Lokalizácia
Formulár sa odosiela
JV po časovke - som prekvapený z mojich nôh dnes neboli v poriadku. Tak sa zdá že ten včerajší nástup Pogačara zanechal stopu.
Zobraziť komentár 09.07.2025 - 19:34:26
00
Včera si ho iba testoval . Tak dať minútu Jonasovi na 33km je konečná pre neho. TP môže prehrať iba keď spadne , zaspí štart , zabudne sa v kaviarni , zablúdi , nevezme gely, obaja boli v horách a komu to pomôže viac a či vôbec uvidíme .
Zobraziť komentár 09.07.2025 - 19:42:02
00
Ano je to brutálny direkt,ale k.o.bude až vtedy,keď mu Pogačar zdrhne v nejakom kopci a nadelí ďaľšiu sekeru,to by už psychicky nerozdýchal a ja dúfam,že sa tak stane v najbližšej horskej etape,pretože Tadej to bude skúšať,aj keby mal náskok hodinu.To ho odlišuje od zvyšku pelotónu.
Zobraziť komentár 09.07.2025 - 21:05:08
00
Trochu na odľahčenie :)
Jonasovi fandovia prosím nebrať vážne, je to vtip 😁

Prílohy:

Screenshot_20250709_215920_Instagram.jpg
Screenshot_20250709_215920_Instagram.jpg 144.9 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up2thumb_down

Zobraziť komentár 09.07.2025 - 22:03:09
03
Vo Visma urobili blbosť ked zlepšili jeho minútový výkon, zvýšili váhu nabraním svalovej hmoty hoc len o 1 kg. Nie je správne meniť v príprave dobré veci ktoré fungovali, ak sa zmení niečo dobré tak z toho zákonite vznikne opak - niečo zlé, je nezmysel že ak sa zmení niečo dobré tak sa to zmení opäť na dobré - ved to už potom nie je žiadna zmena, v dnešnej časovke ktorá je rozhodujúcim ukazovateľom výkonnosti, pripravenosti na GT Jonas kvoli tej zmene z dobrého na zlé totálne vybuchol, stratil silovú vytrvalosť na úkor zlepšenia výbušnosti ktorú pre GC na GT nepotrebuje, potrebuje malú váhu a vysokú hodnotu ftp vo w/kg - silovej vytrvalosti v trvaní čím dlhšiu dobu - 60 minút nie viac svalovej hmoty, výbušnosti. Aj s menšou váhou mal v 2023 JV top časovku. Ale aj keby nič u Jonasa nemenili a bol by zas na svojom vrchole ako v 2023 tak by na prirodzene, automaticky, prírodne, ... ako ked dozreje ovocie v určitom veku - v týchto prípadoch pre GC na TDF vo veku 26 rokov tak by to na takto zlepšený megatalent Pogačara už teraz nestačilo. Uvidíme či takto vekom aj novou prípravou zhoršený Jonas skončí aspoň druhý. Remco ešte druhý na TDF nebol tak aspon má o čo bojovať. A Roglič môže konečne vyhrat. Ked všetci popadajú. :D
Zobraziť komentár 09.07.2025 - 22:55:39
00
Sami vo Visme netušia, kde je chyba.
https://sportnet.sme.sk/spravy/cyklistika-pogacar-vingegaard-casovka-hlasy-5-etapa-tour-de-france-2025/
Zobraziť komentár 09.07.2025 - 23:27:55
00
no vidíš, a my to vieme :D
Zobraziť komentár 09.07.2025 - 23:31:38
01
Som zvedavý na Remca. Pretože pred TdF to ešte nebolo bohviečo. ITT je silná zbraň, ale Alpy sú nieco iné. Remco hlavne potrebuje nový tím a vrchársku špičku okolo seba a toho sa asi v QS nedočká...
Zobraziť komentár 10.07.2025 - 06:48:44
00
Ja som zvedavy na Kévina Vauquelina - ci sa v kopcoch udrzi s Remcom, tzn. ci budu spolu superit o biely dres. Vyzera to na francuzsku nadej.
Zobraziť komentár 10.07.2025 - 08:31:06
00
arrow_leftJOLI napísal:

Tak, tá predchádzajúca etapa s tými nástupmi mu asi veľmi nepomohla. Sám vravel, že v tom stúpaní, keď si dolepil Pogiho, mal životný minútový výkon. Podľa mňa pohorel na tom, na čom pohorel pred troma rokmi Pogi - prílišná sebadôvera.
Na druhej strane, aspoň máme novú zápletku - JV mal byť s Pogačarom jasná dvojka a teraz sú pred ním ďalší dvaja. Ak bude Remco jazdiť rozumne, môže ho celkom potrápiť. U frantíka si nie som istý, nakoľko mu to vydrží, je namotivovaný, ale ešte sme iba na začiatku, v nejakej ďalšej etape môže pokojne nakúpiť niekoľko minút a bude vymaľované.
Zobraziť komentár 10.07.2025 - 08:54:46
01
Ak sa Jonas nezlozi psychicky, tak podla mna stale nema v kopcoch konkurenciu medzi smrtelnikmi, ak neratame mimozemstana Pogacara.
Zobraziť komentár 10.07.2025 - 09:48:12
02
Tour este ani poriadne nezacala, nie su dve etapy do konca, tak si nemyslim, ze by sa mal zlozit. Staci jeden pad Pogacara, technicke problemy na nevhodnom useku alebo chyti Tadej nejaky virus a Jonas je opat v hre o celkove vitazstvo. V priamom suboji na Pogacara zrejme nema, ale za 2,5 tyzdna sa este moze stat cokolvek. Na TdF sa pripravoval takmer cely rok. Ta nekonecna drina v priprave ho urcite bude motivovat k tomu, aby zo seba aj tak vydal vsetko a urcite sa nebude len tak vozit do ciela.
Zobraziť komentár 10.07.2025 - 09:57:17
17
Tour iba zacala, mame po 5. etape. Za mna osobne ten naskok jednej minuty je zatial dost malo. Pridu kopce a tam ak sa v druhom tyzdni vystavi Tadej, moze to vyuzit Jonas na utok v tretom tyzdni. Samozrejme ja drzim palce Tadejovi, oba timy maju dobre zlozenie a nastastie aj Tadej jazdi uz viac hlavou. Po prvych kopcoch budeme viaceri mudrejsi a ukaze sa forma az tam.
Zobraziť komentár 10.07.2025 - 10:09:15
01
Podmieňovať Jonasove víťazstvo tým, že Tadejovi sa stane niečo vis major a argumentovať, že veď dal toľko do prípravy a určite pôjde na max, mi príde trocha úsmevné a iba potvrdzujúce, že Tadej výkonnostne nemá konkurenciu a čaká sa na nejaký "boží zásah".

Osobne ma najviac na tohtoročnej Tour zaujíma Vauquelin. Zatiaľ ide veľmi dobre a aj v Netflix dokumente vystupoval sympaticky. Títo mladí borci ako on, Pellizzari a Del Toro by mohli byť veľkou budúcnosťou ďalších rokov.
Zobraziť komentár 10.07.2025 - 10:12:24
08
Zaujimava statistika

Prílohy:

FB_IMG_1752137321071.jpg
FB_IMG_1752137321071.jpg 230.43 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down

Zobraziť komentár 10.07.2025 - 10:51:14
15

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Bicykle / Cestné)
keyboard_arrow_up