čiže ak nemám edge, tak to vlastne ani nevieš nastavovať? vieš len prepínať defaultné režimy? Lebo už som to skoro kúpil ale teda kašlem na to asi
14.05.2025 - 11:27:06
00
530 je cisto tlacitkova, pouzivam dotykovu 830, ale z oficialneho navodu kopirujem:
Changing control modes For Edge 530:
1. Make sure that the lights are paired and connected with your Garmin device
2. On the data screen where you have the data field press the Menu button to open the menu
3. Navigate to Data Fields -> Connect IQ data fields -> Smart Bike Lights -> Control mode and change to the desired mode
14.05.2025 - 11:28:43
00
:sweat:
arrow_leftscarinko napísal:
ja to mam nastavene na Smart a blika to len ked ide auto, ked nic za mnou nie je tak to nic nerobi

Áno tak to chcem aj ja ..ten režim sa volá Smart a ak máš nastavený tacho na denný/nočný režim displeja tak pri prepnutí na nočný režim displeja ti prepne aj radar na svietenie. Na 830 som to nastavil už asi 2r dozadu ale na 530 stále nie a nie
14.05.2025 - 11:28:53
00
lapaloma
no ako by si to chcel prepinat ked nemas zariadenie do ktoreho tu apku nahras? varia ma len tie svoje rezimy. ten smart sa nahrava do edge alebo mozno aj hodiniek a tie donutia variu svietit tak ako si to nastavis.

martinsulovsky ano, nocny rezim to prehlasuje a smart po tme nejde. je to aj z dovodu bezpecnosti.

aj preto chcem uz 840 lebo na 530 nez sa vzdy preklikam k niecomu tak ma ide drbnut
14.05.2025 - 11:29:32
00
arrow_leftlapaloma napísal:
čiže ak nemám edge, tak to vlastne ani nevieš nastavovať? vieš len prepínať defaultné režimy? Lebo už som to skoro kúpil ale teda kašlem na to asi

Edge alebo hodinky. Ale netusim, ci nahodou neexistuje nejaka ina apka ako oficialna od Garminu aj pre mobily, ktora to tiez umoznuje.
14.05.2025 - 11:31:55
00
info z radaru viem zobraziť aj na iné tachometre a nastaviť by sa to dalo jednorazovo mobilom ... v ideálnom svete :) a potom už si môžem prepínať mnou nastavené režimy aj na varii priamo

no nič asi prejdem internety a skúsim niečo nájsť
14.05.2025 - 11:34:18
00
no ale ta apka ktora vynuti smart rezim je nakodena pre garmin zariadenie.
14.05.2025 - 11:37:09
00
Nuz darmo - "intended use" je asi parovat Garmin radar s Garmin zariadeniami ako su Edge alebo hodinky pre viac "skrytych" moznosti, ktore radar ponuka. :P

scarinko no ta apka Smart Bike Lights ano, ale mozno (iba mozno) existuje nejaka uplne ina aj pre mobily.
14.05.2025 - 11:40:55
00
Práveže už ktosi tu písal že to rozchodil aj na 530tke píše sa o to už na strane 13
14.05.2025 - 11:41:16
00
Vypadá to tak že pomohlo odinštalovať a znova nainštalovať a teda aj 530...zatiaľ som to skúšal len pri pustení Formula E v telke tak uvidím vonku
14.05.2025 - 12:11:18
00
Ja to mám nainštalované na 840 a robil som to podľa návodu na strane 34. Ide to bez problémov len treba párovať radar ako svetlo. Brácho to všetko korektne nainštaloval na 540 ale nechce mu ukázať to datove pole kde sa to dá ovládať. Myslím si, že to je asi problém u všetkých 500-viek, pretože nemajú dotykový display. Asi...
14.05.2025 - 12:25:24
00
Ja celkom nechapem preco niekto zvoli 540 namiesto 840. Rozdiel je 80€ tu na eshope. Obidva uz maju ovladanie obrazoviek tlacitkami, co mi hlavne v zime na 830tke dost chyba a urcite to bude dovod kupit 850tku ak bude mat novsi displej. O pohybe na mape ani nehovorim. Neviem si predstavit nastavovat bezdotykovo to kvantum udajov, to musi byt ako stukat do telegrafu :D

To len tak na okraj, kym nemali 800vky tlacitka tak som to chapal, ze niekto nema dotykovy rad, ale teraz tomu sebaposkodzovaniu nerozumiem.
14.05.2025 - 12:36:50
01
arrow_leftmartinsulovsky napísal:
Vypadá to tak že pomohlo odinštalovať a znova nainštalovať a teda aj 530...zatiaľ som to skúšal len pri pustení Formula E v telke tak uvidím vonku

Rozbehat to na GE 530ke je trochu narocnejsie, ale ide to. Pouzivam to uz par rokov. Vsetko je popisane v tomto vlakne, ja uz si po pravde nepamatam ten presny postup. Co ale dodam je, ze radar mam od vtedy pusteny, tlacitka sa vobec nechytam. Po zapnuti nahravania jazdy na GE si vzdy prescrollujem na obrazovku kde mam datafield s rezimami, to S-ko(ako Smart) tam akoby oneskorene naskoci. Ono to vacsinou funguje, aj ked to na zaciatku jazdy neurobim, ale stalo sa mi, ze Smart rezim nenabehol automaticky a rozbehol sa zase az po prescrollovani na obrazovku s datafieldom.
Napriklad aj ked mam nejaky prestoj pocas jazdy(jedlo, kava...), tak prerusim jazdu na GE a vypnem ho. Radar zostava zapnuty, ale samozrejme nedetekuje. Potom zase zapnem GE a dam Resume, radar zase radaruje...
14.05.2025 - 12:56:46
01
arrow_leftSesulak napísal:
Ja celkom nechapem preco niekto zvoli 540 namiesto 840. Rozdiel je 80€ tu na eshope. Obidva uz maju ovladanie obrazoviek tlacitkami, co mi hlavne v zime na 830tke dost chyba a urcite to bude dovod kupit 850tku ak bude mat novsi displej. O pohybe na mape ani nehovorim. Neviem si predstavit nastavovat bezdotykovo to kvantum udajov, to musi byt ako stukat do telegrafu :D

To len tak na okraj, kym nemali 800vky tlacitka tak som to chapal, ze niekto nema dotykovy rad, ale teraz tomu sebaposkodzovaniu nerozumiem.

vies o tom ze na 540 a 840 si vies vsetky obrazovky a udaje naklikat v app v mobile ?
14.05.2025 - 13:09:20
00
Dokonca aj sa aj appka opyta ci chces nove zariadenie nastavit podla predosleho takze nemusis vyklikavat nastavenia. Ide mi to SBLights na EDGE 530 aj vonku tak ako ma takze jediny problem bol v odinstalovani a znova nasintalovani SBL appky do tacho
14.05.2025 - 16:27:52
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Cyklopočítače)
keyboard_arrow_up