Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Veď tak sa to aj robí. A na úzkej ceste kričí aj ten prvý, keď ide auto oproti.😀
Zobraziť komentár 14.05.2025 - 22:18:47
01
arrow_left666biker napísal:
neide ani tak o senzor na snimanie/vyhodnocovanie pozicie ostatnych radarov, len jednoducho moznost vytvorit vzajomnu siet, kde ked radar zo skupiny detekuje auto, automaticky to cela skupina dostane a informuje na cyklopocitaci (proste len jednoduche preposlanie signalu ostatnym radarom v skupine)

A ako to má fungovať, keď auto zaregistrujú naraz 2-3 radary? Ktorý z nich bude "vysielač/prijímač"? Na základe čoho získa "vysielač" prioritu? Ako sa zabezpečí, aby sa snezory radarov na "prijímačoch" potlačili, aby nedochádzalo k interferenciám signálov? U mňa adar registruje aj cyklistu, ktorý ma dobieha. Ako radar rozlíši, či sa blíži auto alebo cyklista? To by museli mať všetci diaľkové ovládanie radaru a zapínať si ho ib, ak sú "na chvoste".
Zobraziť komentár 15.05.2025 - 09:41:00
00
aktuálne rady garmin maju group ride mode, kde tiež medzi sebou edge komunikujú, cize jasne ze jeden edge by musel byť tzv. master a ostatné ako slave. To aby upozornenia neboli duplovane, to by sa musel doladiť, ale aj tak zbytočne to uz hlbšie rozoberať, keďže to reálne funkčné nebude :)
Zobraziť komentár 15.05.2025 - 10:46:14
00
Technicky je to asi riesitelne, pozrite ako iphony ukazuju 'presny' smer k Airtagom. Ak by fungoval takto aj radar, stacilo by vytvorit pri jazde(hoci aj manualne) skupinu radarov a cyklopocitace by sledovali polohu ktore je kde. Potom uz len blikat iba na poslednych zariadeniach. Pipalo by asi vsetkym, ale to je problem aj teraz. Neviem ako funguju vacsie skupiny kde vela ludi ma radar. Akurat ze by to museli vediet cyklopocitace napriec vyrobcami. A ako kazda nova ficura by to prinieslo urcite nejake chyby. Lebo trend je jasny, robit nove funkcie aby bolo viac chyb v zariadeniach. Nech sa uzivatelia nenudia :).
Zobraziť komentár 15.05.2025 - 11:55:28
01
Neviem, či tou tu už niekde bolo, ale pripomenutie...Ak sa vám stane, že prestane fungovať tlačidlo na 515, nezúfajte...nič nepchajte do a pod tlačidlo nasilu, nerozoberajte ani nič podobné. Stačí len dobre uzavrieť krytku na nabíjací otvor a na minútku strčiť pod tečúcu vodu. Voda vyplaví nečistoty a tlačidlo funguje ako nové. Je to podľa support https://support.garmin.com/en-US/?faq=x9gMCRhw0v4FkYAmSgkE19 a funguje👌 . Ak nefunguje, tak až potom riešiť vážnejší problém 😊
Zobraziť komentár 26.05.2025 - 11:53:46
15
Ahojte, pred casom tu bol navod na funkciu smart light, kde radar blikal iba v pripade priblizujuceho sa vozidla. Fungovalo to super, dokial neprisla aktualizacia computera, a teraz to uz nefunguje - je k tomu nejaky updated how to? Ak sa to uz riesilo, pardon :bow:
Zobraziť komentár 05.06.2025 - 09:35:43
00
Ten navod som prave posledny tyzden studoval a nainstaloval Smart bike lights, aj som kontaktoval tirovaf, ktory ho sem postol, a mne vsetko funguje, parkrat som uz vyskusal.
Zobraziť komentár 05.06.2025 - 09:46:11
00
arrow_leftTruhlik50plus napísal:
Neviem, či tou tu už niekde bolo, ale pripomenutie...Ak sa vám stane, že prestane fungovať tlačidlo na 515, nezúfajte...nič nepchajte do a pod tlačidlo nasilu, nerozoberajte ani nič podobné. Stačí len dobre uzavrieť krytku na nabíjací otvor a na minútku strčiť pod tečúcu vodu. Voda vyplaví nečistoty a tlačidlo funguje ako nové. Je to podľa support https://support.garmin.com/en-US/?faq=x9gMCRhw0v4FkYAmSgkE19 a funguje👌 . Ak nefunguje, tak až potom riešiť vážnejší problém 😊

Tak toto je zaujimave, vyskusam, dik!
Zobraziť komentár 05.06.2025 - 09:46:53
00
arrow_leftMatkough napísal:
Ten navod som prave posledny tyzden studoval a nainstaloval Smart bike lights, aj som kontaktoval tirovaf, ktory ho sem postol, a mne vsetko funguje, parkrat som uz vyskusal.

a aku mas verziu software?
Zobraziť komentár 05.06.2025 - 10:01:08
00
Ja mám verziu 27.14 a doteraz som žiadnu zmenu nepostrehol. Naprogramované datové pole mi funguje bez problémov. Radar bliká kedy má :-).
Zobraziť komentár 05.06.2025 - 10:06:57
00
arrow_leftP3P napísal:
a aku mas verziu software?

Mrknem doma, napisem vecer.
Zobraziť komentár 05.06.2025 - 10:37:35
00
Ahojte, možno niekomu pomôže ako nastaviť smart bike lights v češtine s manuálom, šetrí baterku a varia bliká len pri detekcií auta:
https://www.youtube.com/watch?v=e9aZ6Tgl1mQ&t=6s&ab_channel=BikerHanz
Zobraziť komentár 06.06.2025 - 13:37:47
10
presne tento setup používam..
Zobraziť komentár 06.06.2025 - 13:53:18
00
arrow_leftlear1 napísal:
presne tento setup používam..

lear1 aj ja, príde mi to rozumný setup, navyše nie je to otravné napr. keď jazdíš v skupine a bliká ti to do ksichtu.
Zobraziť komentár 06.06.2025 - 13:59:55
00
Tiez to mam, len v noci to nefunguje 😁
Zobraziť komentár 06.06.2025 - 14:00:16
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Cyklopočítače)
keyboard_arrow_up