Meritum veci nechávaš tak, to je úplne inde, to je v názoroch, tu sa ale slamy chytáš. Ivan, to si prelustroval všetkých z triedy…to musí byť iné psycho, inak by si si všimol, že som nikde netvrdil, že chodil s Tebou do triedy. Ten človek sa mihol mojim štúdiom na 1 semester, potom som šiel študovať mimo SR, neskôr som ho stretol okolo roku 2005 a potom až teraz. Ja som ani nepátral či je z triedy či z ročníka spolužiak, takže pokoj. Keby si tu toho Fica nespomenul, aj by som zabudol na to náhodné stretnutie. Pokecali sme, zasmial som sa, a ty si určite nebol centrom debaty, ale ako zaujímavá šmakocinka to ušlo. Inak, máš zajtra meniny, aj môj otec bol Ivan. Kým bol. Tak si uži to, že si. Kým si.
Klamar ma tu smolu, ze casto zabudne, co tvrdil pretym.
Len teraz mi nedalo, keď tu čítam o tom ako si sa s tým bolševickým ňokom stretol, tak som napísal, lebo mi to pripomenulo stretko s Tvojim rodákom a konškolákom z čias strednej.
A spoluziakov si nelustrujem, nasa trieda sa stretava pravidelne aj po tolkych rokoch, za par tyzdnov ideme na chatu, opat na cely vikend a ucast sa vzdy pohybuje na urovni 80-90%. Nepoznam inu taku treidu, co sa takto pravidelne stretava po skole po tolkych rokoch.
Kazdy rok sa 10-15 ludi stretne u mojej mamy na zahradke, co je z tradicia ese z cias, ked som byval u rodicov, naozaj nepotrebujem nikoho lustrovat, aby som o nom nieco vedel.
Ale diky za material, prave som dovolal s byvalym spoluziakom, ktory za vsetkym vidi spiknutie, zasadne cerpa z alternativnych zdrojov a pod...cize nazorovo sa takmer nikdy nezhodneme a ked som mu povedal, ze som sa dozvedel, ze som bol aktivny zvazak, obdivovatel HZDS a SMERU a ze pri mne citit prokremelsky zavan (ę by Jezus) tak sa asi minutu smial a nakoniec mi povedal, ze tak mi treba. Vraj mam s tebou komunikovat dalej, ze sa chce tiez nieco nove dozvediet o mne.