Caute. Vopred sa ospravedlnujem ak tu tato tema uz existuje... uz dlhsie zvazujem vymenit svoju mechaniku XX1 za AXS no chcel by som od Vas co ju vlastnite par skusenosti/dokazov ze sa to za tych 800e fakt vyplati... Lebo mat iba o jeden bowden menej za 800e to sa mi fakt nechce... V com je to AXS tak brutalne? Dikes
To Leap riešenie používam už 2 mesiac tiež a neviem si ho vynachváliť. Funguje spoľahlivo a nepríde mi to vôbec masívne. Zároveň po správnom umiestnení na riaditkach už klikam úplne intuitívne a nestáva sa mi že by som stlačil iný cudlik než by som chcel. Za mňa top riešenie. 👌
rýchly google nič také nenašiel a ako jediné riešenie na jednom ovládači je to od Leap
Tiez som hladal v googli ale nenasiel som, preto sa tu pytam. No bol som o tom presviedcany predajcom z MTBstupak ze to podporuje jedine pod ultimate. kratke zatlacenie prehadzovacka, dlhe zatlacenie sedlovka.
To Leap riešenie používam už 2 mesiac tiež a neviem si ho vynachváliť. Funguje spoľahlivo a nepríde mi to vôbec masívne. Zároveň po správnom umiestnení na riaditkach už klikam úplne intuitívne a nestáva sa mi že by som stlačil iný cudlik než by som chcel. Za mňa top riešenie. 👌
k pouzivaniu treba jedno blips dokupit?ovladac mam hmm rocker alebo tigger uz neznam.
Hocijake axs radenie aj stare trigger aj nove pod vies nakonfigurovat jedno tlacitko na dropper a dalsie na radenie jednym smerom, potom potrebujes 3 tie “tlacitko” napr blip na radenie opacnym smerom.
Takze moznosti:
1. Pod nalavo a dalsi pod napravo (mas 4 tlacitka, nastav si ako chces ?.
2. Trigger radenie napravo + wireless blip vlavo
( vlavo radis jednym smerom, na radeni vpravo druhym a dropper)
3. Wireless blip vlavo vpravo na radenie a pod napr. na dropper.
Ziadne “out of the box” orig. sram 3 tlacitko neexistuje
Skusal som vsetky kombinacie, nic nefunguje lepsie ako Quadshift ktory ti tu bol spominany x krat
k pouzivaniu treba jedno blips dokupit?ovladac mam hmm rocker alebo tigger uz neznam.
Áno jedno treba dokúpiť a podľa návodu ktorý majú na stránke vložiť do toho 3-tlačitka od nich radenie potrebuješ staršie axskové jedno ktoré. Na nové POD to nedostaneš. O tom ultimate som osobne nepočul no ak to tak je to by tiež bola fajn možnosť. ?
Tak tak, na kombo axs dropper a radenie v jednom je momentalne jedina moznost quadshift s 1 wireless blipom. Nic ine nie je. Ale quadshift funguje tip top
a v poslednom case sa nejak zhorsilo radenie smerom dole, akoby tam nieco vadilo, alebo akoby bolo nieco s pruzinkou. Stretli ste sa s tym uz niekto?
Alebo uz vsetci vozite tie novsie tipy? mne tento stary vyhovuje a som uz nanho aj zvyknuty, nechcem ho menit za iny.
myslim ze ten stary asi komplet aj s pruzinkou mam este v praci niekde
mozem ti ho pozicat aby si zistil ci ide do certa tlacidlo alebo ozaj len koliska/pruzinka je ko
Ahojte chcel by som si vybrat sedlovku na moje XC merida ninetysix. Mal by som zaujem o RS reverb AXS. Ale potrebujem poradit . Na mojom bicykli mam od sedla.po ram 390mm vysunutu sedlovku. Podla parametrov by to mala byt 200ka, aj 175ka no na xc davat 200mm, ci 175mm mi pride vela, aky je vas nazor? Diky
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na aké tretie tlačítko???
Tiez som hladal v googli ale nenasiel som, preto sa tu pytam. No bol som o tom presviedcany predajcom z MTBstupak ze to podporuje jedine pod ultimate. kratke zatlacenie prehadzovacka, dlhe zatlacenie sedlovka.
Takze moznosti:
1. Pod nalavo a dalsi pod napravo (mas 4 tlacitka, nastav si ako chces ?.
2. Trigger radenie napravo + wireless blip vlavo
( vlavo radis jednym smerom, na radeni vpravo druhym a dropper)
3. Wireless blip vlavo vpravo na radenie a pod napr. na dropper.
Ziadne “out of the box” orig. sram 3 tlacitko neexistuje
Skusal som vsetky kombinacie, nic nefunguje lepsie ako Quadshift ktory ti tu bol spominany x krat
Áno jedno treba dokúpiť a podľa návodu ktorý majú na stránke vložiť do toho 3-tlačitka od nich radenie potrebuješ staršie axskové jedno ktoré. Na nové POD to nedostaneš. O tom ultimate som osobne nepočul no ak to tak je to by tiež bola fajn možnosť. ?
https://youtu.be/W1QhaA8jtTM?si=_ZLSrzOCaSEot5g7
Alebo kúp dva a jeden potom daj do bazára za polovicu.
Leapcomponents ti tiez vie dat blip ku quadshiftu (treba im napisat za kolko).
https://wheelproject.com/wp-content/uploads/sites/7/2023/11/gx-eagle-axs-upgrade-kit-3.jpg
a v poslednom case sa nejak zhorsilo radenie smerom dole, akoby tam nieco vadilo, alebo akoby bolo nieco s pruzinkou. Stretli ste sa s tym uz niekto?
Alebo uz vsetci vozite tie novsie tipy?
mozem ti ho pozicat aby si zistil ci ide do certa tlacidlo alebo ozaj len koliska/pruzinka je ko
tak si odpoviem sam