fokel tie veci ktoré mali obmedziť autá, obmedzili aj MHD. To je výsledok.
Predpokladám, že podľa vyjadrení si zásadový človek a tvoj ctený zadok nikdy nesedel v aute a ani nebude.
Nie každý, kto sedí v aute to robí z lenivosti. Napríklad kolegyňa, z Petržalky do roboty Prievoze je autom v robote za 15 minút. MHD to je 55-60 minút a to ešte skoro 2km šliape pešo, lebo to je najkratšie časovo. A nie, nechodí autom, ale busom Ja to mám autobusom cca 50 minút ráno, 70 minút po obede a v rámci šetrenia času to mám cca 1,5km pešo. Ak by som mal čakať ma ten posledný/prvý bus nech toľko nechodím, mám to ďalších cca 10-15 minút. Autom to je 15 minút a nie, nechodím autom, chodím bikom. Samozrejme, obaja by sme mohli, keďže je rozdiel do roboty cestovať za 5x40 minút, alebo 5x120 minút. Ale ale podľa teba ak by sme si to vybrali, tak je to len pre zosilnenie nášho osobného butthurtu. To isté potom platí aj o kolegovi z bývalej roboty, kde autobus SAD z jeho jediny odchádzal buď o 6:00 alebo 8:00 a cesta do práce trvala hodinu. Keďže práca začínala o 8:00, a skôr začať pracovať nemohol, tak zvyčajne ako socka sedel na stanici a čakal 45 minút, kým odtiaľ vypadol, aby na 8:00 došiel do roboty. Po práci autobus o 16:00 nestíhal, lebo do 16:30 v robote, potom išiel ďalší 18:30. Ďalší išiel až na druhý deň. Tiež podľa teba asi posiloval butthurt, lebo jeho slovanský folklór by sa stratil. Prečo by ako normálny človek nemohol odísť do roboty o 7:00 a vrátiť sa o 17:30, ale musí plniť tvoju predstavu, že musí o 6:00 chytiť bus do práce, aby došiel z práce o 19:30, lebo podľa pána je to lenivé hovado, že si dovolil ísť autom?
Bývam na ulici, kade musia prejsť všetky vozidlá, ktoré smerujú smer Rusovce, alebo od smeru z Rusoviec, presnejšie kruháč, kde sa spája Dolnozemská a Panónska. Vieš čo, tiež tu nechcem mať žiaden tranzit. Nie som občan nižšej kategórie ako obyvateľ Vajanského. Alebo spomínaná kolegyňa býva na Einsteinovej. Tiež nechce tranzit. Ale mesto povedalo, že pre ňu je tranzit v poriadky, pre Vajanského nie. Tiež je občan nižšej kategórie zrejme. Známy býva na Gagarinke, priateľka na Hany Meličkovej. Ani oni nechcú tranzit.