spravnym SMEROM a na pravidelne zalohy nevydalo...humus toto

tie poplatky sa nezvysovali cele roky. zvysenie bolo na mieste, len napriek niekolkonasobnemu odkladaniu prislo aj tak v dost nevhodnu chvilu.
Zobraziť komentár 08.01.2025 - 21:19:49
01
nj, moze byt, ale co robila ta najsocialnejsia vlada dovtedy, ked bola pri kormidle? Banda retardov.
Zobraziť komentár 08.01.2025 - 21:22:24
00
tusim remisova za opozicnej vlady bola v kormidle ohladom informatizacie statu, podiel viny maju vsetci.
situaciu vnimam tak ze zalohovaci bordel nie je kratkodoby.
ale to je tak ked v statnej sfere sa zamestnavaju politicky nominanti a rodinkarstvo....
Zobraziť komentár 08.01.2025 - 21:25:44
01
"digitalny lider" bol len jeden
Zobraziť komentár 08.01.2025 - 21:27:13
05

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up