pracujem na namesti slobody a dnes som sa vdaka protestu nevedel dostat do prace lebo ludi bolo tolko ze policia ma pol hodinu nechcela pustit odbocit na tu ulicu 😂👍
pred 18tou ked som tadial prichadzal tak zrovna pred vstupom do arealu stal tusim ford raptor alebo F150 a drzal klakson ako blby…. Dobrych par minut…
Nasledne som siel nieco vybavit a zas som to auto stretol… (tocili sa tam dokolecka naschval) plna prdel vlajociek na tom aute a za volantom nejaka jedna bunka…. No a ked som sa vracal uz isli ludia z protestu a ja som si pekne pokruzil po okolitych uliciach kym sa to rozprchlo a policia ma pustila autom na ulicu
pracujem na namesti slobody a dnes som sa vdaka protestu nevedel dostat do prace lebo ludi bolo tolko ze policia ma pol hodinu nechcela pustit odbocit na tu ulicu 😂👍
pred 18tou ked som tadial prichadzal tak zrovna pred vstupom do arealu stal tusim ford raptor alebo F150 a drzal klakson ako blby…. Dobrych par minut…
Nasledne som siel nieco vybavit a zas som to auto stretol… (tocili sa tam dokolecka naschval) plna prdel vlajociek na tom aute a za volantom nejaka jedna bunka…. No a ked som sa vracal uz isli ludia z protestu a ja som si pekne pokruzil po okolitych uliciach kym sa to rozprchlo a policia ma pustila autom na ulicu
No..Tu v Rači býva jeden Ficovec , má Raptora. Obchodník s exotickym vtactvom, mnozitel. Nad Racou teraz tento "pán podnikateľ" stavia zopár rodinných domov. Nečudoval by som sa , keby to bol on. A nečudoval by som sa, keby sa zúčastnil na tom auto proteste.
https://x.com/diwous/status/1877778832788238399
aky je rozdiel medzi psom a volicmi? ze pes sa necha oklamat max 2x
inak povedane, neobvinuj klauna ze robi hlupe veci, viň seba že opakovane chodis do cirkusu. copyrightpbs.twimg.com pbs.twimg.com
ked sa ho problem osobne tyka, ziada rychle riesenia. inak serie na ludi, lebo "to nie je premierska tema".
https://x.com/RpsAgainstTrump/status/1877735288987910305 Sudca Merchan odsúdil Donalda Trumpa na bezpodmienečné prepustenie v kauze utajovaných peňazí
Donald Trump je teraz oficiálne prvým prezidentom v americkej histórii, ktorý bol odsúdeným zločincom.
kto to tlieskal trumpovi?zeby smeraci? nuz vrana k vrane sada, obvineny kamarata si hlada
peter120 prosím nemiesaj realne a fiktivne/vtipne správy
Musime potom tuho premýšľať, co je naozaj (ako napriklad pri tejto Tabakovej...tazko odlisitelne)
Ak ešte niekto dúfa v zmenu Hlasu, nech si vypočuje prezidenta v aktuálnych sobotných dialógov. Za všetko môže Ukrajina a treba jej to odplatiť.
Takto. Ja dúfam v Hlas v tom zmysle, že sú jediní, ktorí môžu položiť vládu Fica. Súčasne ale viem, že sú to všetci bezcharakterní hajzli, z ktorých mi je na zvracanie. (položenie vlády by ich ale neurobilo charakterných!!!!). Preto ako hovorím, položte vládu a páľte do p..i, navždy!!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
napriek par mojim orosenym... tento sa fakt vydaril
No..Tu v Rači býva jeden Ficovec , má Raptora. Obchodník s exotickym vtactvom, mnozitel. Nad Racou teraz tento "pán podnikateľ" stavia zopár rodinných domov. Nečudoval by som sa , keby to bol on. A nečudoval by som sa, keby sa zúčastnil na tom auto proteste.
"Všechno dobře dopadne, a to vám říká Anděl Páně."
Projev Ivana Trojana na dnešní demonstraci v Bratislavě 'Slovensko je Evropa'.
https://x.com/Posledniskaut/status/1877768528998072766
https://www.aktuality.sk/clanok/W0DZK1o/peter-weiss-robert-fico-si-mysli-ze-si-moze-robit-co-chce-to-je-sialene-a-autokraticke-podcast/
aky je rozdiel medzi psom a volicmi? ze pes sa necha oklamat max 2x
inak povedane, neobvinuj klauna ze robi hlupe veci, viň seba že opakovane chodis do cirkusu.
ked sa ho problem osobne tyka, ziada rychle riesenia. inak serie na ludi, lebo "to nie je premierska tema".
https://x.com/Eva_CZ1/status/1877833052665094321 videjka
Donald Trump je teraz oficiálne prvým prezidentom v americkej histórii, ktorý bol odsúdeným zločincom.
kto to tlieskal trumpovi?zeby smeraci? nuz vrana k vrane sada, obvineny kamarata si hlada
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0Ntx7xT29CjfKe3rwTn9VaoyzfW8pEH6T5ZHyNwcqJohxgSPpsxnEwSEiRopRxfyZl&id=100091567669287
Po kolapse katastra, máme dnes kolaps železničnej dopravy na východnom Slovensku. Za to môžu tiež Ukrajinci?
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0Ntx7xT29CjfKe3rwTn9VaoyzfW8pEH6T5ZHyNwcqJohxgSPpsxnEwSEiRopRxfyZl&id=100091567669287
Po kolapse katastra, máme dnes kolaps železničnej dopravy na východnom Slovensku. Za to môžu tiež Ukrajinci?
Urcite, ved su ihned vedla...
https://dennikn.sk/4400934/fico-ukazal-potvrdenie-z-hanoja-a-tvrdi-ze-v-luxusnom-apartmane-bol-iba-na-stretnuti-vyhraza-sa-sudom/?cst=6da52b011be60d8155f6060d6c6c8033cd45de4586e70f771596accc9038e9ba
ale ste naleteli, razitko z vystruhaneho vietnamskeho zemiaka znesie vsetko.
Musime potom tuho premýšľať, co je naozaj (ako napriklad pri tejto Tabakovej...tazko odlisitelne)
Takto. Ja dúfam v Hlas v tom zmysle, že sú jediní, ktorí môžu položiť vládu Fica. Súčasne ale viem, že sú to všetci bezcharakterní hajzli, z ktorých mi je na zvracanie. (položenie vlády by ich ale neurobilo charakterných!!!!). Preto ako hovorím, položte vládu a páľte do p..i, navždy!!
Ani v PN v reštike sa nedalo dnes platiť kartou, takže možno PN problém.