nooo...kamoš nedávno kúpil cesťák na Tiagre a je šťastný ako blcha... toto je len príklad :
https://www.cyklocentrum.eu/sk/domov/84303027-superior-x-road-comp-2023-vypredaj.html 
S tymto by som nevahal ani sekundu za tu cenu, univerzal skoro na vsetko. Tiez som ho chcel, ked som kupoval prvy
cestak minuly rok, ale ulakomil som sa na za polovicnu cenu bazarovy Scott Speedster s raf. brzdami (s ktorym som btw. akoze velmi spokojny a vobec nelutujem, ze som sa tak rozhodol.)
Inak, asi ma tu zhejtujete vsetci, ale rafikove
brzdy na cestaku su v istom ohlade lepsie podla mna, obzvlast ak si niekto kupi bicykel na velmi dlhu dobu a bude ho jazdit az do konca zivotnosti. Jazdim aj kvazi gravel na hydraulikach, chodim s kamosom, ktory ma cestak na hydraulikach - a v oboch pripadoch ma stale irituje obcasne suchanie kotuca o platnicku. Ja viem, viem, nastavenie, ale mozete robit, co chcete, vzdy sa ten kotuc nejak rozhasi a po case to viac ci menej sucha zase... Rafikove brzdy na mojom cestaku?: Nicim nerusena jazda, brzdy si nastavi a zoservisuje aj uplny analfabet. Priznavam, ze do kopcoviteho terenu uz asi kotucove, ale do rovin a miernych pahorkatin, kde jazdim ja, by som za kotuce nateraz nemenil.