firma mi zvysila plat o 0,5% menej, ako bolo planovane. Zeby transakcna dan zohrala ulohu? Lebo z poslania vyplaty musia zaplatit 0,4%. Znizene to bolo na ekonomickom, nie sefom. Sef navrhol o tych 0,5% viac.
Poslanec a zmocněnec vlády pro prověření procesů během epidemie covid-19 Peter Kotlár dnes na parlamentním výboru pro kontrolu Slovenské informační služby uvedl, že komunikuje s FBI a ví, jak se dostal covid a slintavka a kulhavka na Slovensko.
Bližší detaily nejsou známy.
Este k tomu, ze SLAK je len u nas a u Madarov. V januari bol potvrdenu aj na jednej farme v Nemecku. Len teda, oni su trochu inde ako my, tak sa to dalej nesirilo. Ale pouzite to ako argument voci tym nezmyslom.
Ja som uz dostal aj protiargument - ze farmu izolovali a virus tam vyskusali, aby ho mohli rozsirit u nas. Ze ved nie je inak mozne, aby ho mali len na jednej farme. Ja som oponoval, ze keby to chceli skusat, tak to nerobia vo verejnom priestore, ale niekde mimo ludi, aby sa neprezradili. Reakcia bola, ze je so mnou tazka diskusia, ked som zaslepeny a skoncili sme
The FMD viruses found in Hungary and Slovakia are of the same serotype, but are genetically distinct from the virus found in Brandenburg/Germany in January.
Ešte pred Vianocami, bol pochod za kultúru z SNP na námestie slobody. Hneď na to sme mali vianočný večierok. Podľa mňa som bol jediný na proteste z celej firmy. V hľadisku 400+ ľudí. Vystupovala aj Lúčnica. Proste ľuďom je to jedno a zrazu máme najväčšiu cenu práce, najnižšie priemerné mzdy, začala transakčná daň. Firma sa raz na to vyserie a zatvorí sajtu. Potom budú ľudia kukať, že odkiaľ to prišlo. Smutno mi je z toho kam sme sa to dostali ako krajina a štát.
Tento vtip je dobrý: Americký minister financií radí dotknutým krajinám, aby na clá zavedené Trumpom neodpovedali, pretože by to viedlo k eskalácii. „Uvoľnite sa, preberte si to a počkajte, ako sa situácia vyvinie. Pretože ak budete odplácať, dôjde k eskalácii,“ varoval Scott Bessent.
Inak je zaujímavé, kde Trumpeta nabral 39% clo na výrobky z USA dovážané do EU. Stavím sa, že ten retard tam zahrnul aj DPH.
Čo sa týka SLAK, tak nech sa nečudujú, že ľudia im budú zvysoka kašlať na zákazy, keď sledujú vystúpenia Colštoka v parlamente ohľadom kovid pandémie. Veď celá tá lúza vo vláde dáva návod ako absolútne nerešpektovať obmedzenia vydané štátnymi orgánmi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nie je to jedno? Ved 0.4% je stale 0.4%, ci to rozdelia, alebo nie. Jedine, ze by mal niekto vyplatu 10000+ Euro.
Poslanec a zmocněnec vlády pro prověření procesů během epidemie covid-19 Peter Kotlár dnes na parlamentním výboru pro kontrolu Slovenské informační služby uvedl, že komunikuje s FBI a ví, jak se dostal covid a slintavka a kulhavka na Slovensko.
Bližší detaily nejsou známy.
https://x.com/Posledniskaut/status/1907431301109436473
Ja som uz dostal aj protiargument - ze farmu izolovali a virus tam vyskusali, aby ho mohli rozsirit u nas. Ze ved nie je inak mozne, aby ho mali len na jednej farme. Ja som oponoval, ze keby to chceli skusat, tak to nerobia vo verejnom priestore, ale niekde mimo ludi, aby sa neprezradili. Reakcia bola, ze je so mnou tazka diskusia, ked som zaslepeny a skoncili sme
The FMD viruses found in Hungary and Slovakia are of the same serotype, but are genetically distinct from the virus found in Brandenburg/Germany in January.
Ešte pred Vianocami, bol pochod za kultúru z SNP na námestie slobody. Hneď na to sme mali vianočný večierok. Podľa mňa som bol jediný na proteste z celej firmy. V hľadisku 400+ ľudí. Vystupovala aj Lúčnica. Proste ľuďom je to jedno a zrazu máme najväčšiu cenu práce, najnižšie priemerné mzdy, začala transakčná daň. Firma sa raz na to vyserie a zatvorí sajtu. Potom budú ľudia kukať, že odkiaľ to prišlo. Smutno mi je z toho kam sme sa to dostali ako krajina a štát.
ten retard chce asi fakt potopit cele USA 😂
Americký minister financií radí dotknutým krajinám, aby na clá zavedené Trumpom neodpovedali, pretože by to viedlo k eskalácii. „Uvoľnite sa, preberte si to a počkajte, ako sa situácia vyvinie. Pretože ak budete odplácať, dôjde k eskalácii,“ varoval Scott Bessent.
Inak je zaujímavé, kde Trumpeta nabral 39% clo na výrobky z USA dovážané do EU. Stavím sa, že ten retard tam zahrnul aj DPH.
Čo sa týka SLAK, tak nech sa nečudujú, že ľudia im budú zvysoka kašlať na zákazy, keď sledujú vystúpenia Colštoka v parlamente ohľadom kovid pandémie. Veď celá tá lúza vo vláde dáva návod ako absolútne nerešpektovať obmedzenia vydané štátnymi orgánmi.