A tá timová taktika je v poriadku. To nie je spolahnutie sa na chybu súpera. Visma sú majstri na robenie všelijakých "habaďúr" v rámci tímovej spolupráce a majú to zvládnuté asi najlepšie zo všetkých. Ako napr. keď WvA čakal Yatesa na vrchole toho posledného stúpania na Gire. A myslím, že aj zloženie tímu teraz na TdF majú lepšie ako UAE. Tak nech ich preštia v rámci tímovej spolupráce a dovezú si Jonasa do žltého.
10.07.2025 - 14:53:32
00
arrow_leftlukjur napísal:
Takže znova dáke "keby, nejako, mohol by". A nikto stále nenapíše, že Visma porazí UAE na výkon. Stále sa tu potvrdzuje, že Visma ťahá za kratší koniec a idú sa spoliehať na chybu súpera.

Tiež mi to už znie ako postupová kalkulačka našej reprezentácie na MS v hokeji. :lol:
10.07.2025 - 15:07:40
05
Dnes to vyzerá tak že Tadej necháva etapu aj žltý dres Poelovi :)
10.07.2025 - 15:45:58
00
arrow_leftlapaloma napísal:
zapol som cyklistiku a tam pogi zalepuje diery keď sa niekto pohne .... jeho tím má dnes voľno?

Pogi si timovych kolegov setri do dalsich etap :lol:
10.07.2025 - 15:56:46
00
arrow_leftlukjur napísal:
A tá timová taktika je v poriadku. To nie je spolahnutie sa na chybu súpera. Visma sú majstri na robenie všelijakých "habaďúr" v rámci tímovej spolupráce a majú to zvládnuté asi najlepšie zo všetkých. Ako napr. keď WvA čakal Yatesa na vrchole toho posledného stúpania na Gire. A myslím, že aj zloženie tímu teraz na TdF majú lepšie ako UAE. Tak nech ich preštia v rámci tímovej spolupráce a dovezú si Jonasa do žltého.

hej, len toto bude fungovat iba v pripade ze jonas urve pogiho niekde :) a to ako pisem je nerealne bez toho aby sa pogimu cosi prihodilo. darmo budes mat wouta v uniku, ked na kopec pride jonas spolu s pogim... pripadne 2 minuty za nim :D
10.07.2025 - 16:07:24
00
A po dnešnom výsledku je tu nejako ticho. Po dnešku Pogačar ani žltý, ani zelený, ani bodkovaný. A že sa to nedá. Aspoň jedna etapa. Ešte to bude zaujímavé.
10.07.2025 - 20:34:28
00
vyšlo to, všetky tímy mali včera dlhú poradu proti UAE ako to dnes urobiť a nakoniec sa to po ich koordinovanej spolupráci s prehľadom o jednu sekundu podarilo :D
10.07.2025 - 20:44:02
00
Ak by mali záujem dnešnú etapu vyhrať,tak ver tomu,že by Fóndera do úniku nepustili.Ak by pelotón pohltil únik,tak Pogačar by ich dnes všetkých zožral v tom cieľovom kopci,bolo krásne vidieť,ako sa všetci okolo neho kývali a metali na tých bicykloch a on si to všetko krásne kontroloval zo sedla.Príde prvá kopcovitá etapa a Fónder tam v GC viac smrdieť nebude,lebo chytí brutálnu sekeru.Naopak UAE si môže trochu odfúknuť a sústrediť sa na etapy,kde sa bude lámať chlieb.Ale pravdou je,že v týchto klasikárskych etapách pôsobia tak nejako ,divne" tak som zvedavý na horské etapy,ale zatiaľ teda nepôsobia ako najsilnejší tím.Našťastie,pre Pogačara to nie je až také dôležité,ak v kopci zaútočí,tak tam žiadny domestici aj tak neuvisia(vrátane jeho vlastných) a bude to len súboj 1:1.
10.07.2025 - 20:51:56
00
arrow_leftKristina napísala:
Budem sa opäť opakovať, ale víťaz bude známy až v cieli.

Vsak ano, ale ani stavkove kancelarie moc neveria, ze vyhra niekto iny, kurz na Pogacara je len 1,4.
10.07.2025 - 20:59:17
00
arrow_leftennio napísal:
Zaujimava statistika

Zaujimave tiez, ze pri Pogiho mimozemskych vykonoch mu na zeleny dres nevydalo ani na den.
10.07.2025 - 21:22:25
00
na Vuelte získa špurtérsky, v poslednej rovinatej etape jak Froome

thumb_up0thumb_down
10.07.2025 - 21:38:40
00
arrow_leftCykl1sta napísal:
Zaujimave tiez, ze pri Pogiho mimozemskych vykonoch mu na zeleny dres nevydalo ani na den.

To platilo az do dnesnej etapy, v ktorej uz bol drzitelom aj zeleneho dresu.
10.07.2025 - 21:41:35
00
Healy:„Nemám najväčší výkon spomedzi ostatných, ale snažím sa byť maximálne efektívny,“ hovoril po etape. „Mal som časovkárske plášte, navoskovanú reťaz, kombinézu na časovku – skrátka som optimalizoval úplne všetko.“

https://dennikn.sk/4741430/paradox-na-tour-de-france-pogacara-chvalia-lebo-o-sekundu-stratil-zlty-dres-je-to-slabota-hovori-otec-van-der-poela
10.07.2025 - 23:32:19
02
Tak v žltom ho chcú? No Tadej, zodvihni rukavicu a drž ju až do Paríža, keď to tak vo Visme veľmi chcú.😁
10.07.2025 - 23:41:58
00
Skúšajú všeličo, aby ho aspoň trochu oslabili. Som zvedavý, či dnes bude Matej schopný si zaspomínať na svoju výhru na Múre, alebo po včerajšku odpadne a Tadej pôjde(nechtiac) späť do žltého.
11.07.2025 - 07:15:13
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Bicykle / Cestné)
keyboard_arrow_up