Aktualizáciu mám pravdepodobne najnovšiu, pár dní po výjazde sa mi aktualizoval a aj tú veľkú poslednú mám, ale ešte pozriem tie aktualizácie priamo cez PC. scarinko ale ja píšem, že výsledný profil a výškové metre mi sedia takže to nebude asi problém so zlým barometrom ako píšeš ty. Ani žiadne veľké 12% stúpenie na kopci dole ale 1-2% sklone ukazuje 0 alebo opačné znamienko.
Zajtra ak sa mi podarí tak budem ten sklon viac sledovať aj pri väčšom sklone.
666biker Mám "Software is up to date — Version 26.17". Predtým síce o chvíľu dlhšie trvalo kým zaregistroval stúpanie/klesanie, ale potom už ukazoval stabilne. Teraz sa tie % menia rýchlo, ale sú úplne mimo keďže počas stúpania bez zmeny sklonu trasy odrazu začne ukazovať že idem z kopca.
a to sa jedna o samostatné dátové políčko sklonu alebo také zlé údaje ukazuje aj climbpro? lebo aj ten ukazuje aktuálny sklon na grafe, tak len pre zaujímavosť, ci to ukazuje rovnaké údaje alebo nie Ja poväčšine sklon len na climbpro sledujem v cudzom prostredí.
Climb pro mám vypnutý. Mám samostatné políčko Grade % na displeji.
Je to znama chyba. Zjavuje sa obcas a nasledne je to ok. Ked to nastane, zle pocita grade. nadmorsku vysku a dalsie data su ok, len vypocet strmosti ukazuje menej ako realita. Zacalo to firmverom ked odstranili oneskorenie vo vypocte strmosti a teraz sa to snazia eliminovat. Dotknuty je len vypocet okamzitej strmosti. Nie je to trvaly jav ale je to neprijemne. Robia na tom par firmverov a teda treba aktualizovat. Tiez som dlhsie nebol jazdit tak neviem ci to je uz ok v poslednom fw ktory bol pred par dnami. Prejavuje sa na x40 radach
Tiež som si na 540 na poslednom výjazde cez víkend všimol bludné hodnoty sklonu. Ale mám ju krátko, posledujem ešte ako sa to bude správať. Pravdupovediac, po prechode zo staručkého Wahoo Bolt som trocha rozčarovaný z niektorých vecí na Edge 540🙄
Dá sa nejako vytvoriť v EDGE 840 priečinok GPX súborov, predstavoval by som si to tak, že MTB, GRAVEL, TURISTIKA, SKIALP a pod. zložky. Teraz to mám tak, že mám všetko v kope a chcem každé zvlášť, lebo už tam mám toho dosť a je to neprehľadné už. Chcem ísť GRAVEL, tak si nájdem trasy určené na GRAVEL.
Podpriecinok nie, ale mozes si trasy pomenovat napr. pridaj na zaciatok nazvu trasy gravel_, mtb_, tur_ a mozes si ich zoradovat podla nazvu. Alebo nieco ine, co tebe vyhovuje.
Podpriecinok nie, ale mozes si trasy pomenovat napr. pridaj na zaciatok nazvu trasy gravel_, mtb_, tur_ a mozes si ich zoradovat podla nazvu. Alebo nieco ine, co tebe vyhovuje.
Vidíš kolego, hento je dobrý typ, to ma nenapadlo. Škoda tých podpriečinkov, že nejdú, ale aj hento je lepšie ako nič.
na 840 mas posledny dostupny SW/aktualizaciu? jednou zo zmien v tej rozsiahlejsej aktualizacii bola aj zmena "vylepsenie" prave toho ukazovania % v stupani "Updated grade algorithm to be much more responsive." , ja som si vsimol, ze je to take zivsie a meni sa to castejsie pocas jazdy do kopca. povacsine mi to ukazovalo realne hodnoty, nikdy nie tak velmi opozdene, aj ked po pravde az tak uplne casto na tie percenta nepozeram len sem tam ked pozriem na displej na parametre kopca (zvysne stupanie atd..., tak kuknem aj %)
Táto zmena sa týkala aj SW na staršie modely? Mám 530 a tiež niekedy ukazuje nepresné hodnoty sklonu. Nie úplné bludy ako niektorým tuna, ale úplne presné to nie je, rovnako oneskorenie je strašné.
Zlatá moja stará Sigma 23.16
Ahojte mam Garmin edge 130 plus a aj dialkove k nemu, ale nedari sa mi ho pripojit. V zariadeni idem do senzorov ovladanie blika na zeleno no nenajde mi ho. Robim nieco zle? Alebo sa to robi inak? 🙏
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
scarinko ale ja píšem, že výsledný profil a výškové metre mi sedia takže to nebude asi problém so zlým barometrom ako píšeš ty. Ani žiadne veľké 12% stúpenie na kopci dole ale 1-2% sklone ukazuje 0 alebo opačné znamienko.
Zajtra ak sa mi podarí tak budem ten sklon viac sledovať aj pri väčšom sklone.
https://www8.garmin.com/manuals/webhelp/GUID-16B12CFE-F96E-4DE9-9F5F-8C4A5936D3B9/SK-SK/GUID-4E69C50B-1F18-4D7E-A87B-A11FB9007D5D.html
Je to znama chyba. Zjavuje sa obcas a nasledne je to ok. Ked to nastane, zle pocita grade. nadmorsku vysku a dalsie data su ok, len vypocet strmosti ukazuje menej ako realita. Zacalo to firmverom ked odstranili oneskorenie vo vypocte strmosti a teraz sa to snazia eliminovat. Dotknuty je len vypocet okamzitej strmosti. Nie je to trvaly jav ale je to neprijemne. Robia na tom par firmverov a teda treba aktualizovat. Tiez som dlhsie nebol jazdit tak neviem ci to je uz ok v poslednom fw ktory bol pred par dnami. Prejavuje sa na x40 radach
Tak o dalsie 2 roky bude mozno 550?
Vidíš kolego, hento je dobrý typ, to ma nenapadlo. Škoda tých podpriečinkov, že nejdú, ale aj hento je lepšie ako nič.
Táto zmena sa týkala aj SW na staršie modely? Mám 530 a tiež niekedy ukazuje nepresné hodnoty sklonu. Nie úplné bludy ako niektorým tuna, ale úplne presné to nie je, rovnako oneskorenie je strašné.
Zlatá moja stará Sigma 23.16