Prilbu nosim vzdy no s tym teplom je to pravda, pride prvy kopec a vali sa mi voda rovno do oci, na okuliare, Vkuse to utierat do dresu ... je to otrava. Ale stale lepsie ako umriet
Inak toto leto su v BA az 3 hiphopove festivaly zeby to bolo stale take popularne?
O tyzden Hiphop zije na Zlatych Pieskoch, v juli ten Rubicon vyssie niekde v poli pri VW, a v auguste Uprising zase na Zlatych.
Podla mna je HH stale popularny. Mam 48r a je to viac menej jediny hudobny styl, ktory pocuvam. Nesudim nikoho, nech si pocuva kazdy co chce. A len ta poopravim, Uprising nie je primarne HH festival, aj ked tam HH zastupeny je.
v pohode, aj ja mam este stale rad HH i ked posledne roky uz hlavne len drum'n'bass.
A inak este k Westovi - predtym nez sa zblaznil mal celkom dobre veci, napriklad si pamatam ze album Graduation som dost pocuval.
V minulosti [ ~-13r] som organizoval prevrat a odchod z FondBytu do Spokojneho byvania. SpoBy sme vtedy vybrali spomedzi viacerych moznosti, v mensej skupinke sme hodnotili obchodne ponuky cca 5 spolocnosti. V dome uz nebyvam ale SpoBy ho stale spravuje...
Ja som spokojny s www.udrzbadomov.sk
komunikuju, na maily odpisuju, nemal som problem s vyuctovanim, vo webaplikacii maju nastenku aj moznost hlasovania. Dolezite je mat schopnu osobu, ktora ma na starosti prave vas (hadam teda, ze vacsie spravcovske spolocnosti maju viac ludi). Nasa je trpezliva aj so simplexnejsimi jedincami a psychotickou tetou, vie veci vysvetlit a rozmysla.
Na druhu stranu, nemam to velmi s cim porovnat a neviem, ci operuju aj mimo Dubravky.
Ja som spokojny s www.udrzbadomov.sk
komunikuju, na maily odpisuju, nemal som problem s vyuctovanim, vo webaplikacii maju nastenku aj moznost hlasovania. Dolezite je mat schopnu osobu, ktora ma na starosti prave vas (hadam teda, ze vacsie spravcovske spolocnosti maju viac ludi). Nasa je trpezliva aj so simplexnejsimi jedincami a psychotickou tetou, vie veci vysvetlit a rozmysla.
Na druhu stranu, nemam to velmi s cim porovnat a neviem, ci operuju aj mimo Dubravky.
Komunikujú OK, ale ich hlavný cieľ je minúť každý rok peniaze z fondu opráv.
pomocou pretáčania vzad,
bavíme sa o pozeraní z archívu,
keď príde reklama, zvolím si nasledujúci program a pretočím naspäť až sa dostanem na mojom programe za reklamu
je to trochu krkolomné, ale rýchlejšie ako reklama
aj keď je pravda, že markízu a joj nepotrebujem pozerať a z archívu už vôbec
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
O tyzden Hiphop zije na Zlatych Pieskoch, v juli ten Rubicon vyssie niekde v poli pri VW, a v auguste Uprising zase na Zlatych.
Podla mna je HH stale popularny. Mam 48r a je to viac menej jediny hudobny styl, ktory pocuvam. Nesudim nikoho, nech si pocuva kazdy co chce. A len ta poopravim, Uprising nie je primarne HH festival, aj ked tam HH zastupeny je.
A inak este k Westovi - predtym nez sa zblaznil mal celkom dobre veci, napriklad si pamatam ze album Graduation som dost pocuval.
Dik, vyskusam.
https://www.facebook.com/share/p/1AuMqTEjas/
Komunikujú OK, ale ich hlavný cieľ je minúť každý rok peniaze z fondu opráv.
zaujímavé, s presahom do viacerych tém, Trening, Triatlon, Cyklistika, Stravovanie, regenerácia, mentalne nastavenie,...
bavíme sa o pozeraní z archívu,
keď príde reklama, zvolím si nasledujúci program a pretočím naspäť až sa dostanem na mojom programe za reklamu
je to trochu krkolomné, ale rýchlejšie ako reklama
aj keď je pravda, že markízu a joj nepotrebujem pozerať a z archívu už vôbec