6 užitočných idiotov urobilo Slopensku svetovú hanbu
Na videu je vidno,že si to patrične užívajú
K poblití. Předsedkyně Rady federace Valentina Matvijenko vítá členy slovenské delegace a oceňuje jejich odvahu.
Jde vůbec o první návštěvu parlamentní delegace členského státu Evropské unie po zavedení sankcí proti Ruské federaci v únoru 2022.
zvysnych 20% je co za sracky ? za hento dat 2€ musi riadne drbať..
v prvom rade ruske slovo maslo neznamena maslo. je to vseobecne slovo oznacujuce tuky a oleje a maziva. andrej by si mohol snad pamatat, ze napis maslo bol aj v zigulaku jeho fotra na budiku ktory ukazoval tlak oleja.
Mne sa najviac páči keď si svojimi klamstvami sami nakydaju do úst... ako napríklad dnes, keď Gašpar obhajoval Fica, že nemôže ísť v piatok do Kyjeva pre zlú bezpečnostnú situáciu. Pritom Ficko nie tak dávno zosmiešňoval novinárku, keď jej povedal, že či si robí srandu, že či to myslí vážne, že v Kyjeve je vojna. Strašný prevít henten človek.
Dankovci vcera (nepresné citaty, obsah zachovany): hostitelia nam nevnucuju svoje nazory, no pocitujeme tlaky z Bruselu na nasu suverenitu...
a dnes uz rozpravali o utlaku miestnych obyvatelov v minulosti (snaha odovodnovat vojnu)
Ak chcú mať poslanci koalície komplexný obraz o Rusku, tak by som im okrem najpompéznejšich moskovských bulvárov a divadiel odporučila navštíviť aj ruský vidiek, hovorí v podcaste novinárka pôsobiaca v Kyjeve. „Aby sme mali úplný pohľad na Rusko, tak sa mu je potrebné venovať komplexne. Nie len prísť na dva až tri dni, nechať sa povodiť Rusmi za ručičku a nechať si ukázať to najlepšie z Moskvy a potom to doma pretlmočiť."
Strenki, ja by som tam zapocital tu odchylku, co pisu malymi pismenami a vymenil 1 a 2 miesto, i ked by som sa naozaj rad mylil, ale zijem na vychode a tu s ludmi len tak nieco nepohne a za druhe si myslim, ze predcasne volby nebudu tak skoro, pretoze je este vela, co treba urobit a zmenit a kapitan sa bude branit, pretoze vie, ze predcasne volby znamenaju jeho koniec na minimalne 4 roky
este k tomu samotnemu prieskumu zaujimave info:
Ak by voľby dopadli podľa prieskumu, Progresívne Slovensko by malo v parlamente 44 poslancov, Smer-SD 34 a Hlas-SD 21. Republika by získala 16 kresiel, SaS a hnutie Slovensko po 12 a KDH by obsadilo 11 mandátov. Súčasná koalícia by tak väčšinovú vládu nezložila ani s podporou Republiky.
Prieskum odhalil aj zaujímavé demografické trendy: PS dominuje medzi mladými a vysokoškolsky vzdelanými voličmi v mestách nad 100-tisíc obyvateľov. Smer-SD má najsilnejšiu podporu u voličov nad 65 rokov, so základným vzdelaním a z malých obcí. Hlas-SD oslovuje najmä ženy v preddôchodkovom veku, zatiaľ čo Republika získava dvojnásobne vyššiu podporu od mužov než od žien a darí sa jej najmä v malých obciach. SaS a hnutie Slovensko sú obľúbené medzi mladšími voličmi, zatiaľ čo KDH má stabilnú podporu naprieč vekovými skupinami, najmä v Prešovskom kraji.
Zaujímavosťou je, že strana Sme rodina by sa do parlamentu dostala iba v prípade, že by volili výhradne ženy – strana má silnú podporu medzi voličkami vo veku 25 – 44 rokov.
Napriek mediálne sledovaným udalostiam, ako bolo stretnutie Roberta Fica s Vladimirom Putinom, napätie v koalícii a medializované nahrávky z poľovníckej chaty, sa voličské preferencie najsilnejších strán nemenili zásadne a pohybovali sa v rámci štatistickej odchýlky.
nepohne. to mas pravdu.
filciaka serie prave to ze za komunistov mali komunisti automaticky “respekt”. pre mozne problemi ktore vedeli spravit. a ze ich robili pozehnane.
teraz to uz neplati. mozno treba volicom prizvukovat za ak sa chcu vratit do stavu ked za nepodanie ruky hrozili opletacky a ich dieta nemuselo vystudovat co chcelo (na co malo) tak ich treba volit.
ja mam na jednoduchsich pripovnanie, kedze mam pocit ze su zahlteni info a nerozumeju potom suvislostiam.
ak ti sused z dediny znasilni dceru, asi ho nebudes mat v laske, povedzme ze mu budes chciet rozbit hubu. ak ho spoluobcania zvolia za poslanca(dajme tomu ze dedina ma 1000 ludi a bude ho volit 400, dalsich 600 nie lebo vedia ze je nasilnik), zmeni sa tvoj pocit? budes mu chciet podat ruku alebo stale rozbit hubu? to iste je to s pellem. tiez je len uradnik, hoc demokraticky zvoleny (vdaka klamstvam a spinavej netransparentnej kampani, ale kto by to vysetril, ze jo)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Prečítajte si na odlahčenie skvele napísaný blog
https://blog.sme.sk/marianletko/politika/z-dennika-chrapuna-oni-ma-chcu-vazne-odvolat-ja-im-este-ukazem
zvysnych 20% je co za sracky ? za hento dat 2€ musi riadne drbať..
uz sa pripravuju na volby...
este čosi
Matovič stál nenápadne vzadu a neprehovoril.
https://domov.sme.sk/c/23435529/fico-dokazal-dosial-nevidane-opozicia-sa-spaja-aj-s-matovicom-a-nadom.html
Na videu je vidno,že si to patrične užívajú
K poblití. Předsedkyně Rady federace Valentina Matvijenko vítá členy slovenské delegace a oceňuje jejich odvahu.
Jde vůbec o první návštěvu parlamentní delegace členského státu Evropské unie po zavedení sankcí proti Ruské federaci v únoru 2022.
https://x.com/Posledniskaut/status/1879175851704750356
Hehe, odvahu
už len pri pomyslení na cestu do Kyjeva sú úplne posratí na čele s hranolom
zrazu tá vojna tam je
Daj lajno na policu, hned si mysli ze je torta.
Daj Dankovi (a jemu podobnym) funkciu, hned si myslia ze su statnici.
https://www.youtube.com/watch?v=d_u_qWErIPM
v prvom rade ruske slovo maslo neznamena maslo. je to vseobecne slovo oznacujuce tuky a oleje a maziva. andrej by si mohol snad pamatat, ze napis maslo bol aj v zigulaku jeho fotra na budiku ktory ukazoval tlak oleja.
edit: s pomocou slovníka, smotanové sendvičové
a dnes uz rozpravali o utlaku miestnych obyvatelov v minulosti (snaha odovodnovat vojnu)
https://www.aktuality.sk/clanok/M5Sd2vG/nasim-poslancom-ktori-hladaju-v-moskve-prazdne-regaly-by-som-odporucila-navstivit-rusky-vidiek-hovori-novinarka-harkotova-z-kyjeva-podcast/
https://dennikn.sk/4399397/som-upratovacka-vo-svajciarsku-a-som-stastna-neviem-si-predstavit-navrat-na-slovensko/#diskusia
Takisto dobre napisane.Presne vystihnuta zakerna povaha bolsevikov v nasom parlamente
https://nms.global/sk/volebny-model-januar-2025-sucasna-koalicia-by-vladu-nezlozila-nepomohli-by-ani-hlasy-z-republiky/
este k tomu samotnemu prieskumu zaujimave info:
Ak by voľby dopadli podľa prieskumu, Progresívne Slovensko by malo v parlamente 44 poslancov, Smer-SD 34 a Hlas-SD 21. Republika by získala 16 kresiel, SaS a hnutie Slovensko po 12 a KDH by obsadilo 11 mandátov. Súčasná koalícia by tak väčšinovú vládu nezložila ani s podporou Republiky.
Prieskum odhalil aj zaujímavé demografické trendy: PS dominuje medzi mladými a vysokoškolsky vzdelanými voličmi v mestách nad 100-tisíc obyvateľov. Smer-SD má najsilnejšiu podporu u voličov nad 65 rokov, so základným vzdelaním a z malých obcí. Hlas-SD oslovuje najmä ženy v preddôchodkovom veku, zatiaľ čo Republika získava dvojnásobne vyššiu podporu od mužov než od žien a darí sa jej najmä v malých obciach. SaS a hnutie Slovensko sú obľúbené medzi mladšími voličmi, zatiaľ čo KDH má stabilnú podporu naprieč vekovými skupinami, najmä v Prešovskom kraji.
Zaujímavosťou je, že strana Sme rodina by sa do parlamentu dostala iba v prípade, že by volili výhradne ženy – strana má silnú podporu medzi voličkami vo veku 25 – 44 rokov.
Napriek mediálne sledovaným udalostiam, ako bolo stretnutie Roberta Fica s Vladimirom Putinom, napätie v koalícii a medializované nahrávky z poľovníckej chaty, sa voličské preferencie najsilnejších strán nemenili zásadne a pohybovali sa v rámci štatistickej odchýlky.
filciaka serie prave to ze za komunistov mali komunisti automaticky “respekt”. pre mozne problemi ktore vedeli spravit. a ze ich robili pozehnane.
teraz to uz neplati. mozno treba volicom prizvukovat za ak sa chcu vratit do stavu ked za nepodanie ruky hrozili opletacky a ich dieta nemuselo vystudovat co chcelo (na co malo) tak ich treba volit.
ja mam na jednoduchsich pripovnanie, kedze mam pocit ze su zahlteni info a nerozumeju potom suvislostiam.
ak ti sused z dediny znasilni dceru, asi ho nebudes mat v laske, povedzme ze mu budes chciet rozbit hubu. ak ho spoluobcania zvolia za poslanca(dajme tomu ze dedina ma 1000 ludi a bude ho volit 400, dalsich 600 nie lebo vedia ze je nasilnik), zmeni sa tvoj pocit? budes mu chciet podat ruku alebo stale rozbit hubu? to iste je to s pellem. tiez je len uradnik, hoc demokraticky zvoleny (vdaka klamstvam a spinavej netransparentnej kampani, ale kto by to vysetril, ze jo)