nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
Osobne ma najviac na tohtoročnej Tour zaujíma Vauquelin. Zatiaľ ide veľmi dobre a aj v Netflix dokumente vystupoval sympaticky. Títo mladí borci ako on, Pellizzari a Del Toro by mohli byť veľkou budúcnosťou ďalších rokov.
Tadej z rokov 2022 a 2023 nie je ten dnešný. Je poučený, strategicky sa ho snažia krotiť aby sa neblsznil viac ako treba a hlavne nemá konkurenciu. Pochybujem, že vo Visme budú stavať na tom, že sa v druhom týždni unaví a Jonas ho v treťom týždni potom dorazí.
No a štatisticky by mal túto Tour vyhrať Tadej. Predsa 2 roky on, 2 roky Jonas. Teraz zase 2 roky on a ďalšie dva nasledujúce ročníky zase Jonas.
Budem sa opäť opakovať, ale víťaz bude známy až v cieli.
no len v kopci neporazia na vykon.. moze ich byt aj 20... jedina sanca je ak sa pogi niekde zabudne a potom ho na rovinach ak sa budu striedat maju sancu dat na vykon
Lebo Jonas Tadeja plece pri pleci poraziť nemôže a zvlášť po včerajšku keď je tam už vyše minúty strata.