CraObs - neviem, ty nam predstav ako by dneska po tych, tebou napisanuch 5-10 rokoch mal BEV market a penetracia vyzerat. O spase rozumni ludia/nepopulisti urcite nevravia. Hovori sa o tom ze su menej zle bev oproti ice.
A len tak pre ilustraciu, rychle googlenie: na svete je odhadom 1.5miliardy aut. Rocne sa vyrobi orientacne 70-80milionov novych aut. Ako dlho by trvalo aby penetracia novej technologie bola: 10/20/50/100% ak by sme mali carovny klucik co prepne vsetku vyrobu na novu technologiu za den?
(Pekna ilustracia - vcera som si kupil mini pc - jazdenku z ebay, z roku pana 2018, intel technologia asi este starsia, akorat ze teraz, v 2025 mi prisiel pc v este folii zabaleny.... Co mi kludne ako wifi ap a multimedialne centrum bude sluzit 10 rokov/kym nebude nieco s 1/10 spotrebou)
Turbi skus si mozno otvorit svethardware.cz, a tam prelistovat nejake clanky o baterkach. Pokial teda pod "polovodicovymi" mas na mysli "solid state", cize "tuho latkove" (i.e. nieje v nich tekuty elektrolyt), tak Vo vseobecnosti, pokial som spravne zachytil, uz cinsky vyrobcovia zacali nasadzovat "semi" solid state (nejaky medzikrok) uz do aut a mobilov na tento rok. Dalsi, aj etablovani auto vyrobcovia (tusim hyundai/kia) uz oznamuju na blizku (1-2r) buducnost solid state baterky.
Su revolucne? Ano aj nie - asi netreba cakat navysenie kapacity na 2+-nasobok, skor pojde o (nizsie) desiatky %/kombinaciu so znizenim hmotnosti u prvych generacii, ale otvaraju cestu dalsim postupnym vylepseniam.