arrow_leftJano1987 napísal:
Zabudol som kde vlastne píšem. Zrušiť MHD, zakázať autá, všade len pešo, alebo na bicykli.
.

ty si ako volic jedineho vodcu (hociktoreho). Skusim ako pre male decko - MHD nikto neobmedzuje/nezakazuje. Robia sa veci, ktore zneprijemnia jazdu autom v danom useku a auto sa mu vyhne radsej. Cize, bude viac miesta pre MHD aj cyklistov, aj chodcov, aj mamicky, aj babicky, aj psickov, aj macicky

To ze su ludia, ktori pre zosilnenie svoju osobneho butthurtu tam budu tym autom chodit stale, aj ked nemusia, to uz je taky nas slovansky folkor.

A nie, nie vsetky auta ktore ta blokuju v tvojom autobuse nebyvaju/nepracuju v okoli Vajanskeho a teda bez inej moznosti. Kus z nich bude stale od Karlovky chodit na Nivy tadial, a nie obchvatom, lebo by ich odyebavallo, keby to urobili. A nemohli by na davat na Valla, na cyklistov, na buserantov, na slniecko, na...
01.03.2025 - 12:46:54
03
tak snad vam zostane aj na tie vase cyklochodniky
https://bratislava.zoznam.sk/primator-vallo-pod-palbou-kritiky-rekordne-platy-pre-vedenie-mesta-a-stupajuce-dane-pre-ludi/
28.03.2025 - 07:53:39
00
tvojmu Winklerovi nastatie pre vsetkych obyvatelov BA nepomoze vobec nic, na Vallove stastie este nikto nenasiel pricetneho protikandidata...
28.03.2025 - 09:10:23
02
arrow_leftedm napísal:

Ten clanok je Winklerova platena reklama?
V clanku z 27. 3. 2025 sa pise o zvyseni Vallovho platu v roku 2023 a zvyseni dani od 1. 1. 2020... wtf?
28.03.2025 - 18:07:23
03
tak ale kolko cyklochodnikov odvtedy postavil, trocha drahsie ako inde ale co uz. fajny chlapec to je. esteze aspon ten planovany medzi racianskym mytom a hlavnou stanicou ho aj zo znepokojenymi matkami poslali do pecka lebo je to nastastie sucastou vnutorneho obchvatu, inak by ten psychopat uz nastriekal cerveny pruh aj tam. ked som sa ich na to na zasadnuti pytal ze preco zrovna medzi autobusovou stanicou a vlakovou ma byt doprava zasadne obmedzena tak ten idiot odpovedal ze "dlhsimi cervenymi umelo znizime priepustnost takze tam nebudu kolony" .
hlavne ze jeho sofer vozi z palisad z toho trojposchodoveho minidomceka co nadobudol zrejme z toho primatorskeho platu(lepsie povedane jedneho z tych dvoch domcekov, ten druhy je dedicstvo po bolsevickom strykovi ministrovi asi) do roboty kazde rano sofer autom a druhy sofer deti do skoly. cyklopruh potvora jedna nevyznacil, asi neni treba.
do dalsich volieb si z neho robte pana boha slusnosti,skromnosti a budovatela svetlych cyklistickych zajtrajskov, snad po nich za tie rozkradacky verejnych financi skonci v base. jedine co mi neni jasne je, ci je tak blby alebo az moc sikovny. asi skor to druhe, maju to v bolsevickej rodine v genoch.
28.03.2025 - 18:36:38
01
Ulavilo sa ti aspon trosku?
28.03.2025 - 18:47:26
35
preco? len ste mi ti absolutne nekriticki obdivovatelia sv. valla a budovania cyklochodnikov co netusia o realite nic lebo citaju len sme a dennik N mierne smiesni. dockajme do volieb, potom sa tu k tomu mozeme vratit, myslim ze bude rad ak to skonci cele zahranim do autu v style skutok sa nestal.
jo, a priprav si penazenku na nove dane z nehnutelnosti, budes prekvapeny, sice za ne nedosanes ako protisluzbu ako obcan nic navyse ale to nevadi, na magistrate mozno aspon rozsiria flotilu sluzobnych aut, vraj dako vozovy park zostarol. na mhd asi neostane ale neva, sak vlastne podporujeme cyklodpravu.
28.03.2025 - 19:13:13
00
Nemas pocit ze je ta tu skoda?
28.03.2025 - 19:17:48
03
v podstate ano lebo diskusia s niekym kto napise ze napr. "svedkovia elonovi su ako sam nadrogovany vodca sekty" je asi zbytocna, okrem toho ze je hlupak tak zije vo svojom tazkom biase a odmieta co i len pripustit, ze by nieco mohlo byt aj inak. zbohom.
28.03.2025 - 19:23:10
00
Diky, škoda že ťa neosvietilo skôr ...
28.03.2025 - 19:30:37
00
To ja som uz davno, vas tu poniektorych mozno osvieti o par rokov, snad sa dovtedy dockate noveho cyklochodnika a sv. Valo aj toho posledneho domceka v rade.
28.03.2025 - 19:38:55
00
zatial zbohom, vidime sa na buducu sezonu na bezkarskej stope na cyklochodniku na PB, ak teda cosi nasnezi :)
28.03.2025 - 19:39:17
10
Jaaj, kks, som rozmyslal kde som ten nick uz videl, ale nechcelo sa mi hladat... tak snad odide naozaj, zatial to vyzera len na huste reci...
28.03.2025 - 21:25:23
00
fokel tie veci ktoré mali obmedziť autá, obmedzili aj MHD. To je výsledok.

Predpokladám, že podľa vyjadrení si zásadový človek a tvoj ctený zadok nikdy nesedel v aute a ani nebude.

Nie každý, kto sedí v aute to robí z lenivosti. Napríklad kolegyňa, z Petržalky do roboty Prievoze je autom v robote za 15 minút. MHD to je 55-60 minút a to ešte skoro 2km šliape pešo, lebo to je najkratšie časovo. A nie, nechodí autom, ale busom Ja to mám autobusom cca 50 minút ráno, 70 minút po obede a v rámci šetrenia času to mám cca 1,5km pešo. Ak by som mal čakať ma ten posledný/prvý bus nech toľko nechodím, mám to ďalších cca 10-15 minút. Autom to je 15 minút a nie, nechodím autom, chodím bikom. Samozrejme, obaja by sme mohli, keďže je rozdiel do roboty cestovať za 5x40 minút, alebo 5x120 minút. Ale ale podľa teba ak by sme si to vybrali, tak je to len pre zosilnenie nášho osobného butthurtu. To isté potom platí aj o kolegovi z bývalej roboty, kde autobus SAD z jeho jediny odchádzal buď o 6:00 alebo 8:00 a cesta do práce trvala hodinu. Keďže práca začínala o 8:00, a skôr začať pracovať nemohol, tak zvyčajne ako socka sedel na stanici a čakal 45 minút, kým odtiaľ vypadol, aby na 8:00 došiel do roboty. Po práci autobus o 16:00 nestíhal, lebo do 16:30 v robote, potom išiel ďalší 18:30. Ďalší išiel až na druhý deň. Tiež podľa teba asi posiloval butthurt, lebo jeho slovanský folklór by sa stratil. Prečo by ako normálny človek nemohol odísť do roboty o 7:00 a vrátiť sa o 17:30, ale musí plniť tvoju predstavu, že musí o 6:00 chytiť bus do práce, aby došiel z práce o 19:30, lebo podľa pána je to lenivé hovado, že si dovolil ísť autom?

Bývam na ulici, kade musia prejsť všetky vozidlá, ktoré smerujú smer Rusovce, alebo od smeru z Rusoviec, presnejšie kruháč, kde sa spája Dolnozemská a Panónska. Vieš čo, tiež tu nechcem mať žiaden tranzit. Nie som občan nižšej kategórie ako obyvateľ Vajanského. Alebo spomínaná kolegyňa býva na Einsteinovej. Tiež nechce tranzit. Ale mesto povedalo, že pre ňu je tranzit v poriadky, pre Vajanského nie. Tiež je občan nižšej kategórie zrejme. Známy býva na Gagarinke, priateľka na Hany Meličkovej. Ani oni nechcú tranzit.
29.03.2025 - 00:38:22
00
iba na okraj:
po takejto/tejto vete ‘Predpokladám, že podľa vyjadrení si zásadový človek a tvoj ctený zadok nikdy nesedel v aute a ani nebude.'

je už siahodlhy text pod tým uplne zbytocny, akokolvek by bol prinosny a pravdivy
29.03.2025 - 08:05:14
06
keyboard_arrow_up