Ahoj, dnes sami stalo to ze som siel na bicykli a zrazu zadne
koleso uplne vyfucane, ziaden defekt, iba male trhlinky a opotrebovanie plastu (Pirelli P-Zero Race TR 700x30 nahodene so Silca Ultimate Carbon tmelom)
Popravde velmi slusny plast so skvelym odvalovanim, no za posledny rok je to uz druhy (prvy vydrzal cca 300km - velka trhlina na behuni, nepomohlo sni mlieko ski knot) tak 75€ vyhodenych, dal som sancu tomu istemu plastu, ten vydrzal necelych 1000km, opotrebovanie behuna aj napriek tomu ze este ma zivotnost (vid na fotke) a su v nom male zarezy, nalepenu mam DtSwiss pasku, obe kolesa som tak doma demontoval, dal dole plaste a zistil som ze na tom zadnom (chapaj to “zle koleso”) sa dt swiss paska akoby absolutne zožltla, stratila farbu (z povodnej ciernej) a pri niektorych nipploch akoby bola pod nou voda alebo ina tekutina (podotykam kolesa vzdy ale ze vzdy po umyti s roztokom ocisiť do sucha aj v okoli nipplov) viď foto, taka nestastna kombinacia vadnej TR pasky a opotrebovaneho plastu, tym padom 2x75€ do koša… Pirelli už nedam žiadnu šancu, aby nevydrzal plast ani 1500km je fakt na zaplakanie (viď foto),
bicykel je vzdy skladovany v pivničnom priestore kde je tak celoročne do 20°C a je zabezpecene vetranie… dnes den blbec, mal ux niekto podobnu skusenost alebo som mam iba ja take nestastie?