V tych uvahach o dezole a dovodoch preco ich je tak vela zabudate na jednu vec.
Dezole info ma smrnc, ja to volam, ze je sexy, je vzrusujuca, pretoze iba TY vies a ONI nevedia, ty si bol vyvoleny a mas informacie a ostatni nie a je to viac ako vzrusujuce. Je uzasne ponorit sa do toho sveta fantazie, ze niekto ma pristroj zo Star Treku, ktory ti vytvori hocico (Alatra), ze mozes zit vecne (Alatra a spol), ze cely svet ovlada par rodin uz starocia (fatalizmus), ze je tu odveky subor narodov tiahnuci sa od davnoveku, ze ty si sucastou toho spravneho naroda/etnika, ze je tu odveky suboj dobra/zla....boze preco nie som taky sprosty, aby som tomu vsetkemu veril? Moj zivot by bol extra zaujimavy, moja hlava by lietala v oblakoch a kazdy den by som zazival a pbjavoval nove a nove konspiracie.
Vysvetlenie je proste ako vidite a to vysvetluje aj fakt, preco relativne vela ludi (aj v mojom okoli), ktori teda hlupi nie su urcite tak rado podlahne minimalne 1 konspiracnej teorii...pretoze ubranit sa vabeniua volaniu toho nezmana pre vyvolenych.
Inak staci si vstupit do vlastneho svedomia...isty cas, ked som videl "dokazy" o (ne)pristati na mesiaci iste semienko pochybnosti som mal, Ked som bol mlady Daniken bol pre mna uzasny a vsetko davalo zmysel, dodnes si pozriem dokumenty na Netflixe, ktore su viac ako konspiracne, pretoze su velmi zabavne...a naozaj ma to bavi pozerat aj ked uz dnes viem, ze to co tam tvrdia su hovadiny (davno mimozemske civilzacie, stavby a ich skazy na Zemi a pod).
Aj ta konspiracia o tom, ze atentat sa nestal...ved je tak lakava a clovek musi mat naozaj pevnu volu, aby ju odmietol, takze ano...ja chapem preco sme narod debilov a preco je to take lakave.
20.05.2025 - 12:32:49
015