tie dva prve linky su tam asi kvoli tej masivnej zlave.
jasne ze tie scrolly nie su nic na bezne celodenky, ale ked niekto ide jazdit nieco kde sa to uzivi, a ma to na cely den tak potom asi aj ano
celodenne výlety na enduro bajku ... vážne ?
to si vezmi radšej CTM Skaut 4.0 ... isto lepší kompromis
... ale tak dosť zaleží aký bude ten tvoj pomer trailov voči tým ,,celodenným,, výjazdom a aké traily jazdíš
Dobrý. Pripájam sa k diskusii. Mám možnosť posunúť môj bajk tak rozmýšľam nad celoodpruženým. Bývam na Orave takže sa budú jazdiť prevažne lesné cesty sem tam s rodinou nejaký výlet po cyklo chodníku ale žiadne preteky nejaké extrémne zjazdy a podobne poprípade. Na porovnanie momentálne mám Scott scale 970 s ktorým som pomerne spokojný na moje potreby dostačujúci ale ako som písal mám možnosť ho posunúť. Nejaka váha ... to ma až tak nezaujíma na nejaké gramy sa nehrám zamakať mi nevadí. Pozeral som niečo v cenovej kategorií cca 1700€ zatiaľ , ale použite málo jazdené vo veľmi dobrom stave (asi) . Najviac sa mi pozdáva niečo takéto čo poviete? mam sa báť toho schovaného pruženia? nejakého ich systému zamykania? a podobne https://sport.bazos.sk/inzerat/176080079/scott-spark-960-l-celoodpruzeny.php
Za 1700 kúpiš aj lepšie vybavený bicykel. Pohon celkom dobrý ale odpruženie by mohlo byť lepšie, aj brzdy.
Máme aj nejaký konkrétny príklad po čom sa obzerať napr? Ušiel mi jeden pekný lector fs za tú istú cenu karbón dobre vybavený len časovo to nechychadzalo
Pozri iné značky. Scott si nechá priplatiť za to že je to Scott. Za tú sumu pozri iné značky. Pozri Ghost, Canyon, FOCUS, CTM, Kellys, Cube, Lapeirre a podobne. Značky ako Scott, Trek, Specialized si dajú zaplatiť za ich značku. Určite je tam pridaná hodnota ale nie vždy ju užívateľ dokáže využiť.
Neuron je kategoria 3 a radon je 4... Kdyby neco...
ano + su tam rozdielne zdvihy
- som si všetkeho vedomí ale stále lepšie ako Scott ktorý je totálne zle/lacno osadený - za rovnakú sumu ako Radon alebo Canyon
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kukni sem, netrafil si model... ked uz tak scout ked ctm, ale aj to je drahe proti inym modelom...
jasne ze tie scrolly nie su nic na bezne celodenky, ale ked niekto ide jazdit nieco kde sa to uzivi, a ma to na cely den tak potom asi aj ano
to si vezmi radšej CTM Skaut 4.0 ... isto lepší kompromis
... ale tak dosť zaleží aký bude ten tvoj pomer trailov voči tým ,,celodenným,, výjazdom a aké traily jazdíš
ja by som sa nebál ani tohoto
https://kubicasport.eu/sunn-shamann-dc-s2-29
Máme aj nejaký konkrétny príklad po čom sa obzerať napr? Ušiel mi jeden pekný lector fs za tú istú cenu karbón dobre vybavený len časovo to nechychadzalo
https://www.canyon.com/cs-sk/horska-kola/trailova-kola/neuron/al/neuron-5/4003.html?dwvar_4003_pv_rahmenfarbe=M118_P10
prípadne toto je ešte lepšie
https://www.bike-discount.de/en/radon-skeen-trail-al-7.0-2
takze asi nemusis mat zbytocny stres s kategoriami ...
ano + su tam rozdielne zdvihy
- som si všetkeho vedomí ale stále lepšie ako Scott ktorý je totálne zle/lacno osadený - za rovnakú sumu ako Radon alebo Canyon
A novy na predajni, nie z druhej ruky.
Môžem poprosiť o názor či sa oplatí kupovať