Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ahojte, riesil tu niekto vymenu baterie v Garmin hodinkach, konkretne Venu 2? Po poslednom update sa mi zacali vypinat na vybitu bateriu (aj pocas aktivity). Maju uz 3 roky a teda su mimo zaruky. Software roll-back nie je mozny, factory reset nepomohol, Garmin support neschopny, tak uvazujem dat si ju vymenit do nejakeho servisu v BA, ako poslednu moznost. Inak som s nimi bol velmi spokojny :(
Zobraziť komentár 09.04.2025 - 07:51:21
00
menil som vo vivoactive 4kach a nejakych starych fenixoch [samsungy a applewatch su na podobny princip]. vymena pri vivoactive4 mala byt jednoducha, ale vychytal som skorsiu verziu - kabliky baterie boli pajkovane k doske, neskor vyrobene uz mali napichovaci konektor. inak je to jednoducha vymena ako pri kazdych inych smart/sportwatch
Zobraziť komentár 09.04.2025 - 08:46:47
00
keď si to robil sám,nestrácajú potom "vodotesnosť"? Alebo ak sú dopbré tesnenia,nieje s tým problém ?
Zobraziť komentár 09.04.2025 - 10:53:37
00
bud je tam gumene tesnenie ktore pod tlakom zadneho krytu a skrutiek neprepusti alebo je to na lepidle. svoje stare s3 frontier som testoval pod vodou aj pod prudom a funguju doteraz. samozrejme garantovat to neviem kedze to uz nie je novy kus z tovarne. tesnenie aj lepidlo starne
Zobraziť komentár 09.04.2025 - 10:59:00
00
ahojte prosim zvazujem hodinky s ant+ kvoli prepojeniu cyklo gps, snimacmi a zadnym radar svetlom, no rad by som vedel ako funguje notifikovanie do hodiniek napr zo zadneho svetla s radarom, zavibruju hodinky, alebo to ukazu, ci oboje? nie vkuse sa cumim na riaditka... a zaroven otazka potrebujem fenix 8, alebo mi toto rovnako funkcne zastupia venu 3?
Zobraziť komentár 09.04.2025 - 12:16:08
00
Radar nema ANT+, ma iba BT
Zobraziť komentár 09.04.2025 - 13:19:45
00
ktory radar nema ant?

"ANT+ Vybavený bezdrôtovou technológiou ANT+™ (10m) pre pripojenie ku kompatibilnému zariadeniu Garmin* alebo tiež k samostatnej jednotke RDU. - viď záložka "Príslušenstvo"."
https://www.garmin.sk/varia-cyklo-radar-rtl515_d7281.html
Zobraziť komentár 09.04.2025 - 13:34:58
01
Hodinky pipnu a vibruju...FR 935 + aj zobrazuju na boku displeja vzdialenost auta nie ciselne len graficky. Ak tvoje hodinky podporuju radar tak to bude take iste pripajaju sa cez ant+ telefon sa pripaja cez BT
Zobraziť komentár 09.04.2025 - 14:32:35
00
arrow_leftscarinko napísal:
ktory radar nema ant?

"ANT+ Vybavený bezdrôtovou technológiou ANT+™ (10m) pre pripojenie ku kompatibilnému zariadeniu Garmin* alebo tiež k samostatnej jednotke RDU. - viď záložka "Príslušenstvo"."
https://www.garmin.sk/varia-cyklo-radar-rtl515_d7281.html

mas pravdu, zmiatla ma "Konektivita" radaru v miestnom shope: USB+BT https://www.mtbiker.sk/shop/elektronika-a-svetla/cyklopocitace/prislusenstvo-a-drziaky/garmin-varia-rtl-515-cykloradar-p109621.html
Zobraziť komentár 09.04.2025 - 14:44:18
00
no vidis ako to ma Mtbiker mizerne :D
garmin.sk
Bezdrôtová komunikácia: Bluetooth & ANT+
Zobraziť komentár 09.04.2025 - 15:41:04
00
Ak máš cyklocomputer s ANT+, a tvoje hodinky tiež, môžu si medzi sebou vymieňať údaje - dúfaj, že nezačnú klebetiť o tvojom výkone v internetových fórach :-)
Zobraziť komentár 09.04.2025 - 16:01:19
10
Zdravím, uvažujem o lepších hodinkách na sledovanie stavu tela, ktoré budú sledovať HRV a základné športové funkcie, stress score, body battery. Na biku používam Garmin Edge 530, takže niečo od Garminu, aby vedeli odtiaľ stiahnuť údaje o aktivitách, ktoré by som chcel primárne nahrávať tam, v prípade občasnej turistiky či plávania by som použil hodinky. Vzhľad by mal byť nie úplne športový, aby som nosil aj v office práci. Pozeral som https://www.nositelnaelektronika.sk/garmin-vivoactive-6-black/, boli by podľa vás ok, nechýba im niečo, čo by som potom mohol ľutovať? Nechcem ísť cenovo vyššie ako 350 EUR, za tie dodatočné údaje popri lacnom fitness náramku mi to nestojí.
Zobraziť komentár 22.04.2025 - 16:18:22
00
Teraz je /bude dopredaj forerunner 255. Za tie peniaze nič lepšie nekúpiš. Displej MIP.
Zobraziť komentár 22.04.2025 - 17:07:03
22
arrow_leftsorcerer napísal:
chcem sa opýtať užívateľov F7, F6, príp. starších, so sklom Power Glass, alebo Gorilla Glas. nedá sa to utrieť a vidno to len pod uhlom, osobne mi to príde ako mastnota zvnútra na sklíčku, čo by mohlo znamenať, že je narušená vodotesnosť. čo ma ale zaráža, že na predošlých F6 Pro sa mi stalo to isté a na rovnakom mieste. tie som vyreklamoval v slovenskom Garmine a poslali nové, tieto F7 nie sú zo slovenskej distribúcie, ale majú záruku 3 roky, ešte ich môžem ponosiť pár mesiacov, resp. kým si obstarám či už zástupné, alebo nové hodinky a tieto pošlem na reklamáciu. stretli ste sa na F7, F6 s niečím podobným? príp. nedegraduje časom materiál sklíčka?

update po čase: reklamácia bola uznaná, nakoľko rovnaký model už nie je k dispozícii predajca ponúkol iný tovar v hodnote hodiniek, alebo vyššej s mojim doplatkom, na čo som nereflektoval, nakoniec bol vystavený dobropis.
Zobraziť komentár 25.04.2025 - 15:06:30
03
Môžte niekto napísať o Garmin Phoenix 6 alebo Suunto 9 peak ako to majú reálne s výdržou? Garmin píše 28dni v režime expeditiion (najmenej presné gps)
Chcem použiť na záznam trasy na jeden viacdňový trip a chcem to kúpiť použité. Alebo poraďte niečo do 250€
Zobraziť komentár 09.05.2025 - 18:25:01
01
keyboard_arrow_up