Lokalizácia
Formulár sa odosiela
https://x.com/guyelster/status/1879119079522308495
Zobraziť komentár 14.01.2025 - 16:16:50
00
https://x.com/jirik957/status/1879118309217706011
Zobraziť komentár 14.01.2025 - 16:27:25
00
arrow_lefttriki napísal:
nemci vedia vyrábať kvalitné zbrane,len je to všetko strašne pomalé.vzorom nech nám je j.kórea.tá maká naplno stále a zbrane majú špičkové.
staty blizko agresorov maju vacsiu "motivaciu" makat naplno ako ti chraneni uprostred ostatnych.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Putin sa chystá vyrabovať bankové účty každého Rusa, ktorý má viac ako 13 000 dolárov na zaplatenie svojho projektu ukrajinskej genocídy.
https://x.com/JayinKyiv/status/1879157806928134637
Finští vyšetřovatelé tvrdí, že posádka ropného tankeru obviněná z poškození podmořských elektrických a komunikačních kabelů v Baltském moři se podle agentury Reuters chystala napadnout další infrastrukturu, než úřady zasáhly.

Minulý měsíc finské úřady provedly zadržení a prohlídku ropného tankeru Eagle S, který byl údajně součástí takzvané „stínové flotily“ Moskvy.

Od ruské invaze na Ukrajinu v roce 2022 se region Baltského moře potýká s četnými narušeními energetických kabelů, telekomunikačních spojení a plynovodů. Členské státy NATO obklopující Baltské moře se mají 14. ledna sejít v Helsinkách, aby projednaly kolektivní opatření proti těmto hrozbám.

Loď Eagle S údajně poškodila elektrické vedení Estlink 2 a čtyři telekomunikační kabely mezi Finskem a Estonskem tím, že svou kotvu táhla po mořském dně více než 100 kilometrů.

Risto Lohi, vedoucí finského Národního úřadu pro vyšetřování, uvedl, že když úřady zakročily, hrozilo, že loď poškodí také elektrické vedení Estlink 1 a plynovod BalticConnector. „Hrozilo by téměř okamžité nebezpečí, že by mohly být poškozeny další kabely nebo potrubí související s naší kritickou podmořskou infrastrukturou,“ řekl Lohi.

Úřady vyšetřují devět členů posádky lodi, včetně gruzínského kapitána a námořníků z Indie a Gruzie.

Při samostatném incidentu v Baltském moři podezřívaly přímořské státy čínskou velkoobjemovou loď Yi Peng 3, že v listopadu táhla kotvu po dně a přetrhla dva podmořské optické kabely.

Obyčejný příběh z dnešního Ruska.
V prosinci 2017 byla devatenáctiletá studentka Kristina Prichodko vylákána na inzerát na úklidové služby do chaty u Novosibirsku, kde byla znásilněna a zavražděna.
Její tělo pachatelé autem odvezli do lesa, hodili do jámy a zasypali sněhem.
Chytli je ještě ten samý měsíc, od soudu v roce 2018 dostali 18 a 22 let bez nároku na podmínečné propuštění.
Loni byl jeden z pachatelů, Maxim Ovčinnikov, propuštěn z kolonie a odešel do "speciální vojenské operace". Byl zraněn, je z něj hrdina, dostal finanční kompenzaci a koupil si byt v Orenburgu.
Druhý, Sergej Julin, odešel do "SVO" loni v prosinci, na den přesně na výročí vraždy, a teď je ve výcvikovém středisku.

Konec příběhu.
https://x.com/Posledniskaut/status/1879234466130059632
Deset členských zemí EU vyzvalo Evropskou unii, aby zavedla úplný zákaz dovozu plynu a rovněž zkapalněného plynu (LNG) z Ruska.

✍️ Dokument podepsalo Česko, Dánsko, Estonsko, Finsko, Irsko, Lotyšsko, Litva, Polsko, Rumunsko a Švédsko.
https://x.com/SeznamZpravy/status/1878921226489377109

Naposledy upravil peter120 dňa 14.01.2025 - 20:57:05, celkovo upravené 3 krát.

Zobraziť komentár 14.01.2025 - 18:21:32
01
ale ide o tú rýchlosť,ako sú schopní napr.poliakom dodať ,tanky húfnice,raketomety,lietadlá...to nie sú roky ,ale mesiace.
Zobraziť komentár 14.01.2025 - 18:45:26
00
náš mjerotvorca si zas otvoril flašku a rozchlastaný dáva svetu rozumy....

Robert Fico · Sledovať
1 h ·
KRÁTKA ESEJ NA NESKORŠÍ VEČER
Keby som bol na mieste prezidenta...
Pamätám si, ako ma protislovenské médiá atakovali, keď som odmietol kritiku pubertálneho študenta Právnickej fakulty UK Bratislava voči jej dekanovi, výbornému odborníkovi na trestné právo. A dnes som atakovaný udalosťou, kedy nevycválaný pubertiak s ukrajinskou vlajkou na obleku nepodá ruku prezidentovi Slovenskej republiky.
Hlave štátu, ktorý svoj mandát získal v priamych voľbách a porazil s prehľadom najväčšieho prezliekača politických kabátov I. Korčoka. Protislovenské a protivládne médiá tlieskajú študentíkovi o stošesť. Jeho odmietavá ruka by vraj mala byť príkladom vzdoru....
Niekto tu potrebuje tri facky. Začal by som protištátnymi médiami. A potom skúsenosťou zo života. Keby som sa ako študent doma sťažoval na učiteľa, že ma vyťahal za vlasy, mama by mi vrazila ešte dve facky, lebo učiteľ mal vždy úctu a pravdu.
Sorosovské médiá rozkladajú štát v priamom prenose. Ktokoľvek, bez ohľadu na to, či niečo dosiahol, je dobrý, ak znevažuje štát a jeho predstaviteľov. Aj o tomto budú najbližšie voľby.
Nebudem mudrovať a poviem, čo by som urobil, keby mi môj minister školstva zorganizoval podobné podujatie a jeden z ocenených študentov by mi nepodal ruku ako jednému z troch najvyšších predstaviteľov štátu.
Po prvé, spýtal by som sa ho, či mal detskú izbu. Po druhé, čo ho naučili jeho rodičia. A po tretie, zobral by som mu ocenenie a poslal pred všetkými médiami tam kam patrí. A na záver, by som sa ministrovi školstva poďakoval za spoluprácu.
Prezident urobil chybu, ak povedal, že študenta rešpektuje. Tu nie je čo rešpektovať.
Zobraziť komentár 14.01.2025 - 22:31:22
11
Tu nie je čo rešpektovať ... určite nie povysenectvo, nasilnosti na slabsich a grobianske vyjadrovanie akokolvek vysoko postavenej osoby
Zobraziť komentár 14.01.2025 - 22:53:31
214
To pisal ten, co prejavil tolko ucty k prezidentovi, ze ho nazval b.u.z.e.r.a.n.t.o.m?
To ma mat niekto uctu k cloveku, ktory ju nema ani sam k sebe a po tomto povie "komunikacia medzi mnou a premierom funguje uplne normalne"?
Tak nech mi len na chvilku pellegrini podrzi tasku a ja pojdem tomu nespratnikovi, ktory mu nepodal ruku, pekne prehoovorit do duse.... alebo aj nie.

Naposledy upravil Minikin dňa 15.01.2025 - 08:10:47, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 14.01.2025 - 23:13:10
011
Aj som mu tam napisal, ze to pise ten, co nazval prezidenta a jeho partnera ***** a ci uz ma kratku pamat.
Neskutocne hovado s moralkou najnizsieho dna. Na jeho mieste by som si kusol do jazyka.
Zobraziť komentár 15.01.2025 - 08:09:46
64
Tento tvor píše o výchove akú veľmi dobrú dostal on od rodičov. Asi nebola bohvie aká keď by každého hneď fackoval, pchal rožok do krku atď.,atď. Ja si jeho mamu pamätám ako predavačku v partiovej obuvi v TO. Moja mama tam nikdy nekúpila to čo chcela a potrebovala pre rodinu. No vždy sa jedovala že zo zadu predajne vychádzali paničky s plnými taškami krabíc.
Zobraziť komentár 15.01.2025 - 08:32:32
08
Facky ho vyformovali do súčasnej podoby.

Martina Daňa a Rudolfa Vaského obžalovali za vyhrážky vo videách, v prípade figuruje viac ako 30 poškodených. Závery vyšetrovania ukazujú, že dvojica mohla v videách spáchať viacero trestných činov, za ktoré hrozí aj 2- či 3-ročné väzenie.

Obaja youtuberi sú podľa denníka Sme obžalovaní z výtržníctva, k čomu má Daňo pridané aj prečiny podnecovania, pohŕdania súdom, ohovárania a neoprávneného nakladania s osobnými údajmi. Za vyhrážky v minulosti obaja strávili niekoľko týždňov vo väzbe.

Obžaloba ich môže dostať do väzenia, no naďalej môžu vyviaznuť aj s podmienkou. (sme)

Tento hendikepovaný neúspešný kandidát na prezidenta sa dnes dostal do školy kde chodí Simon ktorý nepodal podržtaške ruku. 😵

Prílohy:

Screenshot_20250115-091005.png
Screenshot_20250115-091005.png 133.38 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 15.01.2025 - 09:12:29
00
mali sme stovky bomb.vyhrážok voči školám a do budovy sa stále dostane ktokoľvek kto tam nemá čo robiť.Toto je chyba školy.
Zobraziť komentár 15.01.2025 - 09:28:58
11
By som sa necudoval, ked tomu primitivovi Danovi da niekto so slabsou povahou na budku. Neskutocne slizky had.
Zobraziť komentár 15.01.2025 - 10:11:23
05
toto všetko sú užitoční idioti ktorých táto vláda potrebuje pretože oslovujú ten najväčší odpad spoločnosti.Nemal sa vôbec dostať do školy.My tu asi potrebujeme zažiť to čo v prahe.
Zobraziť komentár 15.01.2025 - 10:18:35
06
Človek si myslel že aj keď sme našťastie zatiaľ nemali Prahu, dokážeme sa poučiť aspoň z tragédie vo Vrútkach. Ale nie, toto kopyto navyše očividne ani nešlo do interiéru v režime inkognito, skôr počítam že mal so sebou zo 5 kíl tých svojich "novinárskych" fidlátok ...
Zobraziť komentár 15.01.2025 - 11:23:37
01
Neboj, bude lepšie. Cólštok chystá kamerové systémy, bezpečnosť bude poriešená.
Len ešte hľadá spriaznenú firmu, cez ktorú by uliali dukáty, aby bolo na výlety.
Zobraziť komentár 15.01.2025 - 11:33:42
00
keyboard_arrow_up