v spolupraci s mlieckom a kasom02 sa pripravuje vyjazd na velky tribec.start a zoskupenie bikerov bude v solcanoch. este sa musi dohodnut termin lebo pocasie momentalne neni nic moc a dokym to v hore uschne to bude tiez dlho trvat... tak to velmi na tento vikend este nevidim ale nechajme sa prekvapit. zatial sa predbezne hlaste kto sa chcete este zucastnit
No neviem, Howadoor predsa vymyslel svoju mystifikaciu tak, že miznú hlavne domáci ;-], aj ročné obdobie sedí, byť tebou netahám sa s výmyslom za prsty LOL
My sa ideme 1.2 ako uz kazdy rok opat raz stratit pri vystupe na vrchol.
Kto v takomto case stretne bandu, ktora vykazuje znamky uzitia alkoholu nech je im zhovievavy...zvacsa su to normalni ludia.
Vo finale sa takto chodime stracat uz cez 30 rokov a zatial sa nam to nepodarilo, asi preto, ze sa nas Trhlina vzdy zlakne ako zjapeme v tom lese.
Dodatocne sa ospravedlnujem vsetkym, ktory v okoli Tribca stretli 1.2 bandu postarsich jedincov, ktori javili silne znamky pozitia aloholu. Tento rok to bol najsilnejsi rocnik...co sa tyka pitia, takz na vrchole som sa trosku za kolegov hanbil...hlavne kvoli rodinam s detmi, co tam chvilu pobudli vzdy s nami.
Trhlina sa ako vzdy na nas zase raz vy.....
Vcera som si operativne trasu naplanoval kratkym usekom krizom cez les aby som sa dostal z jednej zvaznice na druhu a objavil som chodnicek s trailovym potencialom a toto. Kto vie kde to je?
Vcera som si operativne trasu naplanoval kratkym usekom krizom cez les aby som sa dostal z jednej zvaznice na druhu a objavil som chodnicek s trailovym potencialom a toto. Kto vie kde to je?
Mylis sa, ale ospravedlnovat sa urcite nemusis. Zla odpoved na fotohadanku je v pohode. To miesto, resp. miesta ma vcera velmi prekvapili a potesili a to mam Tribec pojazdeny slusne.
Pomocka c. 1 - JJZ (juhojuhozapad) od Tribeca.
Tak to si už s pomôckou prepískol, Malá skala. Dik za tip, pôjdem pozrieť. Na graveli mám prejdené zvážnice z oboch strán, ale takú zaujímavú výhliadku som tam nečakal, musím zobrať horák niekedy.
Cely ten hreben je zaujmavy a na mnohych miestach je chodnicek. Len samotny vrchol Pliesky odporucam vynechat, lebo tam nic okrem krikovytych malych stromov nie je, ani chodnik. Skus zacat z juhu traverzom Pliesky.
Tam je tusim kazda druha kota s nazvom Plieska .. ale na jednej som asi bol , strasne davno. Aj na Ciernej skale (alebo tej vyssie na sever), ale na Malej nie. A este Drza, ta ma drazdi uz dlho. Skala pod Ciganom mozno a Tariste. Niekedy az nebude -10
Pozeram ale, ze pod Tribecom je daka vartovka Cincilak, co nepoznam Normalne, ze zrucanina.
Tam je tusim kazda druha kota s nazvom Plieska .. ale na jednej som asi bol , strasne davno. Aj na Ciernej skale (alebo tej vyssie na sever), ale na Malej nie. A este Drza, ta ma drazdi uz dlho. Skala pod Ciganom mozno a Tariste. Niekedy az nebude -10
Pozeram ale, ze pod Tribecom je daka vartovka Cincilak, co nepoznam Normalne, ze zrucanina.
Ten Cincilak je zrucanina nejakej straznej veze, z toho co som nejak zistoval to bola nejaka renancna mala pevnost. Ja som tam minulu zimu natacal aj prispevok:
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Alebo Plutinovi do Kremla.
...a aby som nebol úplne mimo témy, tak jedna nočná 📸 z TRHLINY ( prechádzka predvčerom večer )
PS: nestratili sme sa - poznám to tam
Kto v takomto case stretne bandu, ktora vykazuje znamky uzitia alkoholu nech je im zhovievavy...zvacsa su to normalni ludia.
Vo finale sa takto chodime stracat uz cez 30 rokov a zatial sa nam to nepodarilo, asi preto, ze sa nas Trhlina vzdy zlakne ako zjapeme v tom lese.
Trhlina sa ako vzdy na nas zase raz vy.....
ja si myslim, ze to je vrch Kozlica nad obcou Krnča.
Akurát to tam už takto nevyzerá. Je tam novy stol a lavice.
https://maps.app.goo.gl/jRozH61HtJ1RsDoj6?g_st=com.google.maps.preview.copy
ak sa mylim, tak sa ospravedlnujem.
Akurát to tam už takto nevyzerá. Je tam novy stol a lavice.
https://maps.app.goo.gl/jRozH61HtJ1RsDoj6?g_st=com.google.maps.preview.copy
ak sa mylim, tak sa ospravedlnujem.
Mylis sa, ale ospravedlnovat sa urcite nemusis. Zla odpoved na fotohadanku je v pohode. To miesto, resp. miesta ma vcera velmi prekvapili a potesili a to mam Tribec pojazdeny slusne.
Pomocka c. 1 - JJZ (juhojuhozapad) od Tribeca.
Pozeram ale, ze pod Tribecom je daka vartovka Cincilak, co nepoznam
Pozeram ale, ze pod Tribecom je daka vartovka Cincilak, co nepoznam
Ten Cincilak je zrucanina nejakej straznej veze, z toho co som nejak zistoval to bola nejaka renancna mala pevnost. Ja som tam minulu zimu natacal aj prispevok:
https://www.youtube.com/watch?v=ie-c1v8lZxI&t=54s
Cincilak je uplne na konci (zhruba od minuty 16:45)