Jasné Ivan, on mi rozprával o úplne inom Ivanovi Geršim z Topoľčian

.
K nude a hobby…za celý tento rok som tu mal cca 6 príspevkov, z toho 3 v RIP sekcii. Len teraz mi nedalo, keď tu čítam o tom ako si sa s tým bolševickým ňokom stretol, tak som napísal, lebo mi to pripomenulo stretko s Tvojim rodákom a konškolákom z čias strednej. Tak hor’ sa do budovania svetlých zajtrajškov.
PS. Ficove slová nedávali nikdy zmysel, bol to karieristický zväzácky a stranícky šplhúň, aj ženu si striktne vyberal podľa toho. Avšak to som už kdesi spomínal na fóre a nechcem sa opakovať. Len zacitujem slová gymnaziálnej spolužiačky z wikipédie : “jeho spolužiačka z gymnázia Katarína Šípošová povedala: „Na každom predmete sa prvý hlásil, pričom mal vždy poruke príklad, čo všetko bolo vyrobené v Sovietskom zväze. Hovoril, že všetko na svete vyskúmali sovietski vedci. Bolo nám to smiešne, v 80. rokoch už nebol režim taký tvrdý, objavovali sa aj opačné názory. [...] Pre Roberta však bola radosť, keď mohol ísť [na oslavy 1. mája] v kravate a košeli. Vnímali sme ho ako šplhúňa, ktorý sa rád predvádzal.“
Ale ty ako aktívny zväzák zo stredoškolských čias to prirodzene vnímaš inak. Ak o vyše desať rokov neskôr v polovici 90ych rokov dávali pre Teba jeho slová zmysel, vypovedá to viac o Tebe ako o ňom. Takže tak. C u tak o pol roka…
Fascinuje ma, ze hoci podla vslatnych slov takmer vobec neprispievas na forum tak ta nejaka tajna sila nutila vyplodit celu psychoanalyzu voci mojej osobe.
Evidentne som ta zaujal, iba zatial netusim preco, ale citim sa trosku hviezdne, ze moja nepodstatna existencia zaujala niekoho tak velmi, ze vysiel zo svojej komfortnej zony a pise o mne cele litanie.
Celkovo robit psychoanalyzy o niekom na nete koho osbone nepoznam, mi pride bizarne, ale budiz, nech si tu kazdy rozobera co chce.
Asi takto...fakt netusim s kym si sa bavil, ale urcite to nebol nikto mne blizky, ci ma sancu inak ma poznat. .
Podla mna blufujes (zatial netusim preco), pretoze inak by si netvrdil, ze som bol aktivny svazak, ktorym som nikdy nebol. Naopak som tam odmietol (a nebolo nas tak vela, co to nepodpisali) vstupit hoci na mna vtedy tlacili a robili bububu (nedostanes sa na vysku a pod),
Navyse ziaden z mojich spoluziakov nestudoval na ziadnej z fakult EU, takze dalsia loz.
Takze Klames Melita, mozno nie vo vsetkom, mozno si fakt niekoho stretol kto ma pozna, ale zvysok si si vymyslel, pripadne poprekrucal ako sa ti hodilo do kramu.
No daj uz meno toho tvojho zdroja, nech sa aj ostatni mozu presvedcit, ci ten clovek chodil so mnou vobec do triedy a nemusia sa spoliehat len na tvoje, ci moje tvrdenia.