Lokalizácia
Formulár sa odosiela
to je snad jedno nie? ked mas auto ktore poznas, si spokojny, je spolahlive - predas a potom co? nieco kupis a moze sa to sypat. takze ja chapem o co tu islo
Zobraziť komentár 28.03.2025 - 10:49:45
12
Presne tak.
Proste su auta s ktorymi si v servise kazdy mesiac a potom su auta ktore su pokazene stale …
Zobraziť komentár 28.03.2025 - 11:02:27
02
Skoda tej obuchanej kysne... ale preco si si urcil 4 roky? to mi nejako uslo. No nemusime to rozoberat...

Inak podobne som zazil pred ca 3 rokmi, predal som bezchybnu Toyotu po otcovi s minimalnym najazdom. Aj som zvazoval nechat ju dcere, len som ju nemohol nechat stat tri roky...
Zobraziť komentár 28.03.2025 - 11:26:05
00
To iste, o 4 roky bude mat dcera vodicak.
Zobraziť komentár 28.03.2025 - 11:31:14
11
Ozaj by si dcéru ako neskúsenú vodičku posadil do 25 ročného auta?? Pri tom stave ako to na našich cestách vyzerá viďˇ. štýl jazdenia , nerešpektovania ničoho.
Zobraziť komentár 28.03.2025 - 11:43:27
01
To všetci chápu, ale reálna hodnota tohoto auta je veľmi malá. Ak to nechá 4 roky na tráve, korozia zospodu, určite treba potom minimálne nové kotúče, je to 22 ročné auto, takže všetky gumenné/plastové časti na podvozku už majú najlepšie za sebou a 4 roky bez pohybu stvrdnutú a popraskajú. Tlmiče tiež 4 roky bez pohybu si to odnesú. Aj tie prehnuté plechy, pokiaľ sa to neopraví, za 4 roky tam bude slušne kvitnúť. tá časť. Neviem, aké sú tam gumy, ale po 4 rokoch, ako to tam bude stáť, tak aj gumy zostarnú a treba nové. V realite nič neušetrí a auto po 4 rokoch si vypýta celkom slušnú dávku peňazí.

Len napríklad ten bok, ak by mal šťastie, tak zoženie dvere vo farbe, ti je cca 75€/kus a ak je šikovný, sám si ich prehodí. Ale ten zadný lem musí ku klampiarovi a nalakovať, to je tak 400€ minimálne. A to musí vyriešiť, inak sa to len zhorší.

Keby to bola napríklad VR5, VR6, GTI, či R32 a má to kam dať, nejaká suchá stodola, OK, nech ide do toho, ale takého auto nechať 4 roky na tráve a ma daždi, snehu a slnku, je proste blbosť.
Zobraziť komentár 28.03.2025 - 11:46:37
01
Kaski to je také... Z principu sa mozes bat o zivot v akomkolvek aute. V tom 25r aspon bude citit "riadenie" vo funglaci fyzika 0 bodov, ale jazdne asistenty. Vyber si. Ak pojde oproti polski supersport musel by si soferovat tank

Jano1987 davas crtl c + ctrl v na vlastne prispevky, ci uz citam dvojmo ? :-D
Zobraziť komentár 28.03.2025 - 11:48:28
10
Z princípu by som to riziko minimalizoval. A dáky cit pre riadenie ozaj .... 99% ľudí nie sú petrolheadi pre nich je auto proste kopa plechu ktorá má človek previesť z bodu A do bodu B.
Zobraziť komentár 28.03.2025 - 11:52:08
01
ja som po vodicaku sedaval vo Favorite a to malo urcite cez 20 rokov a? ci ako dnes mladi potrebuju minimalne geckovy medak na zaciatok?
Zobraziť komentár 28.03.2025 - 11:55:11
22
To že nevieš čítať s porozumením to je tu známe .... Kedysi sa jazdilo aj na koči a už sa nejazdí .... alebo sa *ralo to latríny a už sa to nerobí to je ozaj taký argument.
Zobraziť komentár 28.03.2025 - 11:59:39
01
stale sa jazdi na koci ale nie mladi ludia po vodicaku tak to neprekrucaj. riesime vek auta. ale tak co by sme chceli od generacie co vlastne ani nechce robit len sa natacat na ajfony a spulit pery a zadky a za to inkasovat
Zobraziť komentár 28.03.2025 - 12:09:08
03
Tu chybu nechat mladeho pana ucit sa jazdit v naozajstnom aute som urobil a nemozem odporucit, otlkacia stara plechovka je lepsia varianta. Ak raz pride na rad aj replikantka, tak bude urcite na starej kare ...
Zobraziť komentár 28.03.2025 - 13:40:32
04
arrow_leftscarinko napísal:
ja som po vodicaku sedaval vo Favorite a to malo urcite cez 20 rokov a? ci ako dnes mladi potrebuju minimalne geckovy medak na zaciatok?

to ze sme my mali malo moznosti neznamena ze to musime automaticky prenasat na dalsiu generaciu:) aj ja som sa ucil na favorite ale keby mam syna/dceru tak im nedovoli sadnut do niecoho bez abs/esp.. a idealne cim novsie tym lepsie.

a pomysli na to ze kazda generacia si mysli ze oni su ta posledna normalna a ta dalsia uz nestoji za rec.
Zobraziť komentár 28.03.2025 - 14:58:34
13
Nesuhlasim s tebou. Podla mna je lepsie sa to naucit bez asistentov ako spoliehat sa na nich a ked nebudu tak bude panika a nevedomost.
Zobraziť komentár 28.03.2025 - 20:41:45
01
Auto bez zakladnych asistentov sa uz neda kupit a abs/esp je v autach v zaklade poslednych snad 15-20 rokov. Teraz ako sa vytracaju manualne prevodovky, tak uz teraz viem, ze moje deti s najvacsou pravdepodobnostou budu radit maximalne tak padlami pod volantom. A nemam z toho traumu, ze ich tym ochudobnim o "soferske umenie". Podstatnu cast svojho zivota budu aj tak jazdit zrejme na BEV alebo vobec soferovat nebudu.
Zobraziť komentár 28.03.2025 - 20:52:02
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up