No momentalne riesim nieco podobne a myslim si, ze
bicyklom to nie je - navyse mas celoodpruzeny
mtb bike, cize nesedis hodiny a ani tlak pri slapani a vibracie sa tak neprenasaju. Tiez sa mi to zacalo novembri, ked som v podstate jazdil minimalne, tipujem, ze som mal stres z dovolenky, ktoru som planoval. Bol som nedavno u urologa, robili mi vsetky testy, vsetko ok... Tipujem to na to, co si napisal-chronicka panvova bolest. U mna to bude hlavne zo stresu/uzkosti, kedy telo nevedome stahuje svaly panvoveho dna a priznaky ake si popisal, ja som nastastie nemal to nocne mocenie. Daj si do YouTube chronic pelvic pain. Je to dosledok dnesnej doby - sedava praca, stres... Kupil som si aj polohovatelny stol. Neviem no. Ja si myslim, ze v mojom pripade to je v hlave a treba sa nejak zrelaxovat, uvolnit a prestat sa nervovat kvoli blbostiam, co je pre mna ako perfekcionistu velmi tazke.
Co sa tyka sedla, tak som nahodil Ergon SMC Sport Gel Men, dnes som bol na nom prvy krat. Netlaci ma nic, ale ci to pomohlo neviem. Ja som na bicykli nikdy nemal problem, preto si nemyslim, ze to je z bicykla, lebo vobec nejazdim vela a uz vobec nie niekolkohodinove vyjazdy.