Jaj tak. No to som netušil teda, že je niečo zlé, keď mi nedržia pätky. A čím to môže byť? Vnútorná šírka ráfika je 21mm. Bike mám Marin, takže ráfik je tiež Marin, hliníkový. Páska do ráfika je DT Swiss. A
plášť 44mm Tufo Swampero HD.
Môže to byť napr. plášťom? Pozeral som tabuľku na webe Tufo a tam píšu, že odporúčaná vnútorná šírka ráfika pre tento rozmer plášťa je 23 alebo 25mm. Pri rozmere 21mm je napísané, že “možno.” Teda kompatibilné to nemusí byť.
Btw, na zadnom kolese mi toto nespravilo, keď som dopĺňal tmel. Plášť ostal v ráfiku.
Takže neviem v čom bude problém. Niekto tu tiež písal, že má s týmto problém iba pri plášťoch od Tufo.
Ale asi to dám aj tak do servisu teda. Prestavbu som dával robiť tiež do servisu. No prestavbu… Predtým som jazdil na dušiach. Ráfiky sú tubeless compatible už od výroby. Akurát tú inú pásku som dával a
plášte som vymieňal samozrejme. A pásku som dal zmeniť, lebo som čítal, že aj keď je tubeless compatible, tak je lepšie to aj tak zmeniť. Že nie vždy sú tie od výroby dobré. Alebo také niečo.