Za mna urcite Specialized.
Od marca som sledoval skupiny majitelov Cube na FB a s tohtorocnymi modelmi maju ludia tolko problemov, ze som kupu Cube zavrhol. Napriek tomu, ze sa mi nove modely pacia, aj som si bol One 44 vyskusat.
Skus sa prihlasit do Cube skupin a pozriet prispevky za posledne dva mesiace a posud, ci do Cube ist. Vela ludi muselo dat komplet premazat uplne nove bicykle, aby nevrzgali, podotahovat skrutky, problemy su aj s tohtorocnymi karbonovymi ramami.
....mňa by len zaujímalo ako sa konštruktér popasoval s problémom vniknutia vody do hlavového zloženia.A to obidvoch prípadoch....nie že to bude tak,že na jeseň umyješ bajk na zimný odpočinok a na jar neotočíš riaditka
.....aj tak sa dá nato pozerať,lebo poznám aj taký názor že kadial voda do ložiska natečie,tadial aj vytečie....a hotovo.............lebo inak by výrobcovia ložisk nemali co žrát.
tiež nie som nadšený z vedenia hadíc cez hlavové, ale v dnešnej dobe keď chce človek kúpiť bajk s Boschom na hliníku, taký, aby na ňom nemusel vymeniť 75% osadenia, začína byť problém s výberom a preto je nutné prijať nejaké kompromisy. Lacove Levo 4 tam má gumené tesnenia, veď ich vidno na fotke, ja mám gumené tesnenie okolo hadíc tiež. Cube neviem ako na tom je, možno ho len nevidno na fotke.
Zas netreba robiť z komára netopiera... Náš brigádnik má od nás zapožičaný obyčajný Crussis e-Full, s vedením cez hlavu, dáva tomu na frak pomaly každý deň, hlava/nehlava, voda/nevoda už dva roky a nemá vonkoncom žiadny problém... Podobne ďalších asi 50 zákazníkov, čo majú podobné riešenia... Netvrdím, trochu prácnosti pri výmene vedení (ruku na srdce, koľkokrát za rok to robíme???) tam je, ale toto je vymýšľanie problému tam, kde vôbec nemusí byť...
ja som kupoval pred mesiacom a pol cube na trailove jazdenie (AMS Hybrid ONE44 C:68X Race 400X) a zatial ziadny problem s bikom nemam . V oficialnom obchode poznam servisaka, ktory tiez ziadne problemy ohladom modelov 2025 nespominal.
Ja osobne dúfam, že to vedenie hlávkom a nedajbože predstavcom výrobcom prejde lebo za mňa je to úplne zle. Na synovom cube one44 pri točení rajdov počuješ jak sa tam bowbeny a brzdová hadica ošucháva. Som nedávno skladal kamošovi z krabice nového Scalpela a v živote si cannondale nekúpim.
Tam to ide ešte cez predstavec. A týmto počinom chcem vidieť ako sa má vyťahovať teleskopka von z biku. Tiež tlmák. Cez tie ohyby v predstavci už absolútne nič nepotiahneš. Na tých cube sa to ešte jakš tak dá poťahovať. Ale pokiaľ sa bude dať, tak isto radšej podporím výrobcov ktorý majú štandartné vedenie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Od marca som sledoval skupiny majitelov Cube na FB a s tohtorocnymi modelmi maju ludia tolko problemov, ze som kupu Cube zavrhol. Napriek tomu, ze sa mi nove modely pacia, aj som si bol One 44 vyskusat.
Skus sa prihlasit do Cube skupin a pozriet prispevky za posledne dva mesiace a posud, ci do Cube ist. Vela ludi muselo dat komplet premazat uplne nove bicykle, aby nevrzgali, podotahovat skrutky, problemy su aj s tohtorocnymi karbonovymi ramami.
https://www.velosprint.sk/elektrobicykle-horske-celoodpruzene/specialized-turbo-levo-comp-alloy-g3-black-dove-grey-black/
Môj nový Spešl gen. 4
https://flowmountainbike.com/wp-content/uploads/2022/07/2022-Cube-Stereo-Hybrid-160-HPC-ActionTeam-01843-1800x1200.jpg
vedenie cez hlavove zlozenie je celkom utesnene
Za mna by som vybral carbonovy cube
Tam to ide ešte cez predstavec. A týmto počinom chcem vidieť ako sa má vyťahovať teleskopka von z biku. Tiež tlmák. Cez tie ohyby v predstavci už absolútne nič nepotiahneš. Na tých cube sa to ešte jakš tak dá poťahovať. Ale pokiaľ sa bude dať, tak isto radšej podporím výrobcov ktorý majú štandartné vedenie.