Kategórie
Bike-techE-diot
Myslim ze netreba vysvetlovat.
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
Akcia -37% Rock Machine Torrent INT e30-29 elektrobicykel, strieborná/čierna
1 679 €
-37%
MOC 2 649 €
Akcia -24% Superior eXP 8089 B 29 elektrobicykel, gloss chrome/matte black
3 049 €
-24%
MOC 3 999 €
Novinka CTM PULZE GX 29 elektrobicykel, matná hlbokomodrá perleť
od 1 899 €
MOC 2 199 €
Rock Machine Torrent INT e70-29B elektrobicykel, strieborná/čierna
3 469 €
MOC 3 549 €
Novinka -10% Kellys Tayen R50 27.5 dámsky elektrobicykel, magic pink
2 799 €
-10%
MOC 3 099 €
Výpredaj savings Bosch PowerTube BBP3760 Horizontal batéria, 625 Wh
467 €
savings
MOC 699,90 €
vedel som že to bude výživný príspevok, keď agent motorček začal používať označenie Bio bike, ďalej len Bio, a ako rieši každý gram a čo si vezme na výjazd xD
musíš rozlišovať námahu a zbytočnú námahu
Btw. K tej dopomoci vo W, Garmin a Specialized dokážu presne určovať, koľko dáva jazdec a koľko motor, napr ja pri mojom súčasnom odhadovanom FTP 181 väčšinou použijem podporu Eco 35%, až keď sklon ukazuje nad 4 (nedokážem to zovšeobecniť, pretože tepy nesmú ísť cez 130)
je to velmi zaujimave, kedze legenda hovori ze ebabeta dava do 250w
v porovnani, sk dochodkyne len sedia ako sochy, tlacia packu, a vyletia vpred rozrazajuc si cestu pesim davom
bol som rad, ze som sa im stihol upratat z cesty. Vas som sa normalne zlakol, ked okolo mna preleteli
peter120 e-babeta, alebo aj ZŤP bajk, legálnych parametrov má 250W nominál. v ***** sa ide vysoko nad a preto stretávate ľudí, ktorí idú do prudkého stúpania rýchlosťou cez 20 kmh s kadenciou možno 40. už som aj ja takých stretol, dokonca aj tých naobliekaných. my v pohode krátke gate a krátke rukávy a pánko dlhé gate a bunda. alebo, a to mi aj blbo z toho bolo, pánko ktorý mal viac kíl ako veľa, mal zabité krátke elasťáky. v tom momente som si povedal, nedivím sa, že si z nás p*** robia
Všetci rozhodne neprejdu...možno budeme časom za exotov, to mi nevadí hlavne aby existovala na trhu rozumná ponuka bicyklov. V tom duchu vychovávam aj deti - nebáť sa námahy, veriť vo vlastné sily a schopnostosti. Len mi je trochu smutno že napr. dcérini spolužiaci vo veku 12 r sa už vozia na e-bikoch.
Exoti su oni nie ona, resp. rodicia, ktori ucia zdrave deti od malicka leniviet.
Vcera som narazil na fotku Sobi 20, na ktorom som chodieval k babke na buchty (70 km dokopy tam a spat) a nechapem
Ale cistokrvnych pedalistov, ktori sa tesia z toho, ze sa svoje vyslapu nejaky kopec, bude stale dostatok. Boli sme pred ebajkmi a budeme aj po motorkach. Coskoro budem mat 50. Ked som zamlada nejaky kopec vyslapal na tazsom prevode, teraz ho dam uz len na lahsom prevode. A aj tak sa z toho tesim a ebajk nechcem ani vidiet. A ked budem mat 70? Dufam, ze aj vtedy este pojdem na nejaky kopec len za svoje.
edit: pista , rád by som vedel pointu toho obrázku,mám úctu k tvojmu veku ale v tomto prípade by som najradšej napísal že tam vidím dve ...
Comby tomu sa hovorí skúter.. na to treba soferak a ŠPZ. Čiže budú to odrbavat a vyhýbať sa tomu