Najnovsie je to po tom chodniku podla znaciek i oficialne povolene. Je to ale pomalsie a ziletkari tadial moc nejazdia, skor pouziju cestu. Mimo spicky je to ale celkom v pohode i priamo po ceste, az tolko aut tadial nejazdi. Treba si len dat bacha na semafore pri ZOO a radsej sa postavit viac do stredu pruhu kedze sa to tam jemne uhyba dolava a poniektori vodici to ignoruju a idu rovno.
13.04.2025 - 21:45:50
00
Ja chodím po tej paralelnej cestičke, čo je pri diaľnici a končí na tom P+R parkovisku. Aby ste sa na ňu dostali musíte prejsť cez vyjazd z diaľnice.
13.04.2025 - 22:13:10
00
Len si davajte pozor na tej kratkej cesticke/chodniku co ide od semaforov pri Botanickej zahrade smer most Lanfranconi, minule ked som tadial siel tak aj napriek tomu ze je to oznacene ako zdielany chodnik, sa tam slecinka postavenim na stred rozdrapovala "to co je do p<>ci JA som na chodniku"
14.04.2025 - 09:27:21
00
Tu cesticku medzi dialnicou a cestou trocha nechapem, ked tam treba krizovat prijazdovu vetvu na dialnicu, byvam tam blizko, ale siel so tade 2x, prvy a posledny.
Chodnik je fajn, len treba obchadzat a hlavne spomalit a byt ohladuplny okolo zastavky, nech z nas pesiaci nemaju stres.
14.04.2025 - 09:58:19
02
Do novembra ? Co sa s konom zrazili ? Vsak tu ale nejde o cyklistov, toto je jedina, uplne ze jedina moznost, ako sa dostat z jednej strany BA a prilahlych dediniek pod Karpaty mimo aut. Dalsia moznost je sa komplikovane pretrtkavat cez Vajnory alebo pomedzi auta na sever. Akoze , ak to je nutne , budiz, ale tade bola cesta desatrocia predtym, aj ked nie asfalt, tak nech si pekne zabezpecia moznost priechodu , niekde pomimo. Tieto zatarasy co komplikuju zivot ludom (zdaleka nie cyklistom), to je BA neustaly jav, furt daco niekde rozkopu a potom to tam je dlho, predlho . Ako keby nestacili Podunajske a ten ich most , co tam robia uz neviem ako dlho. A plno dalsich .. najnovsie stary most , spravia dieru a tam je tam len tak tyzden, potom pridaju znacky .. a mozno za rok, za dva to aj spravia :D

edit: ale vsimol som si, ze robia nanovo most , kusok dalej, tak aspon ten kebyze dokoncia a tade supnu obchadzku, tak dajme tomu, ale ak tade nepojdu auta ..
14.04.2025 - 10:19:50
00
ked som si dal takuto trasu Ivanka -> Cierna voda:
https://mapy.com/s/fuzecobehe

tak ma to nechce pustit cez tu cestu, co vedie cez D1. Co je to zburane alebo neprejazdne?
No tak to je uz vazne v prdeli toto.... potom este zostava alternativa Bernolakovo -> Chorvatsky Grob
https://mapy.com/s/gohunejene
14.04.2025 - 10:33:56
00
Áno, už sme to tu rozoberali. To skôr bude hotová Jurava aj s novembrovým termínom ako ten most. Teraz robia ešte len piliere.
14.04.2025 - 10:38:23
00
arrow_leftiron.hide napísal:
ked som si dal takuto trasu Ivanka -> Cierna voda:
https://mapy.com/s/fuzecobehe

tak ma to nechce pustit cez tu cestu, co vedie cez D1. Co je to zburane alebo neprejazdne?
No tak to je uz vazne v prdeli toto.... potom este zostava alternativa Bernolakovo -> Chorvatsky Grob

Príloha:
image_2025-04-14_105904170.png
image_2025-04-14_105904170.png 69.18 KiB thumb_up0thumb_down

Toto je stavenisko.
14.04.2025 - 10:56:49
00
Tu sú tie rozostavané piliere mosta Ivanka - Čierna voda. Najbližšia možnosť prechodu je až v ... A ďalej je zavretá Jurava.

Prílohy:

Screenshot_20250414-110202.png
Screenshot_20250414-110202.png 161.44 KiB thumb_up0thumb_down

Screenshot_20250414-110549.png
Screenshot_20250414-110549.png 169.24 KiB thumb_up0thumb_down

Naposledy upravil Comby dňa 14.04.2025 - 11:06:53, celkovo upravené 1 krát.

14.04.2025 - 11:04:40
01
uid - ale ved tadial by som ani nesiel, vedel by som ze minimalne ten usek pri kanali je neprejazdny. Tu trasu mi ponukli mapy.cz ked som dal Start point = Ivanka, a End point = Cierna voda.
14.04.2025 - 11:05:42
01
Ok.
ad druhy link,
radsej takto https://mapy.com/s/bofujazevu
14.04.2025 - 11:27:49
01
arrow_leftiron.hide napísal:
potom este zostava alternativa Bernolakovo -> Chorvatsky Grob

Ja to z Čiernej vody niekedy strihnem rovno na novú cestu (127) vedúcu na diaľnicu smerom na Ivanku. Prejsť tie dva kruháče mi nerobí problém a vyjdem na Seneckú cestu.
Ale ak idem z ČV smerom na Bernolákovo, tak do Ivanky by som išiel celkom určite po Seneckej ceste. Je síce frekventovanejšia cesta ale má pomerne luxusne širokú krajnicu a je z môjho pohľadu bezpečnejšia ako sa štrikovať to tej akože cyklistickej trase z Bernolákova do Ivanky. Samé výjazdy z dvorov, odparkované autá, kočíky...
14.04.2025 - 12:09:08
00
arrow_leftRJ69 napísal:
Ja to z Čiernej vody niekedy strihnem rovno na novú cestu (127) vedúcu na diaľnicu smerom na Ivanku. Prejsť tie dva kruháče mi nerobí problém a vyjdem na Seneckú cestu.
Ale ak idem z ČV smerom na Bernolákovo, tak do Ivanky by som išiel celkom určite po Seneckej ceste. Je síce frekventovanejšia cesta ale má pomerne luxusne širokú krajnicu a je z môjho pohľadu bezpečnejšia ako sa štrikovať to tej akože cyklistickej trase z Bernolákova do Ivanky. Samé výjazdy z dvorov, odparkované autá, kočíky...

Len tam je problém na tej II/127, že úsek od Čiernej Vody po tie logistické sklady je určený len pre motorové vozidlá. Potom je to už v pohode pre všetkých účastníkov.
15.04.2025 - 10:22:41
00
Ehm, ten kocik alebo odparkovane auto ta zabiju ci dokalicia? Lebo kamiony na starej seneckej tak spravia a nejednemu uz aj spravili. Ale kto chce kam, hlavne aby to bolo rychlo, vsak.
15.04.2025 - 10:24:49
00
arrow_leftlto napísal:
Do novembra ? Co sa s konom zrazili ? Vsak tu ale nejde o cyklistov, toto je jedina, uplne ze jedina moznost, ako sa dostat z jednej strany BA a prilahlych dediniek pod Karpaty mimo aut. Dalsia moznost je sa komplikovane pretrtkavat cez Vajnory alebo pomedzi auta na sever. Akoze , ak to je nutne , budiz, ale tade bola cesta desatrocia predtym, aj ked nie asfalt, tak nech si pekne zabezpecia moznost priechodu , niekde pomimo. Tieto zatarasy co komplikuju zivot ludom (zdaleka nie cyklistom), to je BA neustaly jav, furt daco niekde rozkopu a potom to tam je dlho, predlho . Ako keby nestacili Podunajske a ten ich most , co tam robia uz neviem ako dlho. A plno dalsich .. najnovsie stary most , spravia dieru a tam je tam len tak tyzden, potom pridaju znacky .. a mozno za rok, za dva to aj spravia :D

edit: ale vsimol som si, ze robia nanovo most , kusok dalej, tak aspon ten kebyze dokoncia a tade supnu obchadzku, tak dajme tomu, ale ak tade nepojdu auta ..

Toto je, ale chyba štátu a samosprávy, ktoré sú takto povoľné nechávať stavebníkovi obmedzovať ľudí iba preto, lebo im to komplikuje prácu a výstavbu. No komplikujú si to sami. Keby kopli do vrtule a ten most Triblavinská medzi Č.V. a Ivankou mali hotový a prejazdný, tak nech si na 3/4 roka uzavrú tú cyklocestu. Takto by aspoň bola táto alternatíva obchádzky medzi Č.V. a Ivankou.
15.04.2025 - 10:26:32
02
keyboard_arrow_up