Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ale som pichol do osieho hniezda 🤣 Len mi prídu tieto vaše drísty totálne mimo, choré a zvrátené a zbytočné. Vojna, či svetová politika si ide svojím tempom a smerom, tým v politike sú takéto názory ukradnuté a vôbec mimo ich chápania.

Lavrovove vyjadrenie som písal preto, lebo vystihuje ich postoj k ľudským životom 🤷‍♀️ Možno ste to ani nepochopili. Pre nich to nie je utrpenie rodín (ruských, ukrajinských, kórejských matiek)...pre nich sú to nejaké "bezvýznamné" čísla, nejaká hra, súčasť taktiky, neviem čo....oni na to pozerajú, akoby tam boli smeti.

Tí, že som niekoho nazval petržalským lúzrom je len reakcia na to, jak sa všade v diskusiách rozbehol hejt voči Zuckerbergovi, Muskovi, Trumpovi a ďalším, ktorí boli donedávna ospevovaní ako hrdinovia doby ☝️ Hlavne vtedy, keď mazali má ich sieťach príspevky antivaxeriv, vtedy ste im stavali pomníky 🤣 Dnes je každá diskusia zhltená hejtom, lebo sa páni biznismeni pridali na politickú stranu Republikánov. Ste jak pokazený gramofón - chvíľu hráte rýchlo, potom pomaly, potom zase točíte platňu naopak, do protismeru 🤭

Svet si pôjde ďalej vo svojom rytme a je mu úplne jedno, či nejakých pár pomätencov na fóre, ktoré by malo mať úplne iné témy (bicykle a všetko okolo) rieši kto ho ovláda a ako ho ovláda a vy ste len drobná, bezvýznamná škvrna na časovej osi sveta. Nič. A nechápem, prečo sa tie bodky v krátkom záblesku na časovej osi zemegule nevenuje radšej rozvoju seba, svojích, detí, rodiny, zdravia.....ale drísta o hovne 🤷‍♀️ Vôbec už nechápem adminov fóra, že toto dovolia. Že si nechali takto zhovadiť skvelý projekt, ktorý založil kedysi mladý chalan, pôsobiaci v Anglicku. Dopadne to presne tak, ako Webforum, ktoré je už skoro mŕtve a len vďaka tomu, že admini dovolili dotiahnuť politiku do tém ☝️

Ináč, takto nejako vypadalo poslednych 1000 rokov v Európe.... takže ani nasledujúcich 1000 rokov to nebude ináč - proste hranice sa budú posúvať a mocnosti/politici si pôjdu vždy svoju agendu https://m.youtube.com/watch?v=uJjhNVpSQzw&pp=ygUaZXVyb3AgYmlyZGVyc24gMTAwMDAgeWVhcnM%3D
Zobraziť komentár 21.02.2025 - 08:48:53
00
A aj keď je na tomto fóre 20 zvrátených užívateľov a 10 000 normálnych, aj mi je ukradnuté, nazriem sem len raz za rok, aby som sa presvedčil, že aj tak nikto z adminov nedostal rozum a nezmazal tieto kontroverzné, primitívne témy, ktoré sem vôbec nepatria 🤷‍♀️ Škoda, že ten zakladateľ fóra je tiež už len biznismen a obsah fóra ho nezaujíma ☝️
Zobraziť komentár 21.02.2025 - 08:53:07
01
„Členstvo Kyjeva v NATO je jediný základ udržateľného mieru na Ukrajine,“ tvrdí Martin Sklenár, bývalý šéf rezortu obrany. „Rusko vie, že proti NATO neobstojí. Kalkulácia voči Aliancii je preňho absolútne nevýhodná a preto v NATO je mier a na Ukrajine je vojna, pretože Ukrajina v NATO nie je,“ hovorí.

https://www.aktuality.sk/clanok/uCsAB6P/radsej-vyssie-vydavky-na-obranu-ako-na-vojnu-rozdiel-je-priepastny-tvrdi-exminister-obrany-sklenar-podcast/
Zobraziť komentár 21.02.2025 - 08:55:19
08
Aha takže keď mazal Zuckerberg, tak to bolo zlé ale zakladateľ fóra by to mal robiť.
Nesereš so trochu do huby?
Zobraziť komentár 21.02.2025 - 09:04:12
114
A dost. Tie pomniky co sa im stavali sa volaju vysetrovania EK, vypocuvania pred kongresom, a verejne kritizovanie podpory a zarabania na hate speach/propagande
Zobraziť komentár 21.02.2025 - 09:12:21
01
Čo veta, to perla, Lapierre25 ty si pichol niekde inde :)
Zobraziť komentár 21.02.2025 - 09:16:42
012
len pre info lapierrovi25 (ak to nieco pomoze): nikdy som neospevoval ziadneho z tych 3 menovaných, ani nepouzivam ich produkty, a o tom, ze Zuckerberg mazal príspevky antivaxerov som netušil (musim dostudovat, ci to je naozaj tak)
-----
ps, edit: tak uuplne inac...
https://dennikn.sk/4167437/facebook-nepriznal-cenzuru-pocas-covidu-co-teda-mark-zuckerberg-napisal-americkym-kongresmanom/

staci pozriet
https://www.google.com/search?q=zuckerberg+covid+cenzura

a clanky z augusta, a potom tohtorocne januarove - nie, hlavne spravy necitam, nadpis staci...

edit2: pridane 25 do mena uz ex-clena

Naposledy upravil Marli dňa 21.02.2025 - 19:35:29, celkovo upravené 2 krát.

Zobraziť komentár 21.02.2025 - 09:17:18
11
arrow_left3jalo3 napísal:
Asi každý si uvedomuje rozdiel medzi tréningom a ostrým závodom. A Rusi majú teraz trojročné skúsenosti z reálnej vojny. Otestovali si zbrane, armádu, logistiku...

myslis to ako nabiehaju motorkami na miny lebo bvpcka im uz v podstate dosli? myslis to ako zacali znovu pouzivat kone a osly ako dopravne prostriedky pre zasobovanie? hej ostry zavod na urovni 1ej svetovej, s prizmurenim oka 2ej svetovej...

a hlavne ukrajina ziadne skusenosti neziskala ze? navyse na zapadnych zbraniach testujuc nove zapadne zbrane.
mam take tusenie ze aktualne su v schopnosti vyuzivat drony medzi absolutnou spickou a ked to cele skonci budu skolit zapadne armady...

Tohle jsem na rusácké straně neviděl.... BV, zde konkrétně M2 Bradley s výsadkem narazil na odpor - během výsadku bylo vozidlo zasaženo AT zbraní. Velitel okamžitě vyhodnotil, že pokračovat v akci je risk a stáhl vozidlo pod krytem výsadku do bezpečné vzdálenosti, zde bojovníky nalodil a stáhl se.... Rozumné, perfektně provedené. Již chápete ten rozdíl? To je ten obchod krev za zem.... RA zatím platí. UA si pak bere tam, kde platit nemusí.
_______
Nasazování zeků (vězňů):
Ruský voják z 503. motostřeleckého pluku ruských ozbrojených sil otevřeně mluví o tom, co se děje v Záporožském směru. Velení podle něj posílá vojáky na jistou smrt – jednoduše jim nařizuje projít pásem lesa na ukrajinské pozice bez podpory těžké techniky. Jediné vybavení, které mají, jsou "Bochníky" a "Gazelly" (prostě nechráněná kolová civilní vozidla). Ztráty mezi vězni dosahují téměř 100 % – ze 400 lidí nepřežil téměř nikdo. RA je ničena hlavně ve skupinách po 12 lidech.
Srovnejte s videem výše.....
Zobraziť komentár 21.02.2025 - 09:18:48
08
Nemyslím si. Mne osobne stačí už ten úvod (ako som už neraz povedal, projekcia je sv*ňa) - keby som mal euro za každého osvieteného borca čo je totálne nad vecou, politiku do každodenného života vôbec nemieša a chodí sa na zvrátencov pozrieť raz za mesiac, kvartál, semester alebo rok, môžem si pomaly baliť v práci fidlátka a rozhodovať akurát či svoj predčasný dôchodok začnem na Malorke, alebo skôr zamierim na Sierru Nevadu. A inak, vo svete, kde je Lavrov citovaný ako predstaviteľ rozumu, pravdovravnosti a humánnosti mi je veľkou cťou byť na opačnej strane ...
Zobraziť komentár 21.02.2025 - 09:28:00
024
https://dennikn.sk/4478755/svetovy-newsfilter-zatial-co-sa-ruca-vztah-ukrajiny-s-usa-buduci-nemecky-kancelar-rusku-odkazuje-ze-sa-nebude-len-prizerat-vojne/?ref=mwat
Zobraziť komentár 21.02.2025 - 09:28:50
03
Ty si sa stratil sam v sebe, ale to zase nie je az take zriedkave pri privrzencoch Trumpa, Putina a im podobnych. Jedneho takeho diskutera, co obdivuje vychod, ale vyuziva vsetky pozitiva zapadneho zivotneho stylu, pozname velmi dobre.

Mazanie prispevkov je zle. Teda pokial mazu tie, s ktorymi suhlasis (antivax). Prispevky, s ktorymi nesuhlasis. by sa mali mazat vsetky, idealne komplet cele temy a zakazat o nich hovorit.

Nemame stracat cas kecanim o politike, lebo ti hore si aj tak urobia po svojom. Wow...teba naklonovat miliardukrat a svet bude dokonalym miestom pre diktatorske rezimy.

Pre Rusa nema zivot zmysel. Wow...to je novinka. My ale zijeme (a chceli by sme zit aj nadalej) v civilizovanej spolocnosti, kde ludsky zivot zmysel a cenu ma. A taky svet by sme chceli zanechat aj svojim detom. Vdaka tebe a tebe podobnym to ale nevyzera, ze sme sa vydali na cestu prosperity. Upadame absolutne vo vsetkych rebrickoch kvality zivota s vynimkou rebricka korupcie. Tebe je to zjavne jedno, pretoze si spokojny s tym, ze ti tvoj osud nadiktuje Putin/Trump/Fico/niekto iny. Ja sa s tym ale zmierit nechcem.
Zobraziť komentár 21.02.2025 - 09:29:04
315
Za mňa je topka to impérium, čo trumpeta vybudoval :lol:
skôr uvidíme ako dlho vydrží pod jeho správou
Zobraziť komentár 21.02.2025 - 09:30:58
00
tusim kazdy mesiac je povolany novy chcimir do sluzby aby nam vsetkym vysvetlil ze prauda je inde
Zobraziť komentár 21.02.2025 - 10:27:35
015
Oni tu su viacmenej stale, sleduju forum, len obcas im to uz neda a vygrcnu zo seba podobnu znosku domotanych dristov, ktore stale viac validuju ten vyskum, ktory zistil, ze priemerny dospely Slopak ma schopnost porozumiet pisanemu textu na urovni 10 r. dietata. A takyto ludia maju tiez deti :tmi: :facepalm:

arrow_leftHosť napísal:
Tí, že som niekoho nazval petržalským lúzrom je len reakcia na to, jak sa všade v diskusiách rozbehol hejt voči Zuckerbergovi, Muskovi, Trumpovi a ďalším, ktorí boli donedávna ospevovaní ako hrdinovia doby ☝️ Hlavne vtedy, keď mazali má ich sieťach príspevky antivaxeriv, vtedy ste im stavali pomníky ? Dnes je každá diskusia zhltená hejtom, lebo sa páni biznismeni pridali na politickú stranu Republikánov. Ste jak pokazený gramofón - chvíľu hráte rýchlo, potom pomaly, potom zase točíte platňu naopak, do protismeru ?

Na tomto som sa ale fakt pobavil. Autor tu totiz presne ukazal logiku vypatlanych oveciek, ktore budu nasledovat svojho vodcu, alebo podporovat krajinu, ktora im je sympaticka za kazdych okolnosti. Ci sa taha uz do jadra EU, alebo do riti masovemu vrahovi putlerovi.

Ano, ide o dalsi pripad uspesnej lobotomie mozgu russkou propagandou. Dakujeme za pripomenutie sa :handshake:
Zobraziť komentár 21.02.2025 - 10:50:52
018
arrow_leftdotm napísal:
Aha takže keď mazal Zuckerberg, tak to bolo zlé ale zakladateľ fóra by to mal robiť.
Nesereš so trochu do huby?

Čo si pamätám ten opravár bicyklov a Tuner tlmičov bol jbnuty aj za kovidu … pokial ma teda pamäť neklame . A poväčšine , teda nie . Ako za kovidu tak i za vojny .
Zobraziť komentár 21.02.2025 - 11:09:57
00
keyboard_arrow_up