Hrušovany
05.07.2025 - 23:22:13
00
arrow_leftdotm napísal:
Hrušovany

Tam byval len kratko, do skol uz chodil v TO, pretoze tam byval. Takze sa moze povazovat za topolcanca.
Zhodou okolnosti som navstevoval po nom rovnake skoly, ale osobne sme sa stretli az v krcme.
05.07.2025 - 23:49:46
00
Aj ste pokecali?
06.07.2025 - 09:53:01
02
Máš na neho číslo? Zavolám mu. Reku mal 4 šance, všetky premrhal a všetko posral, celá spoločnosť rozdelená, krajina nikdy nebola v horšom stave, hlavne morálne a úrovňou nenávisti. Jeho sekta nenávidí progresívcov, aj keď nevládli ani jeden jediný deň. Nech si zbalí lup, konkubíny vo veku dcér (tradičná rodina ako remeň) a ide kade ľahšie 😬
06.07.2025 - 10:11:11
022
Čo vtedy chlastal?
06.07.2025 - 11:53:00
00
Ej veru….Zhoda okolností je sviňa. Ja som už pred nejakým tým mesiacom stretol v Bratislave Tvojho rodáka Topoľčanca, predsa len, je to malé mesto, a ten človek som mnou chvíľu študoval na EU kým som bol na Slovensku. Tak sme pokecali a hneď si mi prišiel na um, reku popýtam sa. Hehe, a on Ťa poznal, Ivan. Pokiaľ sa niečo nezmenilo, konvertoval si podla jeho slov opatrne od HZDS k Smeru už dávno. Čo by mi vcelku dávalo zmysel, chvíľu Ti trvalo, kým si sa tu zorientoval, a hlavne zo začiatku ruskej agresie tu prestal členom fóra vyčítať, že nespomínajú vrámci vyváženosti aj úspechy Ruska, nielen tie ukrajinské. Potom si bol chvíľku vojnový a zbraňový analytik a pozerám, že dnes už máš v popise hrdo kód za dárek pro Putina, aby si vykričal svoje mentálne salto správňáckeho progresivizmu pred celým svetom. Ty sa s koherentnosťou a konzistentnostou nekamarátiš a nikdy kamarátiť nebudeš. Sem tam sa ešte prekecneš, ale už si tu dávaš sakra pozor. Prečo ? Pretože Ty len zúfalo nenávidíš svoje skryté príspevky a strašne túžiš po uznaní komunity, hocijakej komunity. Neverím Ti ani slovo. Si len sofistikovanejší triki, viac si vážim aj tuleňa, ktorý zo svojich pozícií neustúpil, naopak posunul ich na vyššie, agresívnejšie stupne xenofóbie a nenávisti voči zvyšku sveta. Ale salto ako Ty nikdy neurobil, mal svoju intelektuálsko-mizogýnsku česť. A nevymýšľal si báchorky s protichodnými postojmi podľa toho, či si v krčme s kamošmi alebo tu na fóre. V nápravu a zmenu 50-nikov neverím. Figu borovú to hodíš Saske, vieš sám komu to hodíš. A tak je to v poriadku. Len keby si pozbieral tie zvyšky chlapa, ktoré možno v Tebe sú, a pokojne to priznal. Možno by si Ťa viacej vážili. Tvojej báchorke s Ficom neverím ani prvé pivo. Po prvom pive by si mu už trčal z….no veď vieš.

Tak si tu užívajte leto. A hlavne, sme ešte mladí, nestrácajme pamäť, aby sme neopakovali tie isté chyby donekonečna. Jež ježom zostane, aj keď si kožu z jazveca oblečie.
06.07.2025 - 15:32:51
414
:y: Dredd
06.07.2025 - 17:20:45
02
arrow_leftStrenki napísal:
Máš na neho číslo? Zavolám mu. Reku mal 4 šance, všetky premrhal a všetko posral, celá spoločnosť rozdelená, krajina nikdy nebola v horšom stave, hlavne morálne a úrovňou nenávisti.

myslis ze tymto na krajine vobec zalezi?
ved hned po volbach sme videli... zrusit usp, pustit kamosov z basy, skratit premlcace lehoty, znizovat tresty atd
zrusit davky, zvysit dane a poplatky...vsetko zdrazieva a rozkrada sa vo velkom..
to obcanom strasne pomoze....a vyzera ze drahota sa bude dalej zhorsovat. (ani nevravim ze firmy kapu jedna za druhou)
zenaty starec co ma cundry vo veku vnuciek a styka sa s extremne pochybnymi osobami, to je teda riadna vizitka verejnej osoby. hlavne ze mele furt o "tradicnej rodine"...
na soferovanie autobusu treba psychotesty-nemoze to robit hocikto, ale soferovat stat moze hocikto, aj psycho alkoholik.

thumb_up0thumb_down

Naposledy upravil peter120 dňa 06.07.2025 - 22:23:00, celkovo upravené 1 krát.

06.07.2025 - 18:01:34
07
No nemohla tato dnesna burka prist uz vcera? Splachla by ten vcerajsi bordel toho bolsevickeho parazita. Boha to je ale smola :facepalm:
06.07.2025 - 20:17:09
112
arrow_leftcisty napísal:
Aj ste pokecali?

Ano, s panom premierom som prehodili par slov, kedze som mu podgurazeny doniesol pohar vina ku stolu, kde mal nejaky to jednani. Objednal nam spat celemu stolu pivo vtedy.
Bol slusne vychovany;o).
Vtedy,

Bolo to pred 30 rokmi, vyzeral nadejne, posobil vtedy v SDL a jeho slova v tom case davali zmysel.
Zalozenim SMERu sa vsetko zmenilo.

Dnes mu regulerne je...
06.07.2025 - 23:35:16
00
arrow_leftDredd napísal:
Ej veru….Zhoda okolností je sviňa. Ja som už pred nejakým tým mesiacom stretol v Bratislave Tvojho rodáka Topoľčanca, predsa len, je to malé mesto, a ten človek som mnou chvíľu študoval na EU kým som bol na Slovensku. Tak sme pokecali a hneď si mi prišiel na um, reku popýtam sa. Hehe, a on Ťa poznal, Ivan. Pokiaľ sa niečo nezmenilo, konvertoval si podla jeho slov opatrne od HZDS k Smeru už dávno. Čo by mi vcelku dávalo zmysel, chvíľu Ti trvalo, kým si sa tu zorientoval, a hlavne zo začiatku ruskej agresie tu prestal členom fóra vyčítať, že nespomínajú vrámci vyváženosti aj úspechy Ruska, nielen tie ukrajinské. Potom si bol chvíľku vojnový a zbraňový analytik a pozerám, že dnes už máš v popise hrdo kód za dárek pro Putina, aby si vykričal svoje mentálne salto správňáckeho progresivizmu pred celým svetom. Ty sa s koherentnosťou a konzistentnostou nekamarátiš a nikdy kamarátiť nebudeš. Sem tam sa ešte prekecneš, ale už si tu dávaš sakra pozor. Prečo ? Pretože Ty len zúfalo nenávidíš svoje skryté príspevky a strašne túžiš po uznaní komunity, hocijakej komunity. Neverím Ti ani slovo. Si len sofistikovanejší triki, viac si vážim aj tuleňa, ktorý zo svojich pozícií neustúpil, naopak posunul ich na vyššie, agresívnejšie stupne xenofóbie a nenávisti voči zvyšku sveta. Ale salto ako Ty nikdy neurobil, mal svoju intelektuálsko-mizogýnsku česť. A nevymýšľal si báchorky s protichodnými postojmi podľa toho, či si v krčme s kamošmi alebo tu na fóre. V nápravu a zmenu 50-nikov neverím. Figu borovú to hodíš Saske, vieš sám komu to hodíš. A tak je to v poriadku. Len keby si pozbieral tie zvyšky chlapa, ktoré možno v Tebe sú, a pokojne to priznal. Možno by si Ťa viacej vážili. Tvojej báchorke s Ficom neverím ani prvé pivo. Po prvom pive by si mu už trčal z….no veď vieš.

Tak si tu užívajte leto. A hlavne, sme ešte mladí, nestrácajme pamäť, aby sme neopakovali tie isté chyby donekonečna. Jež ježom zostane, aj keď si kožu z jazveca oblečie.

Usmevne a pobavilo;o).
Akurat silno premyslam, ci si toho mojho anonymneho (ako inak, este by sa nahodou ukazalo, ze sa nepozname) sukmenovca vymyslel, alebo ste si tak navzajom analyzovali ineho Ivana.

P.S. Len ti tak dumam, co vedie teba a zopar dalsich sudit cloveka, ktoreho nepoznaju. Mna by nikdy nenapadlo robit tu psychoanalyzu toho aky si, alebo ktokolvek iny a tiez mi ne tebe vadi kopec veci...ale zeby som zrovna pisal prispevky o tom aky si ty a ako tebou pohrdam...to sa tak velmi nudis, ci je to tvoje hoby?
07.07.2025 - 00:21:11
00
Jasné Ivan, on mi rozprával o úplne inom Ivanovi Geršim z Topoľčian :D .

K nude a hobby…za celý tento rok som tu mal cca 6 príspevkov, z toho 3 v RIP sekcii. Len teraz mi nedalo, keď tu čítam o tom ako si sa s tým bolševickým ňokom stretol, tak som napísal, lebo mi to pripomenulo stretko s Tvojim rodákom a konškolákom z čias strednej. Tak hor’ sa do budovania svetlých zajtrajškov.

PS. Ficove slová nedávali nikdy zmysel, bol to karieristický zväzácky a stranícky šplhúň, aj ženu si striktne vyberal podľa toho. Avšak to som už kdesi spomínal na fóre a nechcem sa opakovať. Len zacitujem slová gymnaziálnej spolužiačky z wikipédie : “jeho spolužiačka z gymnázia Katarína Šípošová povedala: „Na každom predmete sa prvý hlásil, pričom mal vždy poruke príklad, čo všetko bolo vyrobené v Sovietskom zväze. Hovoril, že všetko na svete vyskúmali sovietski vedci. Bolo nám to smiešne, v 80. rokoch už nebol režim taký tvrdý, objavovali sa aj opačné názory. [...] Pre Roberta však bola radosť, keď mohol ísť [na oslavy 1. mája] v kravate a košeli. Vnímali sme ho ako šplhúňa, ktorý sa rád predvádzal.“

Ale ty ako aktívny zväzák zo stredoškolských čias to prirodzene vnímaš inak. Ak o vyše desať rokov neskôr v polovici 90ych rokov dávali pre Teba jeho slová zmysel, vypovedá to viac o Tebe ako o ňom. Takže tak. C u tak o pol roka…
07.07.2025 - 06:05:59
10
Na druhej strane, bol som a ešte stále som svedkom "nápravy a zmeny 50+ človeka"
čiže tak trochu tomu verím
07.07.2025 - 07:54:17
02
arrow_leftDredd napísal:
Jasné Ivan, on mi rozprával o úplne inom Ivanovi Geršim z Topoľčian :D .

K nude a hobby…za celý tento rok som tu mal cca 6 príspevkov, z toho 3 v RIP sekcii. Len teraz mi nedalo, keď tu čítam o tom ako si sa s tým bolševickým ňokom stretol, tak som napísal, lebo mi to pripomenulo stretko s Tvojim rodákom a konškolákom z čias strednej. Tak hor’ sa do budovania svetlých zajtrajškov.

PS. Ficove slová nedávali nikdy zmysel, bol to karieristický zväzácky a stranícky šplhúň, aj ženu si striktne vyberal podľa toho. Avšak to som už kdesi spomínal na fóre a nechcem sa opakovať. Len zacitujem slová gymnaziálnej spolužiačky z wikipédie : “jeho spolužiačka z gymnázia Katarína Šípošová povedala: „Na každom predmete sa prvý hlásil, pričom mal vždy poruke príklad, čo všetko bolo vyrobené v Sovietskom zväze. Hovoril, že všetko na svete vyskúmali sovietski vedci. Bolo nám to smiešne, v 80. rokoch už nebol režim taký tvrdý, objavovali sa aj opačné názory. [...] Pre Roberta však bola radosť, keď mohol ísť [na oslavy 1. mája] v kravate a košeli. Vnímali sme ho ako šplhúňa, ktorý sa rád predvádzal.“

Ale ty ako aktívny zväzák zo stredoškolských čias to prirodzene vnímaš inak. Ak o vyše desať rokov neskôr v polovici 90ych rokov dávali pre Teba jeho slová zmysel, vypovedá to viac o Tebe ako o ňom. Takže tak. C u tak o pol roka…

Fascinuje ma, ze hoci podla vslatnych slov takmer vobec neprispievas na forum tak ta nejaka tajna sila nutila vyplodit celu psychoanalyzu voci mojej osobe.
Evidentne som ta zaujal, iba zatial netusim preco, ale citim sa trosku hviezdne, ze moja nepodstatna existencia zaujala niekoho tak velmi, ze vysiel zo svojej komfortnej zony a pise o mne cele litanie.
Celkovo robit psychoanalyzy o niekom na nete koho osbone nepoznam, mi pride bizarne, ale budiz, nech si tu kazdy rozobera co chce.
Asi takto...fakt netusim s kym si sa bavil, ale urcite to nebol nikto mne blizky, ci ma sancu inak ma poznat. .
Podla mna blufujes (zatial netusim preco), pretoze inak by si netvrdil, ze som bol aktivny svazak, ktorym som nikdy nebol. Naopak som tam odmietol (a nebolo nas tak vela, co to nepodpisali) vstupit hoci na mna vtedy tlacili a robili bububu (nedostanes sa na vysku a pod),
Navyse ziaden z mojich spoluziakov nestudoval na ziadnej z fakult EU, takze dalsia loz.

Takze Klames Melita, mozno nie vo vsetkom, mozno si fakt niekoho stretol kto ma pozna, ale zvysok si si vymyslel, pripadne poprekrucal ako sa ti hodilo do kramu.
No daj uz meno toho tvojho zdroja, nech sa aj ostatni mozu presvedcit, ci ten clovek chodil so mnou vobec do triedy a nemusia sa spoliehat len na tvoje, ci moje tvrdenia.
07.07.2025 - 10:32:26
00
https://dennikn.sk/minuta/4733488/?ref=mwat

Maroš Žilinka zrušil paragrafom 363 vlaňajšie obvinenie vyšetrovateľa Pavla Ďurku pre zneužívanie právomoci verejného činiteľa. Generálny prokurátor upozorňuje na podstatné porušenia zákona v neprospech Ďurku.

„Generálny prokurátor po preskúmaní veci dospel k záveru, že rozhodnutiami vyšetrovateľa a prokurátora a v konaní, ktoré im predchádzalo, bol porušený zákon v neprospech obvineného, a to tak v ustanoveniach procesnoprávnych, ako aj hmotnoprávnych. Podstatné porušenia zákona zistené v postupe a rozhodnutiach orgánov činných v trestnom konaní mali za následok porušenie najdôležitejšej základnej zásady trestného konania, ktorá má svoj ústavnoprávny základ, a to zásady „stíhania len zo zákonných dôvodov a zákonným spôsobom,“ informovala generálna prokuratúra.

Generálny prokurátor prikázal vyšetrovateľovi inšpekcie, aby znovu konal a rozhodol.

V prípade ide o takzvanú otočku Patrika Vidašiča pred väznicou. V lete roku 2021 ho prepustili z vyšetrovacej väzby, potom ho opäť zadržali a obvinili v inej veci. Znovu skončil vo vyšetrovacej väzbe, ktorú následne potvrdil Špecializovaný trestný súd a Najvyšší súd.

Inšpekcia tvrdila, že Ďurka tento postup zvolil účelovo, aby Vidašiča z kauzy takáčovov dostal opäť do väzby.
07.07.2025 - 13:30:42
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up