Lokalizácia
Formulár sa odosiela
... všade... ;(
05.02.2025 - 16:34:43
02
Karma pre volicov

https://e.dennikn.sk/4449824/co-to-tu-chcu-postavit-obyvatelia-podpolania-ostali-z-tarabovej-dvojmiliardovovej-precerpavacej-elektrarne-v-soku/
05.02.2025 - 16:41:37
01
arrow_leftmnavak napísal:
obcas ma uz na dialnici dozieraju a povedze ze ich nepustam tak promtne ako sanitku/hasicov... hlavne ked ma len modry majacik a vyblikuje. keby aspon jazdit vedeli ale robia to tak ako chrania premiera - na sedlakov...

nech si blika, podla zakona je sirena prvorada, blikatka su na 2 mieste.
asi im vreskot lezie na nervy, ale ked chcu byt vsade prvi, nech trpia hluchotou.
za tretie, youtube je plne idiotov co maju ilegal blikatka a chodia sa nahanat po cestach...
ako mam vediet ze to nie je nejaky blbecek s blikatkami z aliexpresu na stočenej afdinke z nemeckeho bazaru. :lol: :lol:
05.02.2025 - 18:30:36
01
Už som to tu písal asi pred rokom, že toto môžu byť tie veci, ktoré ich voličov tak naserú, že sa postavia proti nim. Katastrofa v Čiernom Balogu, ktorá prakticky odstaví cestovný ruch pre tento rok, rozbité cesty, praskajúce domy, plus teraz toto, by mohlo pár ľuďom otvoriť oči a urobiť z nich nevoličov. Aj keď väčšina by asi prešla k Republike alebo Huliakovcom, čo sú domáci.
05.02.2025 - 18:33:25
00
Pre právo prednostnej jazdy musí blikať aj jačať súčasne.
05.02.2025 - 18:50:50
01
Nie, nic sa nezmeni. Oni velmi dobre vedia, kto moze za problemy v ich zivotoch. A fakty na ich nazore nic nezmenia.

Minule som mal diskusiu s jednym vzdialenejsim rodinnym prislusnikom. Volic Tarabu. V podstate za vsetko moze Progresivne Slovensko. Na argument, ze vo vlade este nikdy neboli a teraz su prvykrat v parlamente..na rozdiel od takeho Fica, ktory tam bude 16 rokov a nikto u nas nemal vacsie moznosti na spravne smerovanie Slovenska odpovedal, ze riadili republiku cez mimovladky. O tazbe vravel, ze co sa rozculujem, ved za to mozu mimovladky a ochranari. Presne spomenul aj Balog - oni to chudaci musia riesit po neschopnom Budajovi. Pri teme justicie a novom trestnom poriadku opat nemali na vyber, pretoze minula vlada cez kajucnikov poobvinovala vsetkych nepohodlnych. Tak to teraz napravaju. A ze sa znizili tresty je vedlajsi ucinok. Ale za to oni nemozu, vsetko kvoli skorumpovanemu systemu Curillovcov. Proste na vsetko mal argument, ze Fico a sucasna vlada len naprava bordel napachany progresivcami a mimovladkami.

Co by sa muselo stat, aby sa zmenil jeho mindset? Ja netusim...
05.02.2025 - 19:34:05
09
Tak toto vyzerá byť iný "dáreček". Nepopieram, že pre zaradenie mi úplne stačí "volič Tarabu". Ale aj keby som mal výčitky, že len zbytočne generalizujem a zamyslel som sa nad všetkými tými jeho "argumentami", jeho zaradenie v mojich očiach sa nemení (vlastne mení, výrazne k horšiemu) ...
05.02.2025 - 19:37:52
00
arrow_leftgebula napísal:
Hovorím len za seba, ale ako človeka čo na koláčové grafy používal ešte SuperCalc a pracovne ich odvtedy za tie desaťročia už pekných pár urobil ma fascinuje technická realizácia takéhoto výstupu. Zvlášť keď vizuál s použitím vstupných dát v ľubovoľnom editore je už na prvý pohľad rovnaký ako ten televízny, len celkom iný ...

Zbežne sa mi zdá, že ten zelený výsek 26% je vymenený s tmavočerveným výsekom 37,4%. Pretože ten Jojkársky 26% výsek je oveľa väčší ako tmavo červený 37,4%.
05.02.2025 - 19:40:11
01
arrow_leftclxno1 napísal:
Podla toho, ako sa z toho hranol zazracne a rychlo dostal, asi nikto.

V usa su rozne strelby a k tomu clanky v novinach, nech si kazdy urobi nazor.
Pointa je ze minimalne mesiac v nemocnici na hadiciach. Ak aj potom prepusteny domov-dlhodobe procedury chodit po nemocniciach..
Ziadne take ze prepusteny domov po15 dnoch :D , klikovat a robit po par tyzdnoch spartakiadu. ;)

Vasaryova na podrztasku 8) https://x.com/lukasrucka/status/1886915962101792989
russky snehuliak :facepalm: https://x.com/M_Holeckova/status/1887157940018151528

@M_Holeckova
TAKTO VÁS DNES OKLAMALI PELLEGRINI, FICO, EŠTOK A DANKO

Prezident a predsedovia koaličných strán sa dnes stretli, aby vyhlásili, že nikto z koalície nemá záujem vystúpiť EÚ a NATO. Je to však klamstvo. Na Slovensku dnes máme koalíciu, ktorej minimálne 4 poslanci sú členmi strany, ktorá otvorene hovorí o tom, že chce vystúpiť z EÚ a NATO.

Vládna koalícia totiž visí v parlamente na šnúrkach od gatí Národnej koalície Rudolfa Huliaka. Táto strana mala vo svojom volebnom programe vystúpenie z EÚ a NATO, čo je v priamom rozpore s tým, čo dnes tvrdili Fico, Pellegrini, Eštok a Danko.

Na to, že chce Národná koalícia vystúpiť z EÚ a NATO som upozorňovala už v októbri a vyzvala som vtedy koaličné strany, aby odmietli spoluprácu s touto stranou. Za ten čas sme sa posunuli len v tom, že z webu Národnej koalície zmizol ich program. To, čo v ňom písali, prikladám do prvého komentáru.

Dnes sú preto len 2 možnosti. Buď Rudolf Huliak a jeho strana odmietnu vystúpenie Slovenska z EÚ a NATO, alebo prezident a predsedovia koaličných strán nemôžu hovoriť, že nikto z koalície nechce vystúpiť z EÚ a NATO.
pbs.twimg.com
pbs.twimg.com
Zase zrychlene... Za tie prachy bude zo zlata ??

s referendami o vystúpení z eu/nato a dalších p*čovinach opatrne, tu je dovod--
pbs.twimg.com

Naposledy upravil peter120 dňa 05.02.2025 - 20:00:59, celkovo upravené 2 krát.

05.02.2025 - 19:48:18
05
mareno17 veď nech majú tieto argumenty. Nakoniec príde zrážka s realitou. Keď do toho Balogu cez leto nik nepríde a chalupári nezarobia a vláda im nedá kompenzáciu, tak si môžu v krčme zanadávať na mimovládky. Keď im k tomu tá drevenica aj spadne, tak môžu začať aj na liberálov. A nič im to nepomôže, pretože im to tie peniaze nevráti. A o rok to nebude lepšie. Ale hlavne, že budú vedieť svoje.
05.02.2025 - 19:55:04
00
Im to neotvori oci, len ich to este viac zradikalizuje. On sa ma zle, tak nech sa aj vsetci naokolo maju co najhorsie.
05.02.2025 - 19:59:41
04
Ale nič mu to nepomôže. Realita nepustí. Tí najviac radikálni sa nezmenia, ale z niektorých to môže spraviť nevoličov. A to nateraz stačí.
05.02.2025 - 20:07:48
00
arrow_leftKristina napísala:
Zbežne sa mi zdá, že ten zelený výsek 26% je vymenený s tmavočerveným výsekom 37,4%. Pretože ten Jojkársky 26% výsek je oveľa väčší ako tmavo červený 37,4%.

'Nejak' zazracne sa im podarilo vymenit cisla/farby/legendu. No ked robis kolacove grafy v beznom nastroji, tak spravit toto je 'umenie', nepochopitelne 'ako?'.
05.02.2025 - 21:46:33
00
Jednoducho spravis graf bez cisel, aby vyzeral, ako potrebujes a cisla das podla reality, aby si sa tvaril, ze neklames. Akurat to vyzaduje usilie a jasny zamer, takto sa neda "pomylit".
05.02.2025 - 22:08:26
03
..."Vyzývame predsedu vlády, členov vlády, osobitne ministra financií, ale i guvernéra Národnej banky Slovenska a predsedov a poslancov strán vládnej koalície, aby:
1. Nespochybňovali členstvo Slovenska v EÚ a NATO a v súlade s vlastným programovým vyhlásením rešpektovali záväzok Slovenska zostať členom EÚ a NATO.
2. Ozdravili verejné financie, najmä na výdavkovej strane a zabezpečili dodržiavanie maastrichtských kritérií a Paktu stability a rastu.
3. Rešpektovali ekonomické, finančné a iné záväzky Slovenska.
4. Chránili a podporovali hospodársku súťaž a dodržiavali ústavné princípy v oblasti ekonomických práv.
5. Presadzovali štrukturálne reformy, ktoré zastavia negatívne trendy v slovenskej ekonomike.
6. Pripravili privatizáciu štátnych podnikov, s cieľom použiť výnosy na zníženie štátneho dlhu a realizáciu nevyhnutných reforiem.
7. Ukončili šírenie konšpiračných teórií a atmosféru vnútorného ohrozenia.
8. Podporovali princípy voľného trhu a univerzálne pravidlá slobodnej spoločnosti, posilňovali trhovú ekonomiku a právny štát."

https://www.peticie.com/vyzva_slovenskych_ekonomov_vlade_sr
06.02.2025 - 07:04:36
17

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up